Reklama

Reklama

Dealer III

  • Česko Dealer III (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Fanúšikovia Sopranovcov musia vedieť: Filmy trilógie Dealer Nicolasa Windinga Refna majú to najlepšie z blízkeho a osobného zobrazenia každodenného gangsterstva – a nemusíte vidieť žiadny z nich, aby ste pochopili ďalší. Tretia a najlepšia časť série sa zameriava na srbského drogového kráľa Mila, malého zlodeja v pôvodnom filme. Okrem toho, že pripravuje večeru pre 50 hostí na oslavu 25. narodenín dcéry Mileny, pripravuje aj komplikovaný obchod s drogami. Keď namiesto heroínu dostane 10 000 tabletiek extázy, Milo je z novej drogy zmätený a zavolá bývalého bodyguarda a súčasného reštaurátora Radovana, aby mu pomohol. Refn nakrútil nervózny, pohlcujúci film, ktorý sa hrá ako celovečerná verzia paranojou presiaknutej scény varenia cestovín z filmu Mafiáni od Martina Scorseseho. (Film Europe)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (176)

okkac 

všetky recenzie používateľa

A do třetice tentokrát příběh, kde je hlavní postavou Srb Milo. Škoda, že jeho kolega, milý a holohlavý Radovan, kterému ale nědělá potíž udělat si domácí lidskou zabíjačku s pověšením, zaříznutím, vykrvácením a vykucháním, se objeví až úplně na konci. Všechny tři filmy jsou kvalitativně hodně vyrovnané, ale tenhle mne asi bavil nejvíce. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Přál bych si aby film trval minimálně tak dlouho jako všechny díly Pána Prstenů. Srbský kuchtík téměř nesleze z plátna a po celou dobu se je na co koukat. Dokonce je divák svědkem i pravé zabíjačky na Balkánský způsob. Slovíčko "jebat" se prostě hned tak neoposlouchá. Řekl bych že tenhle poslední díl se mi líbil ještě více než první, který si přecejen místy vybral svou slabší chvilku. Za to trojka jakmile diváka chytne tak jej nepustí. Samozřejmý je hudební doprovod, který nám tluče příslušné scény razantně do palice. Aby náhodou ani na chvilku nevznikly pochybnosti že vlastně o nic nejde. S blížícím se koncem jsem se přistihl že jsem si přál aby čas ubíhal pomal ...... (Proto jako poctu ani já tento komentář nedokončím) :) ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pusher funguje najlepšie komplexne ako trilógia. Samostatný tretí diel by bez tých predchádzajúcich bol trochu vytrhnutý z kontextu. Síce som sa po Tonyho dvojke tešil na jeho pokračovanie, ale spätne musím uznať, že takéto rovnomerné rozloženie síl na jednotlivé postavy robí z Pushera celkom výnimočnú trilógiu. Možno pre množstvo fanúšikov je jej tretia časť vrcholom, pre mňa je Milo predsa len taký hulvát, že tí dvaja idioti a ich smiešne pozérstvo ma bavili viac. Trojka je najsmutnejším a najnekompromisnejším dielom, ale mne vo všetkých chýbal trochu silnejší príbeh a menšia stávka na náhody. Na druhú stranu život takéhoto typu ľudí o nepredvídateľných náhodách, prameniacich z ich podrazov a nefér hry, bude. Znova 70% ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(94/2013) / Perfektná séria od Refna, ťažko nájsť podobne ladený film. Momentálne hodnotenie na csfd je 77, 77, 84 čo sa týka celej série. Paradoxne po prvom pozretí mám pocit, že sa jednalo o najslabší kus, aj keď zameranie na srbov bola dobrá voľba. Mikkelsen chýbal kriticky, a Zlatko ho proste nahradiť nedokázal. Celkovo ide film v pravidlách celej série, aj keď scéna s odstraňovaním mrtvol bolo asi to najhustejšie čo je možné v ramci gore vidieť vo filmoch vôbec. Treba určite vidieť všetkých Pusherov po sebe aby človek dokonale vstrebal tú autenticky deresívnu atmosféru dealerov Kodane. (8/10) ()

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Tretí diel a tretia postava dánskeho drogového podsvetia trvale pred kamerou. Ani zdanlivý veľký boss Milo to nemá jednoduché. Odvykačka, klub anonymných narkomanov, veľká oslava, ťažkosti so zásielkou, to všetko ho veľmi stresuje a k dobrej nálade vždy jedna vec chýba. Až sa to klasicky vymkne spod kontroly. Netradične sa našlo pár dokonalých gagov, grcajúci ničoho neschopní gangstri boli úžasní. Aj ten Milov vnútorný boj dobra so zlom som riadne prežíval s ním, ale to konečné riešenie situácie už patrilo do iného žánru, no čo by nespravil na poľskom speede. Ani neviem, čo si o tom myslieť, tak radšej som myslel len na to, či nezabudnú na mrazák. –––– Už jsme s Majkem vedli první vážný rozhovor tchána a zetě. Máme společný obchodní plány, takže v tomhle bodě táhnem za jeden provaz. –––– Ona má narozeniny. Dneska. Vosumnáct. To je klika! –––– Zařizuju, zařizuju. Všechno v pohodě. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (5)

  • Lidé na protidrogových setkání byli skuteční narkomani. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama