Reklama

Reklama

Vražda jeho rodiny byla smrtící hovadina. Krvavá cesta za pomstou... Poté, co byla snoubenka Jompy Tormanna včetně celé rodiny a všech svatebních hostů zastřelena gangem zabijáků, se Jompa Tormann probouzí na nemocniční posteli. Vyhledá pomoc mistra bojového umění pana Handjagiho, aby začal svou cestu za pomstou proti všem, kteří se podíleli na masakru. Jednoho po druhém škrtá Joompa ze svého seznamu "smrti", dokud nenaplní svou pomstu vraždou toho posledního, vůdce gangu Papa Bulji. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (89)

matiisek odpad!

všetky recenzie používateľa

Totálna blbosť... paródie si rád pozriem, aj keď tu maju nízke hodnotenie. Ale toto si nezaslúži status odpadu pretože to je sračka. Alebo ako povedal Marshallov šéf z How I Met Your Mother: „To nie je ani sračka... to by bola urážka sračky. Je to sračka, ktorú vysrala sračka.“ Raz som nahodil taký silený úsmev. 1% ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Osobne mi nevadilo ani tak parodovanie Kill Billa, či Borata (veď o tom je celý marketing okolo názvu filmu: pozri plagát), ako celková primitívnosť deja akoby cez kopírák obkreslená z podobne "vtipných" a na úspešných filmoch parazitujúcich komédií. Základom vtipnosti sa stali telesné výlučky: krv, semeno, šťanky a sračky. Ale aby som len nehanil - za scénu parodujúcu Boormanove Vyslobodenie dávam milosrdnú hviezdičku. ()

Reklama

Smok 

všetky recenzie používateľa

Je to lacné, béčkové a neskutočne nórsky úchylné, ale akýmsi zvláštnym spôsobom ma to bavilo. Tommy Wirkola válí a celý film prasiackym spôsobom útočil na moju bránicu. Čo na tom, že si vybral zrovna ten najprízemnejší štýl humoru? Diváci, ktorí majú nadhľad a zmysel pre tú najťažšiu recesiu si určite budú film sťažka užívať. Ja som mal pocit, že film natočila dobre zohraná partička kamarátov, ktorá si celé natáčanie celkom užívala a niektorí si tu strihli aj po dve roličky :) Ústredný song od kapely Banana Airlines proste niekde musím zohnať a navyše už aj rozumiem, prečo nóri a policista Sid Wisloff (ktorého si zahral Tommy Wirkola) nemajú radi Laponcov :) ()

Olík 

všetky recenzie používateľa

Norská parodie na Kill Bill - Pan Wirkola zřejmě bude velký umělec!?! Po takovémhle veledíle si začínám vážit všechny ty negramotné „movie“ pánů Friedberga a Seltzera. Tlačítko stop na mém ovladači odolalo jen díky dennímu tisku, který jsem začal číst hned po pár minutách tohoto „mega vtipného“ počinu. ()

TomikZlesa 

všetky recenzie používateľa

Jasný je to sračka, a to já rád, je to podobně fekální jako Klub sráčů, ale porce demence a debility nedosahuje tekových mezí, škoda že opravdu vtipných momentů je tu pár, např. "to si děláš prdel" nebo "základku" stojej za to, zbytek je jen vtipný. Musím končit, protože potřebuju zjistit proč mě tak šíleně bolí prdel :D ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (5)

  • Většina parodií ve filmu jsou jen prvoplánové skeče, najde se tu však i parodie na film Deliverance. Odehrává se, když policista Sid vzpomíná na akci, při které ho znásilnila parta laponských horalů. Vše se odehrává stejně jako ve výše zmíněném filmu a na pozadí dokonce hraje ústřední melodie snímku. (SHI-SHA)
  • Quentin Tarantino (režisér Kill Bill) se na tento film díval a velice se mu zalíbil. Dokonce režisérovi této parodie poděkoval. (ČSFD)

Reklama

Reklama