Reklama

Reklama

VOD (1)

Bohatý muž – Martín Quesada (Facundo Arana) - sa stretne s chudobným dievčaťom – Esperanzou Muňoz, prezývanou “Monita“ (Natalia Oreiro), ktorá je boxerkou. Jej manažérom a zároveň snúbencom je Quique (Carlos Belloso). Monita žije s Quiqueom a  jeho matkou v  chudobnej štvrti “La Boca“. Kým  Monita sa prebíja životom a kvôli zraneniu je nútená skončiť dokonca aj s obľúbeným boxom, Martín zdedí po svojom otcovi významný podnik. Vracia sa do Argentíny, aby sa postaral o firmu. Martín je vdovec,  jeho žena tragicky zahynula pri leteckom nešťastí. Teraz je zasnúbený s Constanzou (Carla Peterson), ale jej láska nenapĺňa jeho život... Monita a Martín sa po prvý raz stretnú pred firmou Quesada. V tom okamihu ešte netušia, že sa do seba osudovo zamilujú... (TV Doma)

(viac)

Zaujímavosti (21)

V ritme tango (2006) (seriál)

  • V čase natáčania mala Natalia Oreiro kratšie vlasy, keďže jej ešte len dorastali po poslednom projekte El Deseo (2004), kvôli ktorému sa ostrihala na ježka. V scénach, kde má vlasy po pás, bol použitý špeciálny príčesok, ktorý si aj po natáčaní nechala a vyrazila s ním dokonca aj na svoje Tahiti a Haiti Tour po skončení natáčania a dokonca na Európske turné v roku 2013. Príčesok si taktiež "zahral" v seriáli Rany z lásky (2006). (matthew.17)

Solamente Vos (2013) (seriál)

  • Stalo sa už poznávacím znamením, že v seriáloch Natalie Oreiro sa spoznajú hlavní hrdinovia v prvej časti na opustenom mieste behom silnej búrky, ktorá zvyčajne prekvapí hlavnú hrdinku, keď je sama vonku. Rovnako ako v Solamente vos, tomu tak bolo aj v Rany z lásky (od r. 2006) a Amanda O (od r. 2008). (matthew.17)

Gilda: No me arrepiento de este amor (2016)

  • Natalia Oreiro vzdávala svojej obľúbenej speváčke Gilde hold behom celej svojej kariéry. V telenovele Divoký Anjel (od r. 1998) nosila mnohokrát tričká s jej motívom, pospevovala si úryvky jej piesní a dokonca v jednej časti postavy navštívili Gildino pútne miesto. V seriáli Kachorra (od r. 2002) tiež mnohokrát zazneli Gildine piesne a v telekomédii Rany z lásky (od r. 2006) dokonca Naty prespievala Gildinu pieseň "Corazon valiente" do modernej podoby a tá sa stala zvučkou seriálu. Preto bolo jasné, kto speváčku stvárni hneď od začiatku. (matthew.17)

V ritme tango (2006) (seriál)

  • Na základe úspechu bola plánovaná aj druhá séria, no kvôli záväzkom, ktoré mala Natalia Oreiro v seriáli Rany z lásky (2006), z tohto plánu nakoniec zišlo. (matthew.17)

La peli (2007)

  • Natalii Oreiro bola prvotne ponúknutá hlavná ženská rola Any, na ktorú však nemala dostatok času, pretože natáčala seriál Rany z lásky (od r. 2006). Na filme sa ale chcela podieľať za každú cenu a tak jej bola ponúknutá mini-postava novinárky Loly, za ktorú dostala aj cenu Centinela del Cine al Mejor za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. (matthew.17)

Divoký anjel (1998) (seriál)

  • Natalia Oreiro a Facundo Arana si společně zahráli také v telenovele Jsi můj život (od r. 2005). Z dvojice se stal výborní přátelé. (xninjax)

Amanda O (2008) (seriál)

  • O Natalii je známe, že si necháva kostýmy z televízie alebo koncertov. V jednej časti môžeme vidieť Amandu v zelenom kabáte, charakteristickom pre jej postavu Kachorry v seriále Žena na úteku (od r. 2002). Rovnako sa objaví boxerský plášť, ktorý používala ako Monita v Ranách z lásky (od r. 2006), alebo už legendárny outfit Cholito z Divokého anjela (od r. 1998). (matthew.17)

Reklama

Reklama