Reklama

Reklama

I Spit on Your Grave: Deja Vu

  • USA Day of the Woman: Deja Vu
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh navazuje na původní film z roku 1978, kdy byla mladá Jennifer znásilněna čtyřmi násilníky, kteří byli následně její rukou brutálně vyvražděni. Nyní již Jennifer, jako půvabná dáma ve starších letech, sepíše svůj příběh do knihy, která se stane literární senzací. V maloměstě, kde se děj odehrává,však žijí příbuzní oněch násilníků, kteří se po osvobozujícím rozsudku místního soudu rozhodnou vzít spravedlnost do svých rukou. (PierrevanH)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (63)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Netuším prečo si 82 ročný režisér Zarchi natočil po 43 rokoch len tak sequel vlastného (v okrajových kruhoch zvrátencov- kultového) hororu a tiež netuším prečo usúdil, že by bolo výborné keby mal 2 a pol hodiny. Viem len, že nič z toho nebol dobrý nápad. Úvod s Camille Keaton (ktorá si zahrala znásilnenú v origináli a tu je už regulérna babka) ešte ujde, ale akonáhle začnú vidláci naháňať jej dcéru, tak je to buď nekonečne dlhá nuda za dosledovanie ktorej by sa mala udeľovať medaila alebo podobne nechutná samoúčelná zvrátenosť ako originál. Záporáci sú hraní amatérskymi nehercami a síce ich zjav je zaujímavý (čítaj: na záporákov veľmi vhodný) no herecký prejav žiaľbohu otrasný a to neustále nadávanie a škriekanie po sebe navzájom mi liezlo celý čas pekne na nervy. Zarchi mal zostať v domove dôchodcov a tento film nemal nikdy spatriť svetlo sveta... Fail. 15% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Zúfalý pokus nadviazať na úspešnú sériu ktorý, keďže bol natočený v dobe liberálneho šialenstva, tentokrát vykresľuje páchateľov ako kresťanských náboženských fanatikov, ktorý v kostole odrežú hlavu žene, na cintoríne sa vraždia lopatov a podobne. Ani zďaleko to nedosahuje úroveň pôvodnej verzie aj keď isté náznaky tam sú, ale nielen samotný záver ale aj konverzácie či nelogické kroky hlavnej hrdinky sú fatálnymi chybami neschopného autora. Prehnane dlhý film so zbytočne vulgárnym jazykom sa snažil na kvalite pridať násilnými scénami, ktoré však napokon vyzneli amatérsky a tak človek pri sledovaní tohto filmu zaplače, keď si spomenie na pôvodnú verziu alebo filmy ako Posledný dom naľavo či Vyslobodenie. Hviezdička za snahu, našlo sa pár svetlých momentov. ()

Reklama

oveckaoa odpad!

všetky recenzie používateľa

Varování ministerstva zdravotnictví sledování tohohle filmu způsobuje fyzické i psychické problémy. Absolutně všichni herci jsou buď postižení nebo retardovaní (bohužel i ta přeživší z prvního dílu a její dcera) scénář pravděpodobně neexistoval (to tam jako v celé vesnici nebo kde to bylo byl pouze jeden telefon na benzince ani ta modelka nebo její matka neměly na telefon ) stopáž je uvalená (minimálně 2 hodiny odstranit) a ty zhruba 2 krvavé scény v roce 2019 nikoho z hororové letargie nevytrhnou. Tohle v roce 2019 poslat do distribuce mohl jen blázen jelikož tohle nemá co nabídnout. Jinak pro ty co nadávaly na remake a jeho dvě pokračování proti tomuhle to byly oskarové záležitosti. Optimálně je to na 2 hvězdy, ale za tu stopáž a to chování postav odpad. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Režisér Meir navázal na svůj první sex and revenge film z roku 1978 o Jennifer ( Camille Keaton ), která byla znásilněná, aby se pak sadisticky pomstila svým prznitelům. V tomto filmu o čtyřicet let později o tom napíše knihu, čímž si ji najdou příbuzní těch prznitelů a unesou ji dodávkou nazvanou Enola gay ( jedinej vtipnej moment ) A protože by se asi špatně koukalo na to, jak se mučí a znásilňuje nahá sedmdesátiletá paní, tak ji unesou i s dcerou, která je jako nejlepší modelka na světe ( Jamie Bernadette celkem nepřesvědčivá ). schéma filmu je stejné, po utrpení následuje pomsta, přitlačilo se na nahotu i brutalitu, ale výsledek je film čistě pro fandy tohoto bizarního žánru. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

V 70. rokoch sa na filmovej scéne objavilo množstvo kontroverzných mäsiarčin (Kanibali alebo cravenovky Hory majú oči a Posledný dom naľavo atď.). Pľujem na tvoj hrob patrilo bez debaty medzi ne. Potom na dlhé desaťročia nastalo hrobové ticho, prerušené až v roku 2010. Vtedy sa na scéne zjavil remake v krátkom časovom úseku nasledovaný dvojkou a trojkou. Skutočná bomba ale vybuchla až v roku 2019, kedy sa stalo niečo svojím spôsobom úžasné. 82-ročný (izraelský) režisér originálu Meir Zarchi (ktorý od dôb jednotky natočil jediný film - dávno zabudnuté Don´t Mess with My Sister v roku 1985) sa po viac ako štyroch desaťročiach (!) rozhodol nakrútiť pokračovanie s nepochopiteľnou smrtiacou a vražednou stopážou 148 minút (!). Aby toho nebolo málo, tento úžasný zločin previedol podľa vlastného scenára (a ešte si ako bonus udelil cameo kňaza) a v produkcii svojho syna Terryho (ktorý celý tento tatkov masaker následne zostrihal). Tým ale zďaleka nekončíme. Nielenže je jednou z hlavných postáv sequelu Jennifer z originálu, ale dokonca ju hrá rovnaká herečka. Konkrétne 72-ročná Camille Keaton. Nič proti starším herečkám, ale Camillina rola je pomerne akčná. Lenže strihač nedokázal zamaskovať jej vek a tak sú akčné scény absurdné. Následne opraty preberá jej dcéra, ktorá sa na plátne od istého bodu producíruje výlučne nahá, ale keďže sa dosť podobá na Janu Kirschner, tak by vari azda bolo i lepšie, aby sa tak nedialo. Scenár je príšerné zverstvo a spolu s neuveriteľným kastingovým panoptikom robí z tohto filmu jeden z najhorších hororov roku. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama