Reklama

Reklama

Gerald McBoing Boing

(festivalový názov)
  • USA Gerald McBoing-Boing
Animovaný / Krátkometrážny / Rodinný / Komédia
USA, 1950, 8 min

Réžia:

Robert Cannon

Hrajú:

Marvin Miller

Obsahy(1)

Krátky animovaný film o chlapcovi menom Gerald, ktorý namiesto slov vydáva zvuky. Kvôli tomu nedokáže zapadnúť do spoločnosti a nemá žiadnych kamarátov. Raz stretne šéfa rozhlasovej stanice a ten mu ponúkne možnosť, ako to všetko zmeniť. Film nájdete na DVD Hellboy. (ScarPoul)

Recenzie (8)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Príbeh o chlapcovi menom Gerald, ktorý vo svojich dvoch rokov miesto slov vydával zvuky a dokázal napodobniť akýkoľvek zvuk. Vtipný a hlavne rýchlo ubiehajúci kraťas, ktorého animácia je síce pekne zastaralá ale najviac pripomína kraťasy hannah - barberu a toma a jerryho, príbeh banálny ale o to predsa ide. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Ďalší príbeh malého Gerlada McBoinga, kedysi slávnej kreslenej americkej postavičky. Nechoďte na YouTube s tou jej "kvalitou", radšej si zožeňte DVD HELLBOYA, kde medzi bonusmi okrem troch krátkometrážnych McBoingov nájdete i jedno slávne kreslené poeovské prekvapenie o zradnom srdci... ()

raffspIn 

všetky recenzie používateľa

Příběh malého klučiny, který misto aby mluvil vydává jen roztodivné zvuky. A má stím velké problémy. Celkově vzato zajímavý nápad, ale nic světoborného, nic čím by film nějak zvlášť vyčníval. Link na youtube ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama