Reklama

Reklama

Traja v jednej posteli

  • Česko Život podle Dana (viac)
Trailer

Dan (Steve Carell) píše stĺpček do novín, v ktorom radí druhým, ako si najlepšie usporiadať rodinný život. Jeho vlastné tri dcéry mu dospievajú pred očami a on sa im usiluje byť dobrým otcom a matkou zároveň. Jeho osobný život zostal od smrti manželky pred štyrmi rokmi unášaný v prúde malých i väčších starostí, Dan sa uzavrel do seba a ubíja sa vnútorne depresiami. Jedného dňa sa však niečo zmení. Stane sa to hneď na druhý deň po príchode na každoročné prázdniny na Rhode Island, kam chodievajú aj Danovi rodičia, viacerí bratia a sestra s rodinou. V kníhkupectve stretne krásnu Marie (Juliette Binocheová) ktorá ho na prvý pohľad niečím zaujme. Sympatie sú vzájomné a šťastnému happy endu stojí v ceste už len Mariin súčasný priateľ. Horšie však je, že ním nie je nikto iný ako Danov mladší brat Mitch (Dane Cook). (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (384)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Ak hrá Steve Carell vo vážnej roli (teda, ak zo seba nemusí robiť idiota), je až neskutočné ako sa s ním človek dokáže stotožniť, pričom využíva naozaj len minimum mimiky (doslova len náznaky). Dokáže tak na človeka preniesť hlbokú depresiu spojenú s pasivitou, ale aj úprimnú radosť. Treba však povedať, že tá depresia mú ide lepšie :) Aby som ale nepísal len o ňom- celý film je výborný, za čo môže (okrem Carella) hlavne scenár, hudba, jemný humor a vedľajšie postavičky, na ktorých človeku záleží. Príjemný oddych. 85% ()

bouncer 

všetky recenzie používateľa

Vcelku smutná romantická komedie, která je však na Hollywood hodně kvalitní a dokázala se vyvarovat většině klišé (povinný happy end se vynechat asi nedá). Skvělí herci, lokace i hudba spolu s perfektní režií dávají dohromady moc příjemný film, který sice neudělá díru do světa, ale zanechá ve vás krásné pocity. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Skvelá romantika, ktorá mi štýlom pripomína osemdesiatkové citlivé komédie Johna Hughesa. Hlavne vzťahmi tej veľkej šťastnej rodinky. No a v centre je nová láska medzi vdovcom Carrelom a novou priateľkou jeho brata Binoche. Zaiskrí to medzi nimi od prvej scény. Lenže jak túto zapeklitú situáciu vyriešiť? Kým sa dostaneme k šťastnému finále, tak nás čaká kopa zábavných scén. Veľkým bonusom sú tri roztomilé Carrelove dcéry. K dokonalosti by som snáď len pridal pár ďalších scén v ktorých sa Carrel a Binoche osamote len tak nezáväzne rozprávajú ako na začiatku. Ale aj tak je to proste malá menej známa pecka v ktorej Carrel dokazuje, že je perfektný aj v kľudnej civilnej polohe. 8/10. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

rodinná romantická komédia z hollywoodu - to znie ako niečo, čo by diabetici nemuseli zvládnuť; pripomenulo mi to starší film Jodie Fosterovej Home for Holiday s tým, že tuto to bolo o čosi ideálnejšie, rodina tu je celkom bezkonfliktná a bezproblémová a zarazilo ma, že carella, ktorého inak mám rád, som tu nemohol vystáť - bol to patetický hňup; binoche, ktorú nemám rád odjakživa, som tu naopak miestami toleroval, aj keď to bola "stará dobrá" binoche... čiže jediné, čo si tu človek ako ja môže pozrieť, sú tie jeho dcéry... veľmi slabé 3* ()

nunka 

všetky recenzie používateľa

Začnem tým, že človek vždy vie, čo má od všetkých romantických komédií čakať... Zaláskované vzťahy, ničím neprekonateľnú túžbu milovať, mať, vlastniť niekoho či niečo, následne vzniká frustrácia, pretože láske niečo bráni a nemôže byť naplnená a bla bla bla. Hej, sú to také tradičné piliére, okolo ktorých sa to všetko vždy točí. S obdobnými očakávaniami som si sadala aj k Dan in real life. Po pár minútach som sa pristihla ako sa úprimne rehocem na milých a nevtieravých fóroch a užívam si to, že som počas filmu vlastne nemusím absolutne nič riešiť - ani nudu, ani klišé. Kategórii cukrových romancí obvykle nedávam vyššie ohodnotenie, no táto je príkladom toho, že aj oddychové "láskuriešiace" komédie majú punc kvality. ()

Galéria (35)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku a na Rhode Islandu (USA). (Tygrys)
  • Duet, se kterým vystupují Frank se svou ženou je "La ci darem la mano" z Mozartova díla Don Giovanni. Duet je scénou, kdy Don Giovanni svádí a přesvědčuje Zerlinu, aby opustila svého snoubence. (HellFire)
  • Stejný rytmický projev s kelímky, který předvádějí Danovi dcery, je o pět let později použit Becou Mitchell (Anna Kendrick) ve filmu Ladíme! (2012). (Thanoris)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené