Reklama

Reklama

Mladý audítor Jonathan McQuarry trávi celé dni a noci kontrolou účtovných kníh veľkých firiem na Manhattane. Jeho svetom sú kancelárie a haldy spisov. Počas neskorej práce v kancelárii ho osloví atraktívny a dobre oblečený muž, ktorý sa predstaví ako Wyatt Bose, ponúkne mu joint a čoskoro sú z nich kamaráti. Keď si náhodou výmenia mobilné telefóny, Jonathan s údivom zistí, že Wyattovi volá niekoľko žien s otázkou, či je dnes večer voľný. Jonathan zistí, že ide o tajný sexuálny klub, v ktorom si zaneprázdnení mocní ľudia navzájom dohadujú anonymné stretnutia v hoteloch s nezáväzným sexom. Jonathan sa v klube zamiluje do ženy svojich snov, známej ako symbol S. Keď žena nečakane zmizne a spolu s ňou aj 20 miliónov dolárov, Jonathan sa ocitne v obrovských problémoch. Stane sa totiž hlavným podozrivým z viacerých zločinov... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (154)

subic 

všetky recenzie používateľa

Pamatuješ si na stávku amerických scénáristů na přelomu 2007/2008 ? Tohohle filmu se to rozhodně dotklo. Nechci komentovat slabé výkony Hugha Jackmana a Emana MekŘehoře. Na začátku se rozvine zajímavý příběh souvisejíc s tajemným erotickým klubem. První hodinka je fajn, jenže pak to přijde, pak se ten zajímavý příběh zvrtne... no prostě až budou chtít zase scénáristé stávkovat, tak bych doporučil využít práva nosit zbraň, co mají Američani v ústavě už přes 220 let, tak ty zbraně vemte do ruky a braňte se. ()

murakamigirl 

všetky recenzie používateľa

Názov nie je podvod, teda..... :-) Ale, tangerine1, pekne od piky, ááno? ____________ Úvod je tak fajnový, že ako predátor zbystrím a prižmurujem oči a pýtam sa: "fakt modrý?!"..... Áno, a odpoveď Deception ponúka. "Fakt modrý?" Modrý? Tento by mal byť zelený, čo zelený, ak by nejaké označenie zodpovedalo tomuto matrošu, mal by byť priesvitný- taká zbytočná a kopírujúca žánrovka to je..... Deficit vzrušenia? Zapnite si televízne noviny, napr.!! Źalúdok vyobracajú taktiež a garancia omnoho výživnejšej zábavy, stopro. Sto-pro!, počujete?! ()

Reklama

Djkoma 

všetky recenzie používateľa

Podivné 2* kvůli úctě k oběma hercům a s tajným přáním, získat mobilní telefon postavy Wyatta aspoň na pár dní. Ewan McGregor a Hugh Jackman působí jako záruka kvality a je to tak. Bohužel jen v herecké rovině, kde oba odvádějí dobré výkony. Režisér se drží stranou a je velmi obyčejný stejně jako scénář, který tu byl několikrát a je obměněn opravdu jen v několika detailech. Chvíli budete možná zmateni, ale brzy (ano, ještě před půlkou určitě!) vám dojde celá zápletka a myšlenka. Škoda nevyužitého potenciálu. S těmito herci šlo dělat velké věci... Oba by se měli poučit a už nikdy nevstupovat do podobných pochybných snímků. ()

DEXTER099 

všetky recenzie používateľa

No hodně ohraný námět a dost nelogičnosti-jako například posledních pár minut.Ani nevím co bych vyzdvihl pro ty co film plánují vidět,možná pár hezkých žen ,ale jinak je to opravdu jen pro ty co chtějí vidět celou filmografii daných herců a tohle jim chybí tak jako mě u Hugha Jackmana.Celkově je to na dvě hvězdy,ale kvůli známým obličejům dávám 55% a tři hvězdy ()

veverysiak 

všetky recenzie používateľa

Žiadne strhujúce divadlo, ale ako oddychovka ujde, podobných podvodníkov sme už videli neúrekom a boli aj horší, veľmi sa netreba pri pozeraní zamýšľať, lebo všetko odhalíte skôr, ako sa to objaví na obraze, mohli to osviežiť aspoň herci, ale ani tí nemali svoj deň, a len tak na okraj, ak niekto toto pokladá za erotický thriller, tak mi je ľúto jeho predstáv o erotike, takže 60%. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (5)

  • Vo viacerých, časovo rozdielnych scénach v New Yorku sa objavuje stále ten istý žltý taxík s číslom 8B42. (MikaelSVK)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na autentických miestach v americkom New Yorku a španielskej metropole Madrid a trvalo sedem týždňov. (MikaelSVK)
  • Pracovným označením filmu boli aj názvy The List či Untitled Hugh Jackman Project. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Riddick žije... možná

Riddick žije... možná

11.03.2009

Taky vás to už unavuje? Pokaždé, když chtějí David Twohy anebo Vin Diesel na sebe upozornit, začnou roztrubovat obehrané „máme tu postavu rádi a přestože Černočerná tma a Kronika temna na sebe jen… (viac)

Reklama

Reklama