Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona  bol svojho času očarujúci a slávny šampión v stolnom tenise. Jeho kariéra sa však skončila, keď sa po vražde otca zrútil počas olympiády. Po rokoch ho kontaktuje FBI zo žiadosťou, aby sa infiltroval do podsvetia a zúčastnil sa ilegálneho svetového pingpongového turnaja, kde jediným pravidlom je, že žiadne pravidlá neplatia. Musí zneškodniť organizátora zápasu, obávaného zločineckého bossa Fenga a vraha svojho otca. V stávke je život a smrť, ale Randy je tentoraz pripravený tvrdo zasmečovať... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (164)

uzzi 

všetky recenzie používateľa

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Piri 

všetky recenzie používateľa

Nič extra, ale zábavná paródia. Sám hrávam pinec, takže ma to potešilo. Je to na spôsob Mortal Kombat, až na to, že tu ide o pingpongový turnaj. Danovi Foglesovi táto úloha sadla. Hlášky ako "Ako bolo v Disneylande, stretol si Dumba?", "Musíš si veriť aj vtedy, keď už nikto iný neverí, ako je to napríklad teraz" alebo "Ktorej časti rýchlej smrti si neporozumel?", tak to ma vždy dobre pobaví. Je to síce pomerne absurdné dielo, ale má to vtipné hlášky aj scénky. Asi najsexi babou je v tomto filme latexová Aisha Tyler. Evidentne nik z produkcie nepozná pravidlá stolného tenisu, čo je vidieť hneď v zábere, keď Randy nastúpi proti "Kladivu" na regionálnej súťaži a podá hneď z ruky. Slovenský dabing dodal tomuto filmu šťavu, skvelý výber hlasov a takisto dialógy - Peter Krajčovič / Dan Fogler, Ivan Gogál / George Lopez, Dušan Kaprálik / James Hong, Jana Wagnerová / Maggie Q, Dušan Szabó / Christopher Walken a ďalší. ()

Reklama

Martrix 

všetky recenzie používateľa

Do šablony, ze kterých vznikl film jako byl třeba Krvavý sport, zasadili scénáristi komickou postavičku, která se neohání pěstmi, ale pingpongovou raketou. A přestože je ping pong vcelku mírumilovný sport, projde hlavní hrdina vším, co toto schéma akčního žánru obsahuje. Trénink mistrem, milostnou zápletku, kvalifikační souboj s obávaným protivníkem, setkání se zákeřným záporákem, souboji i finální bitvou. Připomínám, že pořád je řeč o stolním tenisu. Zní to vcelku zábavně a místy to opravdu zábavné je, ale pro mě to bylo často trochu pitomé. Tím, že se tvůrci pustili po zcela jasné přímce, mohli překvapovat pouze šikovně nastraženými vtípky. O což se zjevně pokusili, ale problém je v tom, že i ty vtípky byly provoplánovité, takže ne tak úplně legrační. Asi budu muset při nejbližší příležitosti, někoho kopnout do rozkroku; třeba tenhle fór nepochopím, dokud to nevyzkouším. Takže oceňuji snahu, ale není to dost potrhlé na to, abych aspoň žasl nad drzostí režiséra, ani dost chytré na to, abych se opravdu bavil. ()

EdaS 

všetky recenzie používateľa

Není to vůbec zlé, ale poměr dobrý/slabý fór mohl být o něco lepší (už jen kvůli tomu originálnímu ústřednímu nápadu). Dana Foglera mám rád už od Good Luck Chuck a potěší samozřejmě i ďábelský Christopher Walken. Každopádně jsem se ale zamiloval do Maggie Q - když masila Bruce Willise ve čtvrté Smrtonosné pasti, docela mi uniklo, jak moc je roztomilá... ()

Icefist 

všetky recenzie používateľa

Dost šílená komedie, která by se možná vzdáleně mohla porovnávat s Vybíjenou. Ovšem tam, kde na mě ve Vybíjené humor působil, tak tady nic. Pár fórů je nadprůměrnejch, ale velký procento jich taky vyšumělo do prázdna. Ani herecký obsazení nic moc- neni tu nikdo (s výjimkou Terryho Crewse a jeho skvělym představení při cestě ke stolu na zápas) kdo by mě vyloženě zaujal a film táhnul. Malý ovšem bezvýznamný plus za hudbu Def Leppard. 50 % Oblíbená část- Foglerova hláška po výhře nad Drakem a obstoupení bandou mizerů ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama