Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Antonia Guerrerová, ktorú priatelia i rodina volajú Kachorra, je vo väzení. Bola obvinená z vraždy. Pri prevoze do väzenia sa policajný voz zrazil s taxíkom. Vodiči aj posádky oboch vozidiel boli ťažko zranení, iba Kachorre sa ako zázrakom nič nestalo. V taxíku sa viezla Rosario Achávalová, ktorá mala nastúpiť ako vychovávateľka v rodine Bruna Moraviu. Kachorra si zobrala doklady, odporúčania i všetky veci Rosario a napriek tomu, že je o desať rokov mladšia a nemá s výchovou detí nijaké skúsenosti - naopak, aj jej by sa zišlo pár lekcií slušného správania - sa rozhodne nastúpiť u Moraviovcov namiesto ťažko zranenej Rosario, prirodzene, nie ako Antonia Guerrerová, ale ako Rosario Achávalová. Medzitým polícia bezvýsledne pátra po zmiznutej väzenkyni... (STV)

(viac)

Recenzie (127)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Žiadna telenovela nie je pravdepodobne dostačujúca aby s ňou boli hodnotiaci užívatelia serveru CSFD.cz spokojní. Tým ich neodsudzujem, pretože ja sám nemám telenovely príliš v láske. Kachorra však nie je jedna z tých, ako píše Lima. Žiadne “ten miluje ju, ona jeho, on ju, ona jeho, a on zase hentú “. Jorge Montero zadal líniu hlavných charakterov, ktoré vás dokážu emocionálne chytiť za srdce a po (krátkom) čaše si ich ľahko obľúbite. Nečakajte však žiadnu telenovelu plnú “divokej lásky” ako s veľkou obľubou opisuje TV JOJ, TV Markíza a ostatne komerčiny. Skrátka nápaditá hovadinka, ale takú aká je si ju zamilujete spolu s rozkošnou Natalio Oreiro. Bodka. ()

PinkButterfl 

všetky recenzie používateľa

Myslím si , že nie je správne posudzovať Kachorru ako telenovelu. Osobne telenovely neznášam, nepozerám, príde mi to strata času. Kachorra je ale úplne z iného súdka. Je to skvelo natočený seriál, ktorý má hlavu a pätu. Videla som ju už 2x, teraz nedávno po 10 rokoch a vždy sa k nej rada vrátim. Scenár je napísaný pútavo, dialógy sú tiež výborné. Je to zmes zábavy a humoru, napätia, romantiky.... Natalia Oreiro sa hlavnej úlohy zhostila perfektne, je fakt výborná. Samozrejme je tu veľa výborných hereckých výkonov, ako teta Bernarda, Bruno, Mecha.... Vďaka tomu, že má 150 častí, môžeme vidieť charakterovú zmenu postáv, napr. Bernarda, Tripolli, Carmello. Veľmi sa mi páči aj postava Cataliny, páčia sa mi jej duchovné rady. Jednoducho je to môj obľúbený seriál a vôbec sa za to nehanbím :-) ()

Reklama

MMR 

všetky recenzie používateľa

Ačkoliv jsem si vědom faktu, že je to telenovela, tak moje hodnocení je více než nadprůměrné. Vysvětlení je jednoduché. Kdysi o prázdninách jsem byl u babičky, a ta koukala na všechno možný. A zrovna běžel první díl tohodle a on mě zaujal. Tenkrát jsem viděl jen pár dílů, ale asi před rokem a půl jsem stáhnul všechny díly a podíval se na celý seriál. Je tam sice mnoho klišé, ale na druhou stranu musím říct, že jsem se docela dost nasmál. Navíc Natalia je tam neuvěřitelně sexy. ()

Renton odpad!

všetky recenzie používateľa

Scénář: Gustavo Barrios, Diana Segovia .. Po úděsné sérii Divoký anděl si asi Natalia Oreiro a další "tvůrci" řekli, že (postarší televizní) divák snese opravdu všechno a stvořili Ženu na útěku. Opravdu považuji za nutné říct k tomu jen tohle: pokud nemusíte, nedívejte se! Tenhle plod si vážně zaslouží jen 0%. ()

Billie777 

všetky recenzie používateľa

Opravdu hloupoučký seriál. Ale jako malá jsem to měla ráda, se ségrou jsem na tom byli doslova závislé. Teď si ale vlastně uvědomuju, že jsem neviděla jediný díl a to ten poslední. Takže ani nevím, jak to dopadlo. :) Každopádně je to taková roztomilá blbůstka ale párkrát jsem se u toho i pobavila. Jedna hvězda za to, že jsem viděla už daleko horší telenovely a druhá hvězda z nostalgie. Tohle je moje dětství! :) A Natalia Oreiro tu byla roztomilá. Tehdy jsem jí záviděla její červené vlasy. :) ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (21)

  • V polovici telenovely začne Kachorra nad hornou perou nosiť na kratšie obdobie kvetinku. Maskovala tým opar, ktorý sa jej vytvoril. (matthew.17)
  • Kvôli postave sa rozhodla Natalia Oreiro radikálne zmeniť účes a stať sa platinovou blondínou. K bláznivosti charakteru jej však táto farba nepasovala a tak sa rozhodla pre ohnivo červené vlasy. K úmyslu s platinovou blond sa nakoniec vrátila v nasledujúcej roli Carmen v El Deseo (od r. 2004). (matthew.17)
  • Kachorra se měla původně psát s "C" místo s "K", jenže název Cachorra (v překladu štěně) byl už legálně registrován, a tak nešel použít. (HappySmile)

Reklama

Reklama