Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hasiči Chuck Levine (Adam Sandler) a Larry Valentine (Kevin James) sú chlapi, ako sa patrí. Sú pýchou brooklynskeho zboru a jeden za druhého by dal aj svoj život. A hoci sú priatelia na život a na smrť, na svete hádam niet odlišnejších ľudí. Zodpovedný vdovec Larry sa usiluje stráviť všetok voľný čas s deťmi, sukničkár Larry sa častým striedaním partnerkám vyhýba tomu, aby nejakých potomkov mal. Chuck chce zabezpečiť svoje deti pre prípad, keby sa mu niečo stalo. Preto sa odhodlá pre poistenie spáchať podvod – prehovorí Larryho, ktorému ako jedinému dôveruje, aby uzavreli registrované partnerstvo, hoci o ich homosexualite nemôže byť ani reči. Larry bez váhania podpíše. Všetko by sa vyvíjalo dobre, nebyť jedného znudeného úradníka (Steve Buscemi), ktorý má pocit, že v tom ich útulnom hniezdočku lásky nie je niečo v poriadku. Obaja muži sa tak zapletú do nečakaných ťažkostí. Pred svojím okolím musia predstierať, že sú skutočnými životnými partnermi. Nepomôže im ani ich sobáš v Kanade, ani spolupráca s krásnou právničkou Alex, do ktorej sa ku všetkému Larry zaľúbi. Navyše sa od nich odtiahnu kolegovia kamaráti tak spoznávajú ťažkosti, s ktorými sa gayovia deň čo deň stretajú. Zároveň však nájdu v tejto komunite nových známych. Obaja muži srdnato čelia problémom a navzdory niekoľkým „manželským“ krízam všetko prekonajú, predovšetkým vďaka dlhoročnému pevnému priateľstvu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (418)

Lucasion 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně ta lepší ze Sandlerovek. Dvojice Kevin James a Adam Sandler to umějí rozjet za každé situace a z jejich celkové party herců mi sedí nejlépe. Nevím jestli Chuck a Larry vykrádají Dva a půl chlapa anebo naopak. Ale jako komedii jsem si jí užil naprosto skvěle a jsem si jistý, že si to někdy zopakuju. Téma gayů se zhostili vtipně, neurážlivě a krásně poukázali na mezery ve společnosti. Za mě super. Navíc Dan Aykroyd jako šéf hasičů v New Yorku nezklamal a potěšil! (75 %) ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Tak Sandler opet nezklamal, dalsi paradni komedie. Pribeh vcelku originalni, na to ze ma film 110 minut docela slusne odsejpa a nejaky vaznejsi kecy jsou jen ke konci a v prubehu filmu jen sem tam vykoukne myslenka, jako ze teplousi jsou vlastne fajn a lidi nemaj pravo je prudit a podobne. Navic tu jsou porad nejaky paradni vtipy a sem tam nakej naprosto brutalni. No a krome perfektni hlavni dvojky Sandler - James, ktery k sobe fakt sednou, tu je spousta vedlejsich zabavnejch postav. Za vsechny zminim naprosto giganticky teplyho Vinga Rhamese a ultra brutalni spomalovacku ve sprse s dvema mejdlama, pak tu je Schneider v roli cinskyho oddavajiciho a ani ne tak vtipna, jako sexy Jessica Biel, obzvlast ve scene s testovanim silikonu. Naopak treba takovej Aykroyd nebo Buscemi nejsou dvakrat vyuzity, minimalne Buscemi by zaslouzil vic prostoru. Celkove jsem se proste perfektne bavil, ale na uplnejch 5* bych to zas nevidel, tak jen lepsi 4*. ()

Reklama

Frajer42 

všetky recenzie používateľa

Docela snesitelná komedie, která v sobě skrývá i okamžiky vtipné. Pravda není jich mnoho, ale jsou tam. Filmy o buzerantech totálně nesnáším a dokážou mě hravě znechutit. Tento film mi však totálně nevadil. Určitě zde bylo pár minut stopáže nadbytečných s čím je přímo spojen výskyt scén nudných. Opravdu nechápu záměry tvůrců, proč dělat komedii takhle dlouhou. Herci byli obsazení do rolí postav na jedničku a za stejnou známku tyto postavy zahráli. Příběh už mě tolik nazaujal. Kdybych to měl říct hodně mírně, tak byl nepravděpodobný. A závěr byl zbytečný vrchol trapnosti. Přes 2* jít nemohu. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

V tomto případě jde h(t)umor dalece přes hranici únosnosti, přesto je pro fanouška Sandlera povinnost. Jelikož bylo dost scén k tupému nekontrolovatelnému zasmání a výběr hudby odpovídal mému vkusu, níž nepudu, ani kdyby byli oba pánové skutečně přihřátí, až by se jim za ušima kouřilo a museli by zasahovat hasiči.☺ ()

depony 

všetky recenzie používateľa

Některé momenty byly vážně vtipné a i když se jednalo o prvoplánové situačky, měly něco do sebe. Každopádně, jako hromada podobného materiálu, i zde jsou zbytečné trapné scénky, při kterých je lepší přepnout na jiný kanál, a mentorující postavy, které apelují na svědomí všech ... amerických diváků. Bůh chraň Ameriku! :))) ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (15)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama