Reklama

Reklama

Mladý audítor Jonathan McQuarry trávi celé dni a noci kontrolou účtovných kníh veľkých firiem na Manhattane. Jeho svetom sú kancelárie a haldy spisov. Počas neskorej práce v kancelárii ho osloví atraktívny a dobre oblečený muž, ktorý sa predstaví ako Wyatt Bose, ponúkne mu joint a čoskoro sú z nich kamaráti. Keď si náhodou výmenia mobilné telefóny, Jonathan s údivom zistí, že Wyattovi volá niekoľko žien s otázkou, či je dnes večer voľný. Jonathan zistí, že ide o tajný sexuálny klub, v ktorom si zaneprázdnení mocní ľudia navzájom dohadujú anonymné stretnutia v hoteloch s nezáväzným sexom. Jonathan sa v klube zamiluje do ženy svojich snov, známej ako symbol S. Keď žena nečakane zmizne a spolu s ňou aj 20 miliónov dolárov, Jonathan sa ocitne v obrovských problémoch. Stane sa totiž hlavným podozrivým z viacerých zločinov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Velká vykrádačka Hry s nevěrou a menší Zloděje životů. Celá zápletka tady už byla, dějové zvraty nepřekvapí, navíc divák pojme podezření velmi brzo, všechno je nápadné, průhledné a slaboduché. Škoda, že Ewan a Hugh se sešli u natolik slabého thrilleru. Vtipná hláška s předehrou bude asi to jediné, co mi z tohoto filmu utkví v paměti. ()

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Podle obsahu bych si myslel, že se jedná o totálně jiný žánr, jiný film, jiný příběh, než kterého se mi dostalo. Docela dlouho trvalo, než jsem se do toho kousl, s příchodem bloncky v metru mi to docvaklo, a pak jsem se už jen nechal unášet dokonale prokoumanou hrou, která nečekaně graduje, a s hlasitým zasténáním deroucím se z hloubi mého nitra vyvrcholuje výkřikem JES KURWA! To jsem přesně potřeboval! ()

Reklama

Rudinsky 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nechápem niektoré nízke hodnotenia - na režisérsky debut pomerne dobre zvládnuté - skôr mám výhrady v niektorých momentoch k použitiu hudby, ktorá však zase v iných funguje skvelo a podtrhuje atmosféru. Zápletka je pomerne solídna, ale dala sa spracovať citlivejšie, a v závere omnoho vypointovanejšie a dravšie. Ale to je už chyba neskúseného režiséra, a ja som ochotný mu to prepáčiť. Film zabíja stopáž, rozvlečený záver a tak trošku strnulý McGregor, ktorý je známy svojou sínusoidnou hereckou filmografiou. Napriek tomu mu tie drsné praktiky verím, rovnako aj Jackmanovi, ktorý ho mierne zatieňuje. Tú love story mu ale neverím, ale to je tiež chyba režiséra...Ak to mám ale objektívne zosumarizovať, tak sa jedná o celkom solídny film, ktorý má svoje silnejšie, a slabšie stránky, ale ako chlap (you know why), ale aj ako napätý (čiastočne) divák sa prikloním k štyrom hviezdičkam. Videl som aj omnoho, omnoho horšie filmy, ktoré zožali viac slávy, ako tento skromný, televízno kamerový thrilerík. Niekedy zabije režisér scenár, a niekedy scenár režiséra... Zrejme však závisí od vkusu a tak sa neodvážim odporúčať - len na vlastné riziko. ()

ZkuKol 

všetky recenzie používateľa

Slušný thriller s pár hezkýma "herečkama" a skvělou ústřední dvojcí soupeřů. Scénář nevyniká žádnými genialitami, ale na druhou stranu si odpouští šílené zvraty a vypravěčské experimenty na zakrytí neoriginálnosti. Moc se mi líbilo vykreslení prostředí, kde se příběh odehrává. Jestli ovšem něco táhne film z průměru, je to Jackman a McGregor, hrají uvolněně, zbytečně nekřičí (tak se v podobných filmech většinou řeší dramatičnost) a jejich charaktery jsou poměrně uvěřitelné. Režisér tu působí velmi nenásilně, očividně hercům i příběhu věřil, takže se jen snaží vyvažovat klipové sekvence s dramatickými, díky čemuž si film drží velmi příjemné tempo, jenž ztrácí jen výjimečně. Nadprůměrná zábava... 75% ()

RomanHyde 

všetky recenzie používateľa

Podvod byl něčím nadprůměrný a něčím zase výrazně podprůměrný. Nadprůměrné bylo nasmínámí a atmosféra snímku. To byla velmi dobrá filmařina, ovšem tu sráží do kolen velmi podprůměrný scénář a konec, který působil jako kyblík studené vody na nadrženého psa. Výkony herců jsou velmi dobré , snaží se co to jde, ovšem klády, které jim hodil pod nohy scénárista potažmo režisér, by neustála ani Meryl Streep. Podvod je proto béčkový film a není hoden velkého stříbrného plátna, spíše průměrné televizní obrazovky. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Oba pasy, ktoré vo filme kontroluje zamestnanec banky, majú rovnaké čísla, dátumy vydania a tiež dátumy narodenia oboch kontrolovaných osôb. (MikaelSVK)
  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (viac)

Reklama

Reklama