Reklama

Reklama

Letecké katastrofy - Season 19 (2019) (séria)


Mimo dráhy (S19E07)

(epizóda)

Obsahy(1)

20.12.2008 na rušnom medzinárodnom letisku v Denveri v štáte Colorado štartuje let 1404 spoločnosti Continental Airlines, zrazu však Boeing 737 vybočí z dráhy a začne horieť. Všetkým ľuďom sa podarí uniknúť z dymiaceho trupu a nik nie je zranený, ale príčinu desivej havárie, ktorá mohla ľahko vyústiť do obrovskej katastrofy, je treba nájsť za každú cenu. Niektoré dôkazy poukazujú na technický problém, ktorý už v minulosti spôsobil niekoľko havárií lietadiel Boeing 737, keď sa im samovoľne zablokovalo kormidlo. V priebehu vyšetrovania sa však ukázalo, že dôležitú úlohu pri nehode zohrali neďaleké Skalisté hory. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

dunbar 

všetky recenzie používateľa

Jaá ti nevím Karle... V dabingu preložené smery doľava doprava idú mimo mísu, ale aj v orogináli je to tak... Ak štartovali na RWY34R tak smerovali na azimut 340, vietor aj s poryvmi mali zľava (280)... Kapitán pustil pravý pedál, ktorý stlačený stáča lietadlo doľava (kým ho nepustil, robil správne - aby vyrovnal poryv zľava)... Len ak ho pustil, lietadlo by sa malo pod poryvom točiť doprava...! A oni vyšli z ranveje doľava. ()

Bozvav 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V dnešní době by jeden předpokládal, že díky moderním technologiím a přístrojům, se něco takového nemůže stát, zjevně může. Poryv sem, poryv tam a z letadla je ohořelá konzerva. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Příčina nehody: silný poryv větru... Jj příroda je mocná čarodějka a nedá se oklamat... Holt měli, ale zatracené štěstí, že to dopadlo tak jak to dopadlo... To se musí nechat....! ()

Reklama

Reklama