Reklama

Reklama

Humans

(seriál)
Trailer 1
Veľká Británia / USA, (2015–2018), 17 h 16 min (Minutáž: 42–47 min)

Hrajú:

Emily Berrington, Gemma Chan, Pixie Davies, Rebecca Front, Tom Goodman-Hill, William Hurt, Colin Morgan, Katherine Parkinson, Jonathan Aris, Neil Maskell (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Osmidílný sci-fi seriál vychází ze slavného švédského dramatu "Real Humans" a je zasazen do paralelní přítomnosti, kde jsou živoucí roboti nejnovějším must-have doplňkem, který musí mít každá domácnost. (SimonaSK)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (11)

Humans (2015) 

Neotrele a kazdou dalsou seriou vyzretejsie sci-fi. Herecky a i podsuvanymi "filozofickymi" otazkami ozaj zaujimave. Odporucam, hoci nesadne kazdemu. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Perfektne spracovanee. Cez moralne, pravne, eticke, ludske otazky - po velkolepy zaver "precitnutia". Toto je SCI-FI. ;) ()

Série 3 (2018) (S03) 

Velmi vydarene pokracovanie paradnych Humans. Kvantum etickych, humannych a moralnych otazok, velmi slusny psychologicky vyvoj a prakticke rokovanie "komisie", co "nas" ma "ochranit". Rozhodne zaujimavy napad a vyborny zaver. Zrejme ukoncenie celej serie, ale rozhodne stal za to. Briti sa opat predviedli. Odporucam. ()

Epizoda 1 (2018) (S03E01) 

Presne podobne dilemy, situacie a vyvoj som ocakaval. Paci sa mi, ako dej zhruba kopiruje mozne prejavy ludskych reakcii na podnety AI. Vyborny otvarak a sonda do psychiky na vsetkych stranach. ()

Epizoda 2 (2018) (S03E02) 

Oranzak chytiaci pivovu flasu v lete ma fakt dost dobry kod. ;) Celkom zaujimavy diel a posun vo vyvoji postav. ()

Epizoda 3 (2018) (S03E03) 

Napatie rastie a myslim, ze z odvazneho napadu, aby sa Dreydenova komisia prisla kuknut k Maxovym zelenoockom, sa stane taky major "clusterfuck", ze sa uksutocni i to "slovo" z komisie. Opat par moralnych dilem. Slusny diel. ()

Epizoda 4 (2018) (S03E04) 

Silny diel. Navsteva komisie v zakladni, aj obet jednej z najvyraznejsich a oblubenych postav. Takmer "scary", ked si domyslime, z akeho popudu to urobila. Perfekt. ()

Epizoda 5 (2018) (S03E05) 

Zelenoocko meni postoje a ovlada oranzoocko? Reporterka instaluje hack? Hm...zacinaju sa tu mnozit premenne, ktore vyzeraju dost neprirodzene. Priemer. ()

Epizoda 6 (2018) (S03E06) 

Emocne vypata cast s vynikajuco vygradovanym napatim pocas zasadnutia. Zatial najlepsia epizoda tretej serie. ()

Epizoda 7 (2018) (S03E07) 

Riadena "kontrola" neprijemnosti a manipulacia verejnej mienky. Je az genialne, ako sa da na kazdy problem vytvorit manual. V suvislosti s tym, dufam v nas, ludstvo, ze existuje paradny manual, ako zvladnut momentalne v Europe bujniaci koronavirus. Zial, vidno kazdy den v spravach, alebo vidi bezne kazdy z nas, z ked ide o zodpovednost nasu voci ostatnym, su medzi nami neskutocny sebci, ignoranti a hlupaci. Vidno takych denno-denne. So synthami by sme oproti tejto chorobe "poradili" uplne lahko. ;) ()

Epizoda 8 (2018) (S03E08) 

Zaujimave odhalenie. Nakoniec "divine AI mastermind" predsa len existuje a ma takmer bozsky "nadhlad". To sice bolo trochu moc, ale v dalsom vyvoji s Niscou velmi zaujimave. Obcas pritiahnute za vlasy, zvlast v casti "krpec cyborg", ale rozhodne zaujimave a zabavne. Moze byt. ()

Reklama

Reklama