Reklama

Reklama

V tomto filme uvidíte geniálneho komika Willa Ferrella v úlohe kvantového paleontológa Dr. Ricka Marshalla, ktorý zavrhol vedecký svet. Dôvodom je jeho neotrasiteľná viera v cestovanie časom, ba čo viac, Dr. Marshall považuje cestovanie časom za liek na všetky problémy ľudstva. Po prednáške na základnej škole sa Dr. Marshall stretáva s ambicióznou mladou vedkyňou Holly (Anna Friel), ktorá mu oznámi, že roky sleduje jeho prácu a považuje ho za génia. Povzbudený jej nadšením Rick dokončuje zariadenie, ktoré mu umožní cestovať v čase. Okamžite ho ide s Holly a robotníkom Willom (Danny McBride) vyskúšať do jaskyne. Všetci traja sa naraz ocitnú vo svete plnom dinosaurov, piesku a desivých jašteríc. Ak sa chcú vrátiť domov z tohto alternatívneho vesmíru, musia s pomocou opičieho priateľa Cha-ka (Jorma Taccone) opraviť pokazený stroj času. (TV Markíza)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (340)

bassator 

všetky recenzie používateľa

Tak toto byla tak neskutečná stupidita která se v rukou Willa Farrela proměnila v neuvěřitelně vtipnou stupiditou. Jak dokáže někdo jen svým zjevem udělat z jasného odpadu docela obstojný snímek je až neuvěřitelné... - 12. 12. 2012 - 45% ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Trikový spektákel plný trápneho humoru, ktorý na moje prekvapenie funguje. Vizuálna stránka je viditeľne zámerne umelohmotná a gagy sú na infantilnej úrovni. Viacej záporov ako kladov, ale ako som spomínal sadne to. Možno síce tvorcovia nevedeli, komu chcú tento film vlastne servírovať, ale celkovo vzaté ponúkajú bizarnosť, ktorá určite nezapadne. Či už v dobrom, alebo zlom zmysle slova. ()

Reklama

Němi 

všetky recenzie používateľa

Will Ferrell dokáže udělat z debila sympatického debila a z kraviny sympatickou kravinu... A o tom celý film tak nějak je. Přiznaná blbost a přehnanost, občas povedený vtip, krásná kýčovitá výprava a milý nádech z toho dělají relax, o jaký se marně snažila příšerná Fraserova "Cesta do středu Země". A snad tolik nevadí pár nechutností, nad kterými jsem se trochu nepřiznaně ve Ferrellově podání bavil (aneb jak se zneviditelnit dinosaurovi). ___ Na jedno podívání slabší 4*, našlo si mě to v pravou chvíli. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě zábavná blbina u který mi snad poprvé nevadil Ferrell a přišel mi i vtipnej. A navíc tu má hodně silnou posilu McBrideho kterýho považuju za dost dobrýho komika. Celej film příjemně utíká, jen škoda toho klišé na konci to mi prostě nesedlo ani trochu. Efekty jsou dost v pohodě a T-rex vypadá dost dobře. Je sice pravda že jakmile se objevily ty ještěři tak film lehce upadl ale furt se na to dalo dívat v pohodě. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Človeče, ty si ale správny! Som hrdý na to, že ťa poznám a prisahám ti, že len čo budeš v problémoch a požiadaš ma o pomoc, pôjdem s tebou a budem po tvojom boku bojovať do poslednej kvapky krvi.“ – „Potrebujem ťa teraz.“ – „Nečakal som, že to bude tak rýchlo.“ Bál som sa, lebo Brad Silberling a Will Ferrell sú dva samostatné živly: jedného sa v minulosti bytostne dotkla smrť a odvtedy o nej nakrúca filmy, Ferrell je spásonosný sympaťák s nežným hlasom a jemným dotykom svojich veľkých dlaní, na svet sa prizerajúci chápavými očami totálneho M-A-G-O-R-A. Len ťažko som si vedel predstaviť, ako môže dopadnúť stretnutie Rona Burgundyho s režisérom POLNOČNEJ MÍLE, navyše v látke, ktorá je cudzia obom: praveké trikovo-výpravné dobrodružstvo za desiatky miliónov dolárov. Nakoniec som ale zostal príjemne zaskočený: Silberling sa v tom stratil (pokojne to mohol režírovať ktokoľvek iný, vrátane Ferrellovho kamaráta Adama McKaya, nakrútili spolu veľa komédií a McKay snímku produkoval), ale Ferrell nie. Hoci je film vizuálne bohatý, zostal výrazne willferrellovský. Či už je to úvodná a záverečná scéna z televízneho štúdia alebo scéna, v ktorej sa sexuálny pračloviečik neustále dotýka hrdinkiných pŕs (tých sa ale v priebehu filmu dotýkajú v podstate všetci, ostatne hrá ju roztopašná Anna „Bátoryčka“ Friel). Naprieč snímkou sa ťahajú absurdné vtipy, pri ktorých som častokrát vybuchoval smiechom, pretože mám rád Ferrellov smrteľne vážny humor a k tomu plno hlášok ("Sme tu dvaja doktori a nejaký smradľavý otrhaný sedlák."). Je až neuveriteľné, že ho nedokázali zničiť ani „prehnané“ efekty (cicajúci komár, megakrab, velociraptoríky, šarvátky s T-Rexom). "Sľubujem, že ti budem spravodlivým, ale prísnym pánom." ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • Film získal v roce 2010 ocenění Zlatá malina v kategoriích nejhorší prequel, remake, rip-off a pokračování. (Pepinec)
  • Hvězdy původního seriálu ze sedmdesátých let, Kathy Coleman a Wesley Eure, si ve filmu zahrály camea, která se ale nedostala do finální verze filmu. (CrypzzXD)
  • Původní rating byl R, ale po sestřihu se film dočkal mírnějšího PG-13. (HellFire)

Súvisiace novinky

Neeson s bílou parukou a plnovousem

Neeson s bílou parukou a plnovousem

05.12.2010

Znamená to, že si zahraje Santa Clause? Ne, Slobodana Miloševiče. Přesněji řečeno fiktivní postavu, která bude osudy bývalého srbského prezidenta inspirovaná. V temném dramatu An Ordinary Man Liam… (viac)

Reklama

Reklama