Reklama

Reklama

From Show Girl to Burlesque Queen

všetky plagáty
Krátkometrážny
USA, 1903, 1 min

Obsahy(1)

Mladá slečna se před námi svlékne až na spodničku, pak se jde schovat za plentu a opět se ukáže, tentokrát oblečena do burleskního kostýmu. (Mr.Ocek)

Recenzie (6)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dnes je to totálna hlúposť, no vo svojom čase to bola priam erotická provokácia mužov, najmä keď sa dievča vyzliekalo a už už si dala dole takmer spodné prádlo, zaliezla sa prezliekať inde, no zrkadlo bolo stále na stene, takže napätie u pánov, že niečo uvidia stále bolo. Záver v peknom kostýme asi nebol tým, čo čakali, no mohol potešiť tiež ich oči, proste sranda, taká hra. ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Sympatická slečna s milým úsmevom prichádza na scénu v decentnom, dlhom dvojdielnom bodkovanom kostýme. Ten si postupne vyzlečie. Koketne poodhalí ramienko spod spodnej košele a postúpi za paraván. Onedlho sa spoza neho predstaví publiku znova. Kostým je tentokrát oveľa menej decentný ako v úvode. Krátky, lesklo zdobený kostým s vysoko odhalenými nohami evokuje antickú dobu, čo umocňuje záverečný meč v slečniných rukách. Z dnešného pohľadu finálny úbor trochu odkazuje na odedzu domín v špeciálnych salónoch s ešte špeciálnejšími službami. ()

Reklama

Reklama