Reklama

Reklama

Nick (Kevin Sorbo) sa vracia do svojho rodiska, kde jeho otec, miestny šerif, zahynul za nevyjasnených okolností pri automobilovej nehode. Čoskoro Nick zistí, že to prívetivé mesto, ktoré si pamätá z čias svojho detstva, už neexistuje a v súčasnosti ho ovláda neľútostný gang. Gangstri zastrašujú starousadlíkov aj nových obyvateľov a násilím ich nútia odpredávať svoje pozemky a majetok. S pomocou agenta FBI a niekoľkých starých priateľov sa Nick stane novým šerifom. Urobí všetko pre to, aby gang a jeho brutálneho šéfa zničil a v meste znovu nastolil poriadok. A zároveň nestál v ceste spravodlivej odplate. V mestečku nastáva čas zbraní a pomsty dávnych krívd. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (60)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Katastrofa na pohladanie. Kedze Dwayne Johnson z jednicky uz nemal zajem tocit dalsie zbytocne pokracovania, podarilo sa reziserovi splasit akusi hrozu, ktora sa vola Kevin Sorbo na tocenie Walking Tall 2. Pochopitelne, reziser Tripp Reed ani Sorbo nevideli talent ani z rychliku, tak fakt nechapem, ako sa im to vlastne podarilo natocit. Pre mna doteraz zahada. No nic to, dejova linia, to je tuna ciste sci-fi, a atmosfera sa nekona. No a kedze scenar musi niekto napisat, a najblizsie miestu tocenia bola pomocna osobitna skola, tak jeden jej absolvent s Downovym syndromom sa cinil. No a vysledkom bol tento film. 5 % ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Aj keď sa celý film len trefne zviezol na názve a teda aj úspechu jednotky, celkom sa to dopozerať dalo. Scenár je vyšablónovaný podobne ako Rockova verzia, no s podstatne slabším akčným rádiusom, pomalosťou, pointou a coolovosťou. Sorbo tiež nie je dokonalá náhrada, aj keď nejaká tá charizma a snaha sa podarila. No jednoducho tele spracovanie je vidno od prvého momentu. Ale myslím, odpad! je dosť krutý. 35%. ()

Reklama

Phietros 

všetky recenzie používateľa

No tak to né! Kevine tohle mělo být pokráčování úspěšné jedničky?! Vždyt to nesahalo ani po kotníky! J epravda že po hodině se konečně něco začlo odehrávat, ale i tak veliké zklamání a ani nevím zda koukat na trojku?! Možná bych nebyl tak zklamanej, kdyby se nejednalo o pokračování, ale neslo to jinej název, to by pak možná stálo i za 3* ale takhle prostě ne! ()

BoncheR 

všetky recenzie používateľa

Absolútne chabý pokus o napodobnenie prvého dielu ktorý síce nebol na Oscara ale určite to nebol odpad. Tuná (ak ste film pozorne sledovali) sa nachádza kopec chýb, kopec nudných dialógov a kopec trapošín ktoré nemajú z realitou nič spoločné! Fakt film " o ktorý by som ani bicykel neoprel" /19%/ ()

borohub 

všetky recenzie používateľa

Smutné na tom je, že toto má opravdu s kráčející skálou 1 společné snad jenom jméno. I režisér je jiný, to se jde taky poznat na kvalitě filmu. Ale teda byl to hroznej průser, opravdu těžko hledám nějaké pozitivum na tomto filmu. Sorbo je rád že vůbec unese tu svojí brokovnici, otázkou je proč je to kráčející skála? Když tohodle chlapa bych se na ulici ani nezalekl. A kurva co měl znamenat ten konec? Ty ohnivé efekty, prostě kurva co to je? duel ve stylu western to ještě více pohřbil. co se dá dělat, bylo mi hned od začátku jasné že to bude pičovina na xtou, ale tak čekal jsem že budu hodnotit alespon 2 hvězdama, ale to nemůžu.. Uvažoval jsem mezi odpadem a 1 * pak jsem se rozhodl pro tu hvězdu jen proto, že filmy které jsem hodnotil odpadem jsou větší sračka.. No nic, pokud nemusíte nekoukejte na to :) ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • V jednej z posledných scén postrelia hlavného hrdinu do nohy, no vôbec na ňom v nasledujúcich záberoch nebadať, že by na ňu kríval. (BoncheR)
  • Na plagáte má Kevin Sorbo v ruke drevenú pálku, ale vo filme ju použije len jedenkrát, a to tiež len na 10 sekúnd... (Zeker)
  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)

Súvisiace novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (viac)

Reklama

Reklama