Reklama

Reklama

Fantastický maznáčik

  • Česko Fantastický mazel (viac)
všetky plagáty
Trailer

Ti (Stephen Chow) každý deň tvrdo drie, len aby on a jeho synček Dicky (Jiao Xu) mali čo do úst a strechu nad hlavou. Smoliar Dicky patrí v škole k odstrkovaným a prehliadaným outsiderom, pretože nosí obnosené veci a na rozdiel od väčšiny jeho spolužiakov nevlastní drahé elektronické hračky... Jeho milujúci otec by mu samozrejme veľmi rád daroval nejakú naozaj výnimočnú hračku, no je príliš chudobný, a tak sa rozhodne skúsiť šťastie na starej skládke za mestom v nádeji, že možno nájde niečo, čo sa dá vyčistiť a opraviť a čomu by sa jeho synček potešil. Keď pri prehrabávaní starých, zničených a v podstate úplne nepoužiteľných harabúrd natrafí na tajomnú guľu, zdá sa, že sa naňho konečne usmialo šťastie – keď ju totiž Dickymu prinesie, guľa sa zrazu zmení na čudesnú potvorku, ktorá dokáže meniť svoj vzhľad a disponuje výnimočnými schopnosťami! Najlepšie ale je, že Dicky má teraz šancu vďaka svojmu novému mimozemského priateľovi konečne urobiť dojme na svojich spolužiakov – alebo si to aspoň myslí... Jeho svojhlavý domáci maznáčik má totiž svoje vlastné plány... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (89)

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Záhadná kombinace všech možných žánrů je sice zvykem Stephena Chowa, ale tady přestřelil. Film určený potencionálně dětem je i pro otrlé malé diváky Cartoon Network poněkud dramatický. I když sem tam probleskne výborný nápad ( větší spolužák vs. ještě větší spolužačka) celkově velmi slabé. Zdá se , že Chow si nechává všechny nápady na Kung-Fu Hustle 2. Škoda , jinak mám jeho filmy velmi rád a tak filmu nepomůže ani velmi roztomilý fantasticky vypadající mazel (kdo vymýšlí ty český názvy???!!!) ()

Karmin 

všetky recenzie používateľa

Ono to vlastně není nic moc..začátek typicky Chowosky natažený, konec natažený, není to tak třeskutě vtipné, jak jsme u Chowa zvyklí, kung-fu tam sice je, ale asi na 2 a půl minuty. Sám od sebe bych na to kina určitě nešel. Divák vlastně vůbec neví, co čekat..... Jenže ten malý kluk je prostě boží, Tomáš Holý se šikmýma očima. A Chow taky umí dobře hrát. A jsou tam vychytané záběry. A ten ufo-pejsek je nechutně roztomilý. A slečna učitelka je moc hezká. A jsou tam skvělé odkazy na předchozí Chowovy filmy. Prostě to má jiskru. ()

Reklama

PDcz odpad!

všetky recenzie používateľa

odpad! A zrovna tomu nedám ani jednu hvězdičku. A ne! Nuda, nuda, nuda. [X] Minus 1* hvězdička Za neherce. Já vím, že jsem nedávno psal komentář, kde jsem chtěl, aby nehráli jen hvězdy, ale aby ve filmech byli i nováčci či neokoukané tváře. Neznám čínské herce, tak nevím jestli jsu tihle známí, ale pro mi jsou neokoukaní. Ale tohle ne prosím. Odsud podsud.. sem už ne. [X] Minus 1* hvězdička Nemám rád pokemony :-/ [X] Minus 1* hvězdička Snaha o vtip. [X] Minus 1* hvězdička Některé kamerové záběry, jako například rozhovor přes bránu školy. 10x střih a vidět jsou jen oči.. a tak dále. A hudba? Tak ta tam podle mi vůbec nesedla a rušila. [X] Minus 1* hvězdička Proč tomu udělali anglický dabing? Děs, běs.. já už ani nechci psát proč to vše odebírám. [X] Měli by psát varování k filmům, tehle bylo asi prošlý a zkažený. ()

tombac 

všetky recenzie používateľa

Chudý ušmudlaný chlapec a jeho vesmírný supermanský pes. Na Chowa i přes pár ulítlých zábavných scének a okatě roztomilé CGI efekty poměrně krotká podívaná pro celou rodinu. Bránice jsou natrhávány výhradně na školní půdě zásluhou dvou pitoreskních učitelských individuí, slizkého šprta a zamindrákované obryně (žena nebo chlap?). Mimo školu se snímek zvrhává v moralitní historku, kterak otloukaný chuďas dělá vše pro svého syna. Nepopírám, že jsem se bavil, ale chyběly mi tu tradičně chowovsky šílené okamžiky, které nutí k nevěřícnému výrazu a záchvatům smíchu. Ne že by se o to CJ7 nesnažil, ale přenesení těžiště příběhu na malého chlapce a infantilního mimozemšťánka mi sedlo o poznání méně. ()

sidzej 

všetky recenzie používateľa

Čo napísať. Už som sa tešil že som po dlhej dobe narazil na kvalitný rodinný film.Ono to rodinné nakoniec veľmi nebolo ale pekne po poriadku. Začalo to ako dráma pripomínajúca Šťastie na dosah (obzvlášť ma pobavilo zabíjanie švábov, ja by som na mieste toho chalana asi skolaboval :-), postupne sa z toho vykľul akýsi čudný mix flubbera a E.T.ho a nakoniec sa to skončilo prekombinovaným gulášom absurdných sci-fi scén, nevkusnej kadiacej scény a nie veľmi presvedčivých CGI efektov. Vyzerá to, ako by Chow nevedel čo chce vlastne točiť- vážnu drsnú drámu poukazujúcu na sociálne rozdiely alebo detský rodinný film s roztomilým mimozemským zvieraťom. Záverečná tretina bola priam Spielbergovsky dojemná a emocionálne silná čomu dopomáhala výborná hudobná kompozícia. Nebyť tej strednej pasáže rozhodne dám 4* veľká škoda. Žánrovo má tento film najbližšie k dráme, prekvapuje ma kolónka komédia. Chow je talentovaný režisér čo dokázal už Kung-fu melou ale občas by sa mal viac držať pri zemi. ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (1)

  • Tiova syna Dickyho ve skutečnosti hraje dívka Jiao Xu. (Raztubyl)

Reklama

Reklama