Reklama

Reklama

Biela smrť

  • Česko Bílá smrt (viac)
Trailer

VOD (1)

Antarktída. Najchladnejšie a najopustenejšie miesto na Zemi. Teploty klesajú na 80°C pod bod mrazu. Domov jednej z najnebezpečnejších prírodných síl - snehovej búrky. Toto drsné a zároveň nudné miesto osamelej strážkyni zákona Carrie Stetkovej (Kate Beckinsale) naozaj nebude chýbať. Už o 3 dni slnko zájde na veľmi dlhý čas, stanica zostane bez energie a ona sa konečne dostane preč. Jej plány na vrátenie odznaku a začatie nového života dostanú vážnu trhlinu, keď sa uprostred zamrznutej krajiny, na mieste vzdialenom na míle od tábora, nájde mŕtve telo. Šerifka Stetková stojí pred šokujúcou záhadou a po dlhom čase má pred sebou skutočnú výzvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (365)

tron 

všetky recenzie používateľa

Spoiler. „Odznak je len odznak.“ Mne to sadlo. Mám slabosť pre podobný druh filmov. Silná produkčná záštita Joela Silvera a Susan Downey (Robertovej manželky) vytvorila vhodné podmienky pre vznik solídnej, v dobrom nenáročnej fušky, ktorej najväčšími kladmi sú šarmantná Kate Beckinsale, môj miláčik Tom Skerritt z Votrelca (tentokrát v úlohe doktora), atraktívny mysteriózny nádych, pozoruhodné prostredie Arktídy (kde ak rozbijete pohár s vodou, tekutina zmrzne skôr, než sa stihnete porezať o sklo), mrazivá scéna s prstami ("Si statočné dievča. Už sme v polovici.") a tajomný príbeh, od ktorého neviete, čo máte čakať, čo je super. Identitu človeka, ktorý za všetkým stojí, som síce vytušil v podstate hneď, no potešilo ma, že jeho finálne odhalenie spätne nenarušilo pekný vzťah, ktorý dovtedy mal s hrdinkou (a jeho odchod zo scény pripomína Kill Bill 2). Diváci v tej dobe na mrazivý mysteriózny triler nemali chuť, takže snímka s rozpočtom 35 miliónov ich na celom svete zarobila ledva 12. ()

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Bože to bola sračka... Tam trieska do dverí jak pojašená držia jak keby sú z kameňa ale rozbehne sa s vozíkom na ktorom sú striekačky či čo to bolo už ani neviem a zrazu sa rozletia... uuu desivé... nie priam akčné! A žáner, že ako aj mysteriózny? No o tom pochybujem. A pani drsná policajtka príde o dva posledné prsty a chudera nevie si ani gombík zapnúť, pritom presne tie dva prsty pri zapínaní nepotrebujeme, ale proste jej to nejde resp. to nevie tak všetko okolo seba rozhádže... dračica jedna! ()

Reklama

Petoss1 

všetky recenzie používateľa

Tak tento snímok drží pokope len tak tak. Či je to zlý film s prvkami hororu alebo príjemná kriminálka povedať neviem, jedno je však isté, nenudí a nieje to ani tak strašné, akoby sa podľa hodnotenia zdalo. Áno, scenár má svoje nedostatky bijúce do očí, ale do tých očí bije aj jedná krásna bytosť a tou je Kate. Vlastne som to pozeral len kvôli nej a zatial nikdy nesklamala. S týmto faktorom som nadmieru spokojný. Napočudovanie sa mi páčila ešte aj kamera, čo som neočakával a záverečná exteriérová naháňačka dokázala vyvolať napätie. Takmer bezproblémová podívaná. 65 - 70% ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

celkem solidní jednohubka,která se vám ovšem hned druhý den vykouří z hlavy a pravděpodobně už jí nebudete chtít vidět znovu (a nezachrání to ani Kate Beckinsale ve spodním prádle).Dost možná z toho mohl Dominic Sena vytěžit víc,ovšem nosný příběh je natolik slaboučký a řídký,že to na pomalu hodinu a třičtvrtě trvající film opravdu nestačí...60% ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Letadlo bez pilota rozmáznuté volným pádem o ledový příkrov? Zima. Snad mysteriózní thriller? Zima. Nějaké napětí? Samá zima. Vybroušený scénář? Brr! Ukrutná zima. Mrzne vodka a žigulík startuje až napodruhé. Do očí bijící nelogičnosti? Přihořívá.. Zatímco Rosenheim nesmí dát v Obecné škole ani jazyk na zábradlí, rozkošná tvářička Beckinsale odolá bez problému 65 stupňovým mrazům? Přihořívá.. Už žádná objednávka pěti piv v hospodě levou rukou? Přihořívá! Ztráta času? Hoří! Některé filmy by holt měly zůstat u ledu... Všimli jste si, že ti Američané jsou prudérní i v okolí severního pólu? Stačí, aby si Kate vlezla nahá do sprchy a hned ji všichni oslovují "Stetko".. ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (8)

  • Dominic Sena je fanúšikom románu "Whiteout", predlohy, podľa ktorej bol natočený film. Keď sa dozvedel, že produkčná spoločnosť Dark Castle Entertainment nadobudla práva na sfilmovanie, osobne požiadal prezidenta spoločnosti o príležitosť zasadnúť na režisérsku stoličku. (misterz)
  • Film bol natáčaný v Kanade na území štátov Manitoba a Quebec. (matkoulko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené