Reklama

Reklama

Fantastický maznáčik

  • Česko Fantastický mazel (viac)
všetky plagáty
Trailer

Ti (Stephen Chow) každý deň tvrdo drie, len aby on a jeho synček Dicky (Jiao Xu) mali čo do úst a strechu nad hlavou. Smoliar Dicky patrí v škole k odstrkovaným a prehliadaným outsiderom, pretože nosí obnosené veci a na rozdiel od väčšiny jeho spolužiakov nevlastní drahé elektronické hračky... Jeho milujúci otec by mu samozrejme veľmi rád daroval nejakú naozaj výnimočnú hračku, no je príliš chudobný, a tak sa rozhodne skúsiť šťastie na starej skládke za mestom v nádeji, že možno nájde niečo, čo sa dá vyčistiť a opraviť a čomu by sa jeho synček potešil. Keď pri prehrabávaní starých, zničených a v podstate úplne nepoužiteľných harabúrd natrafí na tajomnú guľu, zdá sa, že sa naňho konečne usmialo šťastie – keď ju totiž Dickymu prinesie, guľa sa zrazu zmení na čudesnú potvorku, ktorá dokáže meniť svoj vzhľad a disponuje výnimočnými schopnosťami! Najlepšie ale je, že Dicky má teraz šancu vďaka svojmu novému mimozemského priateľovi konečne urobiť dojme na svojich spolužiakov – alebo si to aspoň myslí... Jeho svojhlavý domáci maznáčik má totiž svoje vlastné plány... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

kitano 

všetky recenzie používateľa

Skoro z kazdeho zaberu je citit ze Stephen Chow je talentovany reziser a filmar. Koniec koncov, po tom, co uz ma tento pan za sebou sa uz ani neda pochybovat. Tazko preto povedat, ze ci tento film bola len momentalna kriza, nedostatok napadov (doslovne odkazovanie na Kung fu melu a Shaolin futbal je az prehnane), alebo len snaha skusit nieco trochu ine (film pre detske publikum). Fakt je, ze ku kvalite Chovovych starsich kuskov ma CJ7 dosti daleko. Prizmurim vsak ocko, pretoze je to stale stary dobry Stevo Chow. (7/10) ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Kto už videl Kung-fu melu alebo Shaolin futbal vie presne do čoho ide. Humor Stephena Chowa mi sedí a niektoré scény boli skutočne vtipné. Asi najviac ma pobavil súboj v uličke v štýle Bruce Leeho, ale i scéna sen versus realita, kde vyšli najavo skutočné schopnosti maznáčika. Deti boli veľmi spokojné, páčilo sa im, u mňa priemer, takže dávam rodinný priemer 70% a slabšie štyri hviezdy. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Taký typicky čínsky zmysel pre fantastiku a detské romantické dobrodružstvo, v ktorom cez roztomilú postavičku z vesmíru chlapec lúzer nájde svoje šťastie. Na moje počudovanie ma to ani veľmi nenudilo a dejová linka pekne odsýpala, pričom sa mi aj pár krát zjavil úsmev na tvári. Priemer. 60/100 ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Titul s hlúpym distribučným názvom "Fantastický maznáčik" mi dlho doma zapadal prachom. No ale predsa len som sa odhodlal ho vložiť do prehrávača. Hneď na začiatku ma zamrazilo, keď som videl v úvodných titukoch tie ázijské klikyháky. Nie som zrovna priaznivcom filmov z Ázie. Skôr naopak. Za roky som si ku nim vypestoval celkom silnú averziu. A táto infantilná rodinná sci-fi komédia mi ju ešte viac prehĺbila. Zhliadom som ďalšiu šikmookú pičovinu s mimoriadne trapným humorom. ** ()

Zoey90 

všetky recenzie používateľa

Já prostě zbožňuju rozkošné chlupaté kouličky. Jakmile se někde nějaká objeví, tak moje objektivní hodnocení je v tahu. Musíte k tomu filmu přistupovat s jistým reálným očekáváním. Prostě žádný převratný a napínavý zvrat v příběhu o tom, jak chudý kluk najde mimozemského plyšáka, najít nemůžeme. To, co filmu chybí na originalitě, je vynahrazeno rozkošností. Ještě jako bonus hlavního hrdinu hraje dívka, což mi vyrazilo dech. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama