Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všetky plagáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (137)

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Kľudne by som dal aj 3*ale...Ale opäť záver z radu"tak teraz to ukončíme a hotovo". Scenáristom by som dolámal prsty za to,že nevedeli vymyslieť nejaký originálnejší koniec. Je to škoda pretože namiesto už tradičných zombíkov tu behajú zfanatizovaní ľudia z nejakej blbej sekty, čo je určite plus. Ja som sa bavil, ale stále je to len priemer. ()

Ten Druhy 

všetky recenzie používateľa

"Bratia, sestry čujte hlas, nádejou je Pán Boh náš" - táto spočiatku nevinná koleda, ktorá sa vinie celým filmom ako leitmotív, mi postupom času začala poriadne liezť na nervy... Členovia sekty Hlas večnej nádeje sú priam ukážkovým príkladom vymytých mozgov. Dej filmu sa odohráva v labyrinte podzemných dráh - v klaustrofobickom priestore a je nepredvídateľný. Reverendoví vojaci zachraňujú duše cestujúcich, ktorí jednoducho nasadli do nesprávneho metra. Táto duchovná záchrana je však obyčajný bohapustý masaker. Ale ani obete nie sú bez šance a nemienia sa vzdať bez boja, čo robí príbeh zaujímavejším. Žiadne strelné zbrane, ale rituálne dýky, meče, sekery a kladivá... Tvorcovia tohto hororu nepoznajú medze, pokiaľ ide o brutalitu. Takisto nejasné sú hranice medzi realitou a halucináciami, a to až natoľko, že sa jedno od druhého nedá oddeliť. Fanatizmus a primitivizmus členov sekty (najmä pani Betty) je tiež bezhraničný a do neba volajúci. Vyvoláva čoraz väčšiu zlosť, ale žiadneho zadosťučinenia ani zničenia zla sa vo filme nedočkáme - aj na konci, niečo zlovestné ostáva stále visieť vo vzduchu... ()

Reklama

Pilda17 

všetky recenzie používateľa

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

No tak som v celku sklamaný.Tešil som sa na minimálne priemerný horor.No nakoniec to bolo skôr k smiechu.Efekty krvi no tak nedajte sa vysmiať ale to bolo fakt nejaké divné.Teda neviem Či len mne ale to sa proste nedalo uveriť.Neviem Či aj ich viera má desatoro ale 5 prikázanie je nezabiješ takže trošku blbé.Pán znásilňovač mi prišiel na konci tak smiešny že som skoro spadol zo stoličky , 3 krát chce a vždy mu tam niekto príde.No a na koniec ma sklamali aj démoni alebo čo to bolo.No aj tak celkové hodnotenie 2* a 40% na hrane 3 hviezd. ()

Murrro 

všetky recenzie používateľa

Za málo peňazí jeden vtieravý gospelový song, všadeprítomná babča so svojou milosrdnou kompániou a solídne temná atmosféra, najmä v prvej tretine. S ubúdajúcimi postavami však pribúdajú hluché miesta, vzťahy sa nevyostrujú, postavy prakticky neprechádzajú žiadnym vývojom a otvorený záver ešte umocňuje dojem, že z celkom zaujímavého nápadu sa dalo (páčidlom) vytrieskať viac. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama