Reklama

Reklama

Justice League

  • Česko Liga spravedlnosti (viac)
Trailer 7
USA, 2017, 120 min

Bruce Wayne, inšpirovaný Supermanovou obetou a motivovaný novou vierou v dobro ľudí, si povolá na pomoc novú spojenkyňu Dianu Princovú, aby spoločne čelili ešte nebezpečnejšiemu nepriateľovi. Batman a Wonder Woman musia čo najskôr zostaviť tím metaľudí, ktorý sa postaví proti novej hrozbe. Takúto ligu superhrdinov svet ešte nevidel – Superman, Wonder Woman, Aquaman, Flash a Cyborg. No možno je už aj tak príliš neskoro, aby ochránili Zem pred obrovským útokom.. (Continental film)

(viac)

Videá (12)

Trailer 7

Recenzie (1 049)

Enšpígl 

všetky recenzie používateľa

Země v ohrožení, tak to tu ještě nikdy nebylo a tak jsem neodolal a šel odit okem a nestačil jsem žasnout. Parta hic resp. superhic se bitkáří s nějakým demonem nebo ufonem nebo co to bylo za magora a do toho všeho létající blbci s červenýma očima. Pak taky hodně triků, hezký nohy madam Gal, oživlej Supráč, s nezájmem hrající Beníček, ale tak hezky to odsejpalo jen příště víc humoru a míň křečovitosti a bude na světě líp. ()

KarelR 

všetky recenzie používateľa

Liga spravedlnosti je v podstatě horší verzí tři roky starého animáku Liga spravedlivých: Válka. Na Zemi útočí paradémoni a jejich zlověstný šéf, což rozpoutá menší apokalypsu, která dá dohromady ústřední tým a nasměruje ho k dalším dobrodružstvím. Jenže zatímco animák dokázal být opravdu našlápnutý a zábavný i v 76 minutách (Batman vs. Green Lantern!), Snyder se ve dvou hodinách jen kodrcá skrz generickou týmovku, v níž mají největší dopad dvě scény s Billym Crudupem. Zbytek jsou jen ucházející digiorgie, které vedou odnikud nikam - a to přitom chtějí stihnout tři originy, budování vztahů i velkolepé řežby v Atlantidě a na Themysciře, z čehož vlastně funguje jen to poslední. Neříkám, že mi to docela neutíkalo a že tu není pár fajnových momentů. Na první hranou Justice League je to ale bída, z níž mi utkvěla v hlavě jen kupa hezkých wallpaperů. ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

| Rozpočet: 300 miliónov $ | Tržby: 657.7 miliónov $ | Je toľko vecí, ktoré by sa dali vytknúť a zároveň pochváliť, ale podobne ako je trh prehustený šablonovitými komixovkami, rovnako by bolo zbytočné opisovať dokola klady a zápory, a rozdieli medzi DC a Marvel. 3 veci ale vyzdvihnem: 1. Najväčšiou nevýhodou Justice League je, že prichádza 5 rokov!!! po konkurenčných Avangers (medzičasom naviac vyšlo toľko komixových filmov, že nás už zo základu len máločo prekvapí). 2. Zack Snyder je vyžmýkaný režisér, stal sa z neho ešte väčší suchár, než býval, a štúdio si to malo včas všimnúť, nie až v polovici projektu (nové spracovanie DC univerza má budúcnosť len bez neho - prvý a posledný film, ktorý pod jeho rukou fungoval, bol Man of Steel, ale len kôli Cavillovi). 3. Miešať do projektu Whendona bola zúfalosť nahrubšieho zrna, a som presvedčený, že celku to len uškodilo, ajkeď jeho prácu mám rád. 4. Benovi Affleckovi som dával vždy ďaľšiu šancu, že to v sebe má, len to musí niekto vydolovať - už v to neverím - je to definitívne herecké poleno :D --- Justice League má dobré vlastnosti, a mal všetko k tomu (okrem režiséra a predstaviteľa Batmana), aby bol skvelým filmom. Cavill môže charizma rozdávať, Gadot potvrdila svoje kvality z Wonder Woman, a ostatný skvelo sekundujú. SPOILER: Pasáž s oživením Supermana bola pre mňa najsilejšiou časťou, a myslím si, že na tom scenár mohol trošku viac vyťažiť, tak isto, ako na predstavovaní nových hrdinov, ktoré bolo podarené, ale skratkovité - opäť zanedbané. Premárnená Príležitosť s dvojitým velkým P. --- | CineStar Černý Most, Praha, 15.11.2017 | ()

darkrobyk 

všetky recenzie používateľa

Konečně se DC rozhoupalo s týmovkou, páč Avengers dobrý, jenže na Batmana a Supermana prostě nikdo nemá. Největší úskalí pro mnohé diváky vidím v tom, že se jedná o comicsový film. Když jsem se rozhlížel v kině, tak milovníků comicsu, potažmo hrdinů DC, byla hrstka v téměř plném sále. Pak ale nechápu, proč ti ostatní jdou do kina a zde pak brečí, že nedostali to, co chtěli. Tak ať jdou na Bergmana nebo Tarkovského a budou spokojeni. Klasický superhrdinský comics stojí na jednoduchých rozhovorech, křiklavých barvách a třeskuté akci. Jde o fantastické pohádky! Osobně nemám rád zcivilňování superhrdinů, zde je naštěstí jen na hraně Batman....ale pořád je dost fantastickou postavou, jelikož jeho souboje by těžko někdo přežil jen s modřinami na zádech a vykloubeným ramenem. Záporák Steppenwolf je klasicky méně démonický než v kreslené podobě. Jenže v hraných comicsech vycházejí obecně jako nejděsivější lidští padouši, nikoliv ti z vesmíru... Celý film jsem si užil naplno a je mi líto těch, co na něj omylem zabloudili...Nechť žijí na věky Bowie, Superman a Princ! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $300miliónovTržby USA $229,024,295Tržby Celosvetovo $657,924,295Tržby za predaj Blu-ray v USA $39,166,390Tržby za predaj DVD v USA $19,183,301║ Vyprchaní úplne rutinný Zack Snyder, veru mal sa na to radšej vykašlať, než takýto polotovar vypustiť do sveta. Dosť mi to pripomína ako sa Michael Bay postupne utopil v sérii Transfomers ale tam bol ešte aspoň ten trblietavý vizuál a triky. Tak toto bolo fakt na silu zbúchané. Dejovo povrchné, bez zápalu, ani návrat nádeje z S na hrudy neohúril. Máme tu ďalšieho komiksového paroháča Steppenwolfa ničiteľa planét, ach jaj a jeho hejno otravných svetlušiek. Trikovo prevažne tak slabé ako akýkoľvek béčkový film, natočený za pár šúp, doslova sledujeme len digi bordel a pokiaľ to fakt malo tak nabitý rozpočet, tak to je dosť nepekné fiasko. Pár krát sa tu dá zasmiať, oči potešia krivky Wonder Women ale pozitívnych vecí tu moc človek nenájde. Dokonca aj hudobný doprovod je nevýrazný, hlavne keď sa tu zľahka nesie motív z Burtonovho Batmana. Neviem čo sa deje ale DC Comics sa dostáva do čoraz väčších sračiek, že to tak musím povedať. Ich loď sa potápa. Neviem či vôbec budem mať niekedy sily na opätovné pozretie tohto nepodarku. Oproti tomuto mala aj komiksovka Wonder Women svoju úroveň. DC padá na dno a asi už ťažko sa z neho vyhrabú. /videl v kine: 50%/ ()

Galéria (135)

Zaujímavosti (57)

  • Gal Gadot (Wonder Woman) počas nakrúcania čakala svoje druhé dieťa a bojovala s tehotenskými nevoľnosťami. Boli také vytrvalé, že jej museli prideliť asistenta, ktorý za ňou vždy behal s vedrom. (krasomama)
  • Gal Gadot (Wonder Woman) cvičila kung-fu, kickbox, boj s mečem, jiu-jitsu a capoeiru jako součást své fyzické přípravy na roli. (BloodMax)

Súvisiace novinky

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (viac)

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

Nové detaily z Affleckova sólového Batmana

06.08.2023

Novinky ze světa filmové branže jsou poslední dobou trochu pomalejší, což je zapříčiněno především stávkou hned dvou odborů. Nastalá situace ale dává prostor jiným příběhům, a ten následující se točí… (viac)

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

Nový šéf Warnerů by chtěl více Pottera

04.11.2022

Studio Warner Bros. Discovery čerstvě oznamovalo čísla za třetí kvartál a podle očekávání to není žádná hitparáda. I proto se musel před investory poměrně rychle ujmout slova nový šéf společnosti… (viac)

Reklama

Reklama