Reklama

Reklama

Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru? (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 5

Recenzie (511)

Goldbeater 

všetky recenzie používateľa

Téhle fázi DC už pomalu zvoní hrana a Flash skoro působí jako taková labutí píseň. Ale bez obav, máme tu ještě Aquamana 2 a Blue Beetle, na něž se jistě každý strašně těší! Srovnávat tohle s Marvelem je dnes už jako skočit z bláta do louže, nicméně tady z toho ten Spider-Man: Bez domova doslova křičí. Ač to je poměrně zábavné, celou zápletku míchající do sebe několik časoprostorových linií musí odstartovat fakt, že se hlavní postava zachová jako nejnezodpovědnější blb na světě, a vše, co se odehrává poté, je už jen bezmyšlenkovitá akce na efekt. Přemrštěný fanservis mnoho fandů uchlácholí, naopak hodně nepovedené digitální efekty kdekoho možná zaskočí, ale jinak je to veskrze průměrná komiksová podívaná, jejíž existenci pravděpodobně dva dny po projekci zapomenete. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Nečkal som, že ma to bude až tak baviť. Mám veľmi rád Snyderovú trilógiu (MoS, BvS, ZSJL), prvú Wonder Woman, Ayerov Suicide Squad a aj Aquamana, no zvyšne filmy zo série za opakované pozretie moc nestoja. Obzvlášť tie posledné a tak som čakal od Flasha podobne zlý výsledok. No prekvapivo som si niekedy pred koncom uvedomil, že sa vlastne ani na chvíľku nenudím. The Flash sa vlastne ani nerozbieha, ale začína už rozbehnutý a behá až do konca. Hneď na úvod dostaneme lahôdkovú dvojitú porciu akcie v Gothame. Potom sa už rozbehne príbeh, ktorý nás posunie do alternatívnej reality, kde Batman nie je Batman, Superman nie je Superman a kde Flash nie je Flash. Príbeh je vynikajúci a veľmi ma bavila každá kapitola (dve porcie Barryho, hľadanie cesty von, pomoc od Batmana, záchrana matky) a aj to ako to skončilo. No najväčším plusom je réžia Andyho Muschiettiho, ktorý ma na hranie obrovsky arzenál a vôbec sa ho nebál využiť (úvodná akcia s Batfleckom, absolútne štýlový návrat Keatonovho Batmana, drsná Supergirl, štýlová akcia, ktorej nechýbajú dobre nápady a aj ten humor je výborne načasovaní a nie trápny). Tak isto potešilo zapojenie do širšieho sveta DC a tak odkazy na predošlé filmy, či cameo roličky nechýbajú. S predošlých filmov nebolo úplne jasné ako Flash získal svoje schopnosti (jasné fanúšikovia to vedia), no aj nedotknutý divák komiksovou predlohou na tuto otázku tento krát dostane odpoveď. Veľké plus sú aj zvukové efekty a hudba Benjamina Wallfischa, ktorý do vlastnej hudby ešte aj kombinuje prvky s predošlých dielov. Spomenul som, že film funguje bezchybne v akcii, v príbehu a aj v tých vtipných scénach, no Muschietti (okrem vlastnej cameo roličky) zvládne aj emócie (Ezra Miller podáva asi najlepší výkon v jeho kariére!) a celý film funguje hlavne vďaka príbehu, ktorý je postavený na záchrane rodičov. Najväčšie mínus je nevýrazný vzťah Iris a Barryho a hlavne vizuálne efekty, ktoré miestami nevyzerali najlepšie, ale to je pre mňa len drobný škrabanček na filmovom kotúči. Veľká spokojnosť, chcem dvojku od Andyho! P.S.: za titulkami vás čaká jedna vydarená scéna. 90% - 5* ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Po nie najlepších recenziách som dúfal, že "The Flash" nebude žiadnou filmovou komixovou tragédiou. To sa chvalabohu nestalo. Vlastne si myslím, že v rámci toho, čo sme tu mali vidieť to bolo celkom dobré. Výraznejším problémom je pre mňa len veľké recyklovanie námetov a fórov, ktoré sme videli miliónkrát. No rovnako má v sebe malé momentky, ktoré sú samé o sebe vynikajúce a dávaju filmu to niečo, čo ho robí pre mňa zapamätateľným. Mimo toho, že ide o komixový film. Najlepšie časti sú pre mňa keď je Barry so svojou mamou. Najmä v závere. Celá tá časť je tak skvele spracovaná, že sama o sebe je veľmi silným a kvalitným momomentom. A nebudem to nijakým spôsobom zahmlievať. No film nevyzerá veľmi zaujímavo, príbehovo nemá toho veľa na ponúknutie a koncept o teórii motýlich krídel je už neskutočne starý a tento do toho moc veľa neprináša. Dokonca miestami Barry robí ďalšie chyby, ktorými sa nejako snaží vykompenzovať tie, ktoré urobil a veci sú len horšie. Neviem. Som rád, že som film videl, no vrátiť by som sa k nemu už asi nevrátil. Aj pre jeho dĺžku aj pre fakt, že mi nepriniesol niečo, čo by som výraznejšie ocenil, okrem niekoľkých skvelých momentiek, ktoré stoja za to, aby si človek pozrel film aspoň raz. Hodnotenie: C+ ()

Botič 

všetky recenzie používateľa

Nedává to smysl. Příběh nikam nic pořádně neposouvá a vrací se do DCU momentu, který bych už nechal spát. Ale Andy Muschietti po divákovi pálí momenty, které jsem si užíval. Záchrana padajících miminek, Elfmanův Batman Theme, kolize světů, Supergirl. Flash tak trochu aktivoval toho třináctiletého kluka ve mně a to je pocit, který mám rád. ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Film, který si nakonec neukousl až tak velké sousto, jak jsem se obával, a není jen čekáním na Batmany a všechna možná camea. Je to opravdu dobrý, především zábavný Flashův příběh. Nic hlubokého, nic, na co bych dlouho vzpomínal, ale o to asi ani nešlo. Škoda "jen", že je ten film vlastně k ničemu a že si ho už před premiérou řadou různých rozhodnutí zařízlo samo studio. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (47)

  • Jeffrey Dean Morgan vtipkoval o Michaelu Keatonovi, že mu ukradl roli Batmana v tomto filmu, a to kvůli tomu, že film adaptuje komiks „Flashpoint“, ve kterém je Batman Thomas Wayne, kterého právě v DCEU světě hraje Jeffrey. (wesi96)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (viac)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené