Reklama

Reklama

Nick (Kevin Sorbo) sa vracia do svojho rodiska, kde jeho otec, miestny šerif, zahynul za nevyjasnených okolností pri automobilovej nehode. Čoskoro Nick zistí, že to prívetivé mesto, ktoré si pamätá z čias svojho detstva, už neexistuje a v súčasnosti ho ovláda neľútostný gang. Gangstri zastrašujú starousadlíkov aj nových obyvateľov a násilím ich nútia odpredávať svoje pozemky a majetok. S pomocou agenta FBI a niekoľkých starých priateľov sa Nick stane novým šerifom. Urobí všetko pre to, aby gang a jeho brutálneho šéfa zničil a v meste znovu nastolil poriadok. A zároveň nestál v ceste spravodlivej odplate. V mestečku nastáva čas zbraní a pomsty dávnych krívd. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (60)

Pitryx 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem si říkal, jak mohli takovou rampu jako Dwayne Johson nahradit takovým střízlíkem. No, nebylo to tak strašné jak jsem si myslel, ale je fakt, že Kevin Sorbo v podstatě neměl co předvést. Tudíž mínus. Děj byl svižný, zadrhnul jen občas. Lov story nesmělo chybět, tedy další mínus. Ale myslím, že vcelku jde o koukatelný filmek. 201308308644/9001//** a půl// ()

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Stupidní nic moc říkajíci, tak nějak nudné, ale jak bych podoktnul Kevin Sorbo se sem moc nehodí. "Tohle není Jim Beam!" Jedna věc, kterou nevím, je ta, co to má společnýho s předchozím dílem. Ale bez závěrečné jízdy na koni, která tam je nikdo neví proč, asi někdo ze štábu má hodně rád koně. Většina filmu je spíš film z venkovského městečka, než akční film. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to priemerný akčný thriller, ktorý je nepriamym pokračovaním vydarenej jednotky. Má veľmi dobrý príbeh o bývalom príslušníkovi ozbrojených síl, ktorý sa vráti do svojho rodného mestečka na pohreb svojho otca, šerifa, ale zistí, že v meste vládne vplyvný gang podporovaný najvyššími miestami, ktorým ide o získanie pozemkov, čo sa mužovi samozrejme nepáči a tak prijme úlohu šerifa, aby spolu s priateľmi dal všetko do poriadku a urobil z mestečka opäť príjemné miesto pre život. Spracovanie nie je najhoršie, ale nie som s ním až tak moc spokojný. Na film sa síce dá bez problémov pozerať, za čo môže aj krátka dĺžka, ale problém je, že sa tu väčšinu času nič dôležité nedeje a tým dôležitým prvkom je venovaný len malý priestor. Film sa rozbehne až v záverečnej dvadsaťminútovke, ktorá je aj najlepšou časťou filmu, ale tiež to nie je nič, čo by stálo za pochvalu. Akcie je tu veľmi málo a aj tá je iba pozerateľná. Za celú prvú hodinu sa tu nájde prakticky len jeden súboj, ktorý je navyše aj krátky a nudný, až záver je akčnejší a pár ľudí v ňom aj umrie, ale stále to nie je nič, čo by mohlo akčného fanúšika zaujať. Herecké obsadenie ma moc nezaujalo, Kevin Sorbo síce nie je najhorší, ale chýba mu potrebná charizma a v akcii mu to vôbec nejde, čo je pre tento typ filmu dosť problém, jedine medzi záporákmi sa nájdu aspoň asi dve postavy, ktoré trochu zaujmú. Réžia je veľmi slabá a podobne je na tom aj technická stránka, je tu zlá kamera, nepáči sa mi strih, lacný vizuál, aj medzi videofilmami výrazný podpriemer. Mám slabosť pre tento typ príbehov v akčnom žánri, preto aj Kráčajúca skala 2 na ten priemer stačí, ale inak už nemá čo ponúknuť. Objektívna kvalita filmu- 42%, film sa páči mne na 54%. ()

Ellmariachi 

všetky recenzie používateľa

Znáte ten pocit, když, když si prostě chcete pustit něco totálně nenáročnýho? I tak ale určitě hledáte něco, co má potenciál zabavit. I když v tomto případě spíš pobavit. Je to totiž tak strašně pitomě idiotský, že budete nevěřícně kroutit hlavou, jak se může ta nebo ta postava zachovat. No jenže...je tam Kevin Sorbo. A můžete mě posílat kam chcete, ale Sorbo je pro mě prostě ta samá kategorie co Dudikoff. Všechno tak nějak špatně a přesto ho prostě beru. Respektive oba. Takže nakonec. Jedna za název, jedna za to, že se na to dalo koukat a jedna za Sorba. 60 procent. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Prvá časť "Walking Tall" sa mi ani trocha nepáčila. No a pokračovanie sa nesie presne v tom istom duchu. Návrat strateného syna do rodného mestečka, aby tam zjednal poriadok s bandou miestnych buranov. Ale predsa len je to lepšie ako úvodný film. Najmä preto, že došlo ku zmene v obsadení hlavnej úlohy. Nesympatický wrestler The Rock bol nahradený omnoho skúsenejším Kevinom Sorbom. Totálne akčné béčko. ** ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (7)

  • Kevin Sorbo (Nick Prescott) je iba o necelých 10 rokov mladší než Gail Cronauer, ktorá vo filme hrá jeho matku. (m.a.t.o.)
  • Na plagáte má Kevin Sorbo v ruke drevenú pálku, ale vo filme ju použije len jedenkrát, a to tiež len na 10 sekúnd... (Zeker)
  • Film bol natočený v hornatých častiach Britskej Kolumbie. (Zeker)

Súvisiace novinky

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

Pohrobci Mumie a X-Menů se blíží

20.10.2007

Dnes tu máme dva hrdiny, kterým se neradno stavět do cesty, protože by vás nejspíš naporcovali na malé kousíčky. Ten první svými vysouvacími adamantiovými drápy, druhý pečlivě nabroušeným mečem. U… (viac)

Hudba dostane na zadek...

Hudba dostane na zadek...

09.07.2006

Nezničitelný vicekrál béčkových akčňáků Steven Seagal je zpátky v úplně jiném řemesle, než jsme u něj zvyklí. Pistoli a pěsti zaměnil za kytaru a mikrofon. Z bijce Seagala se stal bluesman Seagal.… (viac)

Reklama

Reklama