Reklama

Reklama

Svety sa zrazia, keď Barry využije svoje superschopnosti na cestovanie späť v čase, aby zmenil udalosti z minulosti. Keď však jeho pokus o záchranu svojej rodiny neúmyselne zmení budúcnosť, Barry uviazne v realite, do ktorej sa vrátil generál Zod, hrozí zničenie sveta a nie sú tu žiadni superhrdinovia, na ktorých by sa mohol obrátiť. Barryho nádejou je veľmi odlišný Batman, ktorý je už na dôchodku, a uväznený Kryptoňan, aj keď nie ten, ktorého hľadá. Aby zachránil svet, v ktorom sa nachádza, a vrátil sa do budúcnosti, ktorú pozná, Barryho jedinou nádejou je pretekať o život. Bude však prinesenie najvyššej obete stačiť na resetovanie vesmíru? (Continental film)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (511)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Pukancožrúti budú zase spokojní, to je jasné, a niektorým vženie slzy do očí Keaton, to je ale netopierie dojatie! Zvyšok je dobrý nápad na 20 minút a postupná strata nádeje v jeho úspešnú realizáciu. Filmový príbeh skoro nula, nostalgie za kýbel. Jediným prekvapením bolo neohlásené a nenápadné zaangažovanie Jaimeho Lannistera do jednej scénky. Film si prirodzene zase zanechal veľa otvorených vlákien, aby komiksiáda sťaby dojná krava holého údu mohla pokračovať. ()

mcb 

všetky recenzie používateľa

Pohřeb DCEU v přímém přenosu. Osudovou epiku z trailerů mění Muschietti na kolotočářsky přepálenou epizodu Ricka a Mortyho, v níž nechtěné záchvaty smíchu střídají bizarní momenty a všudypřítomná sebereference. Ještě že se to celé restartuje, protože po tomhle přebujelém chaosu by nebylo kam ani proč pokračovat. Když zábavný brainwash, tak určitě takhle. ()

Reklama

Fr 

všetky recenzie používateľa

„BARRY, TY JIZVY, CO MÁME, Z NÁS DĚLAJÍ TY, KÝM JSME. NEMÁME SE VRACET A NAPRAVOVAT JE. NEPROŽÍVEJ SVOU MINULOST. ŽIJ SVŮJ ŽIVOT“…  „Back to the Future“ pro mladý. Takovej komiks, kde nejlepší postavou je Batman. Ať už s ksichtem Afflecka nebo (a pro některý z nás spíš… ) Keatona. Hlavně kvůli němu si na Flashe vždycky vzpomenu. Chyběl mně humor, protože to zábavný byla většinou spíš parodie. Jako jo, dalo se to, ale …     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Tvůrci potvrdili, že se inspirovali filmem „Návrat do budoucnosti“. 2.) Jen pro připomenutí - Michael Keaton ztvárnil Batmana 2x. V letech 1989 a 1992 v režii Tima Burtona. George Clooney v roce 1997. Jeho Batman (a Robin) se ovšem nemá čím chlubit… 3.) Thx za titule „Petr Zenkl“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  *  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Film, který si nakonec neukousl až tak velké sousto, jak jsem se obával, a není jen čekáním na Batmany a všechna možná camea. Je to opravdu dobrý, především zábavný Flashův příběh. Nic hlubokého, nic, na co bych dlouho vzpomínal, ale o to asi ani nešlo. Škoda "jen", že je ten film vlastně k ničemu a že si ho už před premiérou řadou různých rozhodnutí zařízlo samo studio. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $108,133,313Tržby Celosvetovo $270,633,313▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Riadne elektrizujúci nášup. No veru po veľkom komerčnom prepade, som čakal maximálne jemne nadpriemernú "tuctovú" komiksovku. Aké sa chrlia ako na bežiacom páse posledné roky. A čuduj sa svete, je to veľmi svižné podané, z dôvtipom, má to príjemnú komiksovú patinu, no ono to proste šľape na plné obrátky po celý čas. Nuž ten nešťastný psycho zmetok Ezra Miller je pán vo svojej úlohe a náramne ju ovláda v dvojúlohe a každý jeho úlet baví. Má to veľa silných priam ikonických momentov a každý cameo návrat akejkoľvek postavy poteší. Akčná stránka skvelá, vizuál vycibrený, triková stránka nie je zrovna najlepšia ale zas tam nebolo nič strašné čo by nejak náramne bilo do očí. Potešia aj hudobné motívy každého zúčastneného hrdinu. Záver riadne zamáva s pocitmi, je nabitý emóciami. Nečakal som ale neskutočne ma to dostalo a je mi ľúto že toto zoskupenie z Justice League končí. Poklona pre režiséra Andy Muschietti, zvládol to pri všetkých úskaliach viac než zo cťou. Rád by som ho uvidel pri nejakom ďalšom projekte. /videl v kine: 90%/ ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (47)

  • Snímek způsobil studiu ztrátu ve výši 200 milionů amerických dolarů. S rozpočtem 220 milionů film v kinech utržil pouze 271 milionů dolarů. (fiLLthe3DD)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (viac)

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (viac)

Komiksový Blue Beetle má tragický start

Komiksový Blue Beetle má tragický start

20.08.2023

Warneři se sice můžou do konce rukou plácat po zádech za to, jak moc se jim vyplatila sázka na Barbie v režii Grety Gerwig s Margot Robbie v hlavní roli, jenže bokem růžového megahitu se studiu v… (viac)

Reklama

Reklama