Reklama

Reklama

Zázrak na 34. ulici

  • Česko Zázrak v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Šestiletá Susan má pochybnosti o existenci Santa Clause. Maminka ji už dávno prozradila tajemství o Ježíškovi a rozdávaní dárečků. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v jednom obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků opětovnou víru ve splnění svých snů (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (64)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Znesiteľný americký vianočný rodinný a neviem ešte aký filmík, ktorý je ale znesiteľný vážne iba počas tých vianočných sviatkov. Ja som ho počas nich videl iba raz, dokonca to bolo myslím na štedrý deň, relatívne som sa pobavil a nemienim sa k nemu ešte niekedy vracať. Jedine že by som bol na Vianoce príliš namäkko. A možno sa mi aj poriadne zapáči, ako sledujem niektoré tunajšie komentáre. Výborná voľba, obsadiť do hlavnej úlohy Attenborougha. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Zázrak v New Yorku je milý, oddychový, sympatický a prostoučký příběh o muži, který je fyzickým představitelem nehmotného symbolu Vánoc, samotného Santy Clause. V celku jde o průměrnou filmovou záležitost s lehce topornými herci a jednoduchým scénářem. Malá Mara Wilson je roztomilá a Richard Attenborough zase charismatický. Zkrátka snímek, který bezpochyby patří ke svátkům klidu a míru, avšak nejde o nic speciálního či nezapomenutelného. ()

Reklama

bloodline 

všetky recenzie používateľa

Milý, vianočný film, ktorý hlavnú devízu (hodnoty Vianoc, morálny rozmer) okliešťuje do amerických rozmerov (romantika, súdny spor). Tie si treba buď osvojiť, odosobniť sa od nich alebo vypnúť televízor. Nakloniť moje hodnotenie do náručia nadpriemeru pomohli dve veci - pán Attenborough a predvianočné obdobie. ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Když chcete vidět plně americkou vánoční taškařici se Santou. Santa je zde v podobě hodného dědy co rozdává dětem radost a po sléze si myslí že i dárky. Je to celé pohádkové. Když se jakoby Santa dostane k soudu, tak to docela ztratí kouzlo a bylo to i trochu trapné. Prostě taková infantilní dětská pohádka pro převážě americké publikum.Dodatek 14.1. 2016. Viděn oreginál, kdy pro bližší srovnání musím zkouknout znova, ale i tak myslím, že se oreginálu nic nevyrovná. ()

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Aj napriek tomu že som nevidel original ale remake tak sa mi film páčil, aspoň ho nemusím porovnávať. Podľa mna taká vianočná klasika ktorá zahreje pri srdci a hlavne herec santa clausa bol perfektný , asi takto by si ho malo dieťa v amerike predstavovať. Atmosféra na súde by sa dala krájať, ale obvinit starého dedka ktorý si myslí že je santa? Ako vážne? Trochu mrzel aj koniec kde sa santa vôbec neukázal ale aspoň splnil želania malej Susan. 4* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (5)

  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)
  • Herec Alvin Greenman (vrátnik) sa v pôvodnom filme z roku 1947 objavil ako Alfred. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama