Reklama

Reklama

Lúpež po taliansky

  • Česko Prácička v Itálii (viac)
Trailer

Zlodejíčka Charlieho práve prepustili z väzenia a už rozmýšľa nad ďalšou akciou. Vymyslí plán na krádež štyroch miliónov libier v zlate, ktoré sú dopravované do talianskeho Turína z Číny, a to všetko priamo pred očami mafie. Na svoju lúpež však potrebuje peniaze... (STV)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (142)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Prečo bol Michael Cane sexuálny symbol nechápem, ak by bol Bondom, bol by určite najškaredším. Takže jeho sexuálne eskapády v expozícii ma dosť iritovali. Potom sme boli svedkami nijako obzvlášť zábavných a neprehľadných príprav, aby sme sa v tretej tretine dočkali parádnej a nápaditej lúpeže a následnej automobilovej naháňačky ulicami fotogenického Turína. A Benny Hill absolútne rules. Našťastie moderný remake originál nekopíruje a preto je obstojný. Anglická elegancia sa však prerobiť do nového šatu nedá. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Pomo mi vzal slová z úst resp. spod prstov. Veľmi svieža, štýlová a coolová jednohubka, ktorá síce už riadne zostarla a remake sa mi páčil ďaleko viac, ale vo svojej dobe musela mať zaručene úspech. Mimochodom, keď som sa kedysi k filmu dostal, ani vo sne ma nenapadlo, že v ňom uvidím predchodcu Mr. Beana a to Bennyho Hilla. :) ()

Reklama

F.man 

všetky recenzie používateľa

Na Italian Job je třeba koukat s velkým nadhledem nebo vypnout jakékoliv logické myšlení. Ve scénáři je totiž tolik "chyb", které jdou tak neuvěřitelně vidět, že jdou až za rámec tolerance (alepoň mé) a koncepce anglického humoru. Přesto - nápad to má výborný, Caine je taky úžasný a slavná/dobrá/nedobrá hodnička (i když je taky postavená na hlavu) mě bavila. Ono sledovat Mini Coopery v takových ujetých lokalitách ... Každopádné Italian Job není špatný, jen to chtělo možná ještě trochu dotáhnout. Hang on, lads; I've got a great idea. ()

KOOHA 

všetky recenzie používateľa

Napsaný je úplně děsně, scénarista byl mě odevzdat diplom...ale budiž. Když v tom nebudete hledat mouchy a díry ve scénáři, jako že jich tam je morda, tak se na to dá s radostí koukat. Viděl jsem to poprvé až dnes a užíval jsem si skvělá šedesátá léta s tou prima hudbou od Quincyho Jonese, která tam neskutečně padnula. Celé to je jenom o té honičce aut po Turíně a tomu se přihrbil i celý film, ale ode mne dobrý. Líbilo se mi to. ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Po dlouhe dobe zase film, u ktereho jsem se diky suchemu anglickemu humoru dobre pobavil a diky zajimave pseudo-JamesBond zapletce odreagoval. Pravda, cele to vyzni jako delsi reklama na minicoopery s par vydarenymi parodickymi vlozkami, ale k dokonalosti tomu jeste par kroku chybi, ale zklamani se nekona, spis prijemne prekvapeni v oblibenem kabatu 70.let ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • Budova, na jejíž střechu vyjedou Mini Coopery s policejním autem, je původně veletržní hala Torino Palavela, která byla v roce 2004 přestavěna na sportovní arénu pro potřeby zimních olympijských her v roce 2006. (Marator)
  • Ve filmu se ve skutečnosti objevily dva vozy Lamborghini Miura. Jedno nové a druhé již bourané. (Marator)
  • Skok ze střechy na střechu, který se odehrál během závěrečné automobilové honičky, byl natočen v továrně Fiatu. (Marek#33)

Reklama

Reklama