Reklama

Reklama

Vysokoškolský profesor Dr. Jack Gramm, ktorý zároveň pracuje ako psychiater FBI, dostane ultimátum - ostáva mu 88 minút života. Aby sa zachránil, musí využiť všetky svoje vedomosti a skúsenosti, aby zúžil okruh možných podozrivých, medzi ktorých môžu patriť nespokojní študenti, opustená milenka i sériový vrah, ktorý sedí v cele smrti, kam sa dostal práve na základe Grammovho posudku. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (289)

3DD!3 

všetky recenzie používateľa

Právě jsem naskočil do jedoucího vlaku, který má jméno 24 HODIN s Kieferem Sutherlandem na palubě a přiznejme si to, 88 MINUT má hodně podobnou strukturu. Všechno nám před očima jede více méně "real-time". Problém tohohle snímku je určitě hlavně nedopilovaný scénář - což o to, námět je výborný jen ho trošku jinak sestavit. Avnetova režie je poměrně rutinní a nemá moc čím překvapit. Jediným zachráncem je jako vždy skvěle hrající Al Pacino, který si teď s oblibou vybírá hodně rozporuplné postavy (ani ne kladné ani ne záporné), vlastně mi dost připomněl detektiva z Nolanovy INSOMNIE. Každopádně za podívání 88 MINUT určitě stojí. Zvlášť pokud máte rádi napětí, akci, Al Pacina a pěkné ženské (casting odvedl skvělou práci ;). ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

5/10 Vizazi odpudivy Pacino v pokusu o casovy napinak. Zpocatku to i funguje, ale jakmile na fakulte padne me podezreni na osobu, z niz se nakonec vyvine pachatel to stagnuje. Takovy prumer, co s muze libit - skoda ze z toho neudelali film na opravdovych 88minut - bylo by o cem mluvit. Baby jsou tam pekne a hlavni myslenka taky, i kdyz se nemusi kazdemu libit. Tak jako produkt placement jiste severske firmy, takze kdyz se jejich telefon podivne rozbije, nelze prehodit kartu do jineho, ale je potreba pouzit docela jiny kus ;]] Ach ti amici... Jinak cely pribeh z Seattle je ramovan ubohym pruletem jednoho letadylka kolem panoramatu mistniho ufa a jinak uz to mohli klidne natocit kdekoli - zkratka berlicka jak prase ()

Reklama

teutates 

všetky recenzie používateľa

No nechápem ako do tohto snímku nalákaly Al Pacina!?88minút splňa všetky kritéria nenáročného diváka a TV!Krimi/Thriller ako z nemeckého seriálu,avšak doplnený o známe tváre USA...Pokus Jona Avneta nevišiel,pretože tento snímok sa vážne nepodaril.A ani maximálne nesympatická Leelee Sobieski a nestarnúci Al Pacino nezachránili tento film..! ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Je fakt, že Pacinovi zožeriem všetko. Kľudne aj trojhodinovú prednášku o kresťanstve, ale fakt je aj ten, že bez neho by bol tento film priemerný, miestami až podpriemerný. Ako vždy, drží tento film svojimi hereckými schopnosťami, ktoré sú samozrejme obmedzované predvídateľným scénarom a priemernou réžiou. Takýchto filmov najdete v požičovni stovky. Škoda plytvania hereckým talentom v takýchto stokrát prevarených sračkách a trochu sa aj Pacinovi čudujem, poslednú dobu (DeNiro je na tom ešte horšie), nemá práve najšťastnejší výber s výnimkou vedľajšej úlohy v Dannyho parťákoch 3. Hádam to zachráni spoločný film týchto hereckých velikánov, ktorý sa práve natáča. Ale priznám sa, že nečakám nič moc, ďalší Heat to asi nebude. Napriek tomu nikoho neodrádzam, s Pacinom je to stále ľahko nadpriemerný thriller. 60%. ()

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Sračka. Iné slovo ma bohužiaľ nenapadlo keď som sa pokúšal zhliadnuť tento "film" a pochopiť prečo hlavnú úlohu prijal AL PACINO. Vrah mi bol jasný po cca 20 minútach, ale to by mi ani tak nevadilo. Najpríšernejším prvkom filmu je totiž dementný scenár a amatérska réžia. V polovici 90-tych rokov podobné C-voloviny prinášala na svojich VHS spoločnosť INTERSONIC. SPI zdá sa "úspešne" týmto hovadinám konkuruje. (6.2.2008) ()

Galéria (75)

Zaujímavosti (9)

  • Od chvíle, kdy se Jack Gramm poprvé dozví, že mu zbývá 88 minut života, zbývá do konce filmu 88 minut. (liquido26)
  • Film se odehrává v Seattlu, ale natáčel se ve Vancouveru. Je to poznat v několika scénách - ve filmu se např. objeví prodejna z obchodního řetězce Shoppers Drug Mart, jedná se o kanadský obchodní řetězec. Ve filmu se také objeví v několika záběrech kanadské novinové deníky 24 Hours a Metro. Metro je sice distribuováno i v USA, ale pouze v New Yorku, Bostonu a Philadelphii, nikoliv v Seattlu. (liquido26)

Reklama

Reklama