Reklama

Reklama

From Show Girl to Burlesque Queen

všetky plagáty
Krátkometrážny
USA, 1903, 1 min

Obsahy(1)

Mladá slečna se před námi svlékne až na spodničku, pak se jde schovat za plentu a opět se ukáže, tentokrát oblečena do burleskního kostýmu. (Mr.Ocek)

Recenzie (6)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Sympatická slečna s milým úsmevom prichádza na scénu v decentnom, dlhom dvojdielnom bodkovanom kostýme. Ten si postupne vyzlečie. Koketne poodhalí ramienko spod spodnej košele a postúpi za paraván. Onedlho sa spoza neho predstaví publiku znova. Kostým je tentokrát oveľa menej decentný ako v úvode. Krátky, lesklo zdobený kostým s vysoko odhalenými nohami evokuje antickú dobu, čo umocňuje záverečný meč v slečniných rukách. Z dnešného pohľadu finálny úbor trochu odkazuje na odedzu domín v špeciálnych salónoch s ešte špeciálnejšími službami. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Dnes je to totálna hlúposť, no vo svojom čase to bola priam erotická provokácia mužov, najmä keď sa dievča vyzliekalo a už už si dala dole takmer spodné prádlo, zaliezla sa prezliekať inde, no zrkadlo bolo stále na stene, takže napätie u pánov, že niečo uvidia stále bolo. Záver v peknom kostýme asi nebol tým, čo čakali, no mohol potešiť tiež ich oči, proste sranda, taká hra. ()

Reklama

Reklama