Reklama

Reklama

Klasické ráno v USA sa mení na skazu apokalyptických rozmerov. Keďže žijeme v modernej unáhlenej dobe, každý má pri sebe mobil. V horore Cell sú však mobilné telefóny zdrojom neznámeho vlnenia, ktoré spôsobuje extrémnu agresivitu. Zhodou okolností sa Clayovi (John Cusack) práve pri vypuknutí skazy vybil jeho mobil, takže sa nestal jedným z nakazených. Jeho najväčšou starosťou je však jeho rodina. Clay verí, že jeho žena so synom túto katastrofu prežili, a tak sa vydá s pomocou nového priateľa Toma (Samuel L. Jackson) a susedky Alice (Isabelle Fuhrman) na cestu za svojou nezvestnou ženou. Bez akýchkoľvek komunikačných prostriedkov a so skupinami agresívnych ľudí v ceste bude však táto cesta veľmi náročná. (Marceloo)

(viac)

Diskusia

Havaj8

Havaj8 (hodnotenie, recenzie)

SsgtJira

Tak nejen zachrana syna, ale i to odpaleni toho vanu. Kazdopadne jsme to pochopili stejne, ono to nebylo zas tak tezky na pochopeni. Spis ten konec jako takovej byl proste zlej.

SsgtJira

SsgtJira (hodnotenie, recenzie)

J.O´Neill

Záchrana syna - to byl jen sen.. nakonec ho naloudoval synator taky, pěkně špity do ouška.. a máme cellzombii.. za mě slušný 3*

na príspevok reagoval Havaj8

Uživateľ konvicce zmazal svoj príspevok.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Tak ten jo. I když TWD je spíš soap opera:) Ale stačí podívat na hodnocení např. Z Nation a je hned jasně vidět, že mainstreamový diváci to nedávají. V životě totiž kromě The Walking Dead viděli asi ještě pár zombie filmů. 28 dní a týdnů poté, Snyderův Úsvit mrtvých a WW Z. Ale béčkový a malý zombie filmy vůbec neznají a pak se tu zbytečně pohoršujou:)

na príspevok reagoval konvicce

konvicce

konvicce (hodnotenie, recenzie)

Nepřišlo mi to nějak hrozné, normální "post-apo zombí píčovina", kterých je mraky a kvalitou to odpovídá většině těch filmů.

duckman

duckman (hodnotenie, recenzie)

tvl 34% vzdyt o je uplne bozi a to jsem uz v pulce, tezko se to uplne zhorsi.

Mark1983

Mark1983 (hodnotenie, recenzie)

Jelikož jsem četl knihu, jsem zákonitě zvědavý na film, i když ve většině případů jsem byl více spokojen s knižní podobou. Přesto se nebráním film zkusit, když bude k dispozici. Nebudu ho odsuzovat předem. Rozsudek bude vynesen až se dočkám konce filmu. :-D

Uživateľ Lenina666 zmazal svoj príspevok.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

bomba, snad si ten film neukradne Jackson zase pro sebe a rozdělí se zbytkem herců, pač tohle vypadá parádně 

Súvisiace novinky

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

Cusack a Jackson versus apokalypsa z mobilů

06.11.2013

A opět tu máme adaptaci románu Stephena Kinga, tentokrát jednoho z jeho novějších kousků, apokalyptického hororu Cell (česky vyšlo jako Puls). Kniha vyšla v roce 2006 a od té doby se marně pokoušela… (viac)

Reklama

Reklama