Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, čo zbavil zločinu svoje rodné mesto, sa sympatický Nick Prescott (Kevin Sorbo) vzdá funkcie miestneho šerifa a zamieri do Dallasu, kde chce začať nový život s agentkou FBI Kate Jensenovou (Yvette Nipar) a jej dvanásťročnou dcérou Samanthou (Haley Ramm). Zvyknúť si na život v novom prostredí je preňho už i tak dosť ťažké, no keď sa krutý drogový barón Octavio Perez (Rodrigo De la Rosa) zameria na kľúčových svedkov v istom federálnom súdnom prípade, Nick sa zrazu ocitne uprostred vojny, v ktorej nemôže veriť nikomu! Tentoraz mu totiž nik nekryje chrbát tak, ako predtým doma, pretože tentoraz je on cudzincom na pôde svojho gangsterského súpera a má proti sebe celú jeho armádu nemilosrdne brutálnych zločincov! Vyzerá to skrátka tak, že Nickove skúsenosti z malého mesta nebudú v nebezpečných uliciach veľkomesta stačiť... On sa však - aby ochránil svojich najbližších – len tak ľahko nezľakne a nezastaví sa pred ničím! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

BIGTOM14

BIGTOM14 (hodnotenie, recenzie)

Tak tento film Kevinovi sadol na mieru, podal dobry herecky vykon a rozhodne je tretie pokracovanie lepsie ako druhe, v ktorom bola NAJHORSIA KAMERA, vyzeralo to ako keby to tocil nejaky amater

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

mandes: Ja si skôr myslím, že menej ako 10 rokov nemá ten, komu sa páči nejaký film, ale ten, kto si myslí, že len jeho názor je ten správny.

mandes

mandes (hodnotenie, recenzie)

sniper18: Neuveriteľné čo ti dokážeš napísať, ti fakt nemôžeš mať viac než 10 :))ň

Divočák

Divočák (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem si to projížděl a vypadá to jako by měl režisér i kameraman permanentní epileptický záchvat. Ta kamera se třese tak šíleně, že by z toho i Greengras dostal tiky. Dvojka měla aspoň slušnou režii ale tohle... No, uvidíme, co z toho vyleze, až se dokopu k tomu si to pustit.

Fredy176

Fredy176 (hodnotenie, recenzie)

Na tenhle "film" jsem se dodíval až na podruhé, což se mi stalo předtím jen jednou a to u předchozího dílu :)

sniper18

sniper18 (hodnotenie, recenzie)

Jednotka je perfektná, dvojka je celkom dobrá, tak som zvedavý, ale ak tento diel bude aspoň tak dobrý ako dvojka, tak budem spokojný. Neverím, že by to mohlo byť horšie ako blbosti typu Rýchlo a zbesilo alebo Miami Vice.

formelin

formelin (hodnotenie, recenzie)

no cela serie kracejici skaly je k smichu.. jako puvodni byla ok ale Sorbo je fakt blbecek ..

shadow666

shadow666 (hodnotenie, recenzie)

to si tu snád nekdo z nás delá :).dalšie pokračovanie?ved je to nasmiech,Kevin Sorbo je nasmiech a aj režiser je nasmiech,radšej idem preč lebo sa tu budem smiat kym nechcipnem.

Dudek

Dudek (hodnotenie, recenzie)

Znáš-li současnou kinematografii, tak si tím nebudeš tak jistý. Navíc to může být prequel :)

Súvisiace novinky

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (viac)

Reklama

Reklama