Reklama

Reklama

Tanec s mŕtvymi

  • USA The Gravedancers
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiálny text distribútora)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (126)

Trash 

všetky recenzie používateľa

Jako hororovou komedii tento snímek hodnotím dvěma hvězdami, jako dobrá duchařina by to dostalo hodnocení stejné. Pokud ale budu akceptovat, že může existovat také kategorie "někde mezi" dříve zmiňovanými, pak bych už hodnotil hvězdami čtyřmi...tak si potom vyberte :c) Holt když to visení duchů na špagátech bylo všude tak roztomile přiznané a všichni měli úsměv od ucha k uchu... ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Začalo to pre mňa morbídnosťou a tou bola tancovačka a v tomto prípade skôr malá diskotéka na cintoríne a na hroboch.A potom sa začali diať divné a nadprirodzené veci.Herci z hereckého umenia veľa neukázali a boli fakt zlí a to hlavne mužské osadenstvo.Príbeh filmu bol zaujímavý a mal sebe aj kúsok originality a bavil ma aj keď bolo divné že zo všetkých hrobov si vybrali práve naj.psychopatov.Zato celkový dej bol taký sprostučký zaujímavý ale sprostučký.Preto sa mi zdá že scénar si to zjednodušil ale aj tak vie vystrašiť a navodiť tu správnu atmosféru.Aj triky boli na veľmi slušnej úrovni.Atmosféra bola silná a aj napätie sa dostavilo a to vo veľmi silnom stave.Ghost horory si pozriem ale nedá sa povedať.že by som bol ich fanúšikom ale tento bol z tých lepších.Masky boli podla mňa z tých horších.Tento film je inač premakaný a je tu všetko strach,napätie,triky presne to čo od hororu očakávam.Keby nebolo viacero sprostých scén a dialógovou,ktoré boli prisprosté hádam by som išiel aj na najvyššie hodnotenie ale nestalo sa tak. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Chválim drsné poňatie a nápad s duchmi zosnulých psychopatov, ktorí si zo záhrobia prišli vybaviť účty s trojicou "gravedancerov" sa mi tiež páčil. Dej tu postupne pekne vygraduje a záverečné minúty sú jedna nepretržitá hororová nálož, škoda ale toho, že najmä vo finále sa citeľne prejaví nízky rozpočet filmu a najdôležitejšie scény sú tak nechutne digitálne. ()

rollman1 

všetky recenzie používateľa

Když už utekl z vězení, tak začal Bručell tančit čaču na hrobech a jak to dopadlo ? Musím říct, že vcelku se film povedl. Zajímavý příběh o kletbě, duších a třech kamarádech, kteří tančili na špatných hrobech a ještě dlouho budou zpytovat svědomí. Mrazivá atmosféra, průměrné lekací scény a Bručell. Jsem spokojen. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Ale tak príjemné prekvapenie.Absolutne som o tomto filme ani len nepočul ale napokon bol v pohode.V podstate od začiatku až do konca je tam niečo a to vážne stále až na troška vysvetlovania ale aj to ma bavilo.Duchovia sú spravený dobre , bohužiaľ na konci mi ale pripadali skôr smiešne.Škoda Sida toho som mal rád.Ale nechápem prečo si to pokazili na konci keď ich naháňala tá big hlava. To sa mi fakt nepáčilo inak super 4* a 70%. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (9)

  • Projekt bol predstavený už v roku 1999 štúdiom Artisan Entertainment. (beso74)
  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)

Reklama

Reklama