Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozpad vzťahu nebýva ľahký ani pre jednu zo strán, ale v niektorých prípadoch môže byť dokonca nebezpečný. Obyčajný chlapík Matt Saunders (Luke Wilson) si konečne nájde ideálnu priateľku, krásnu Jenny Johnsonovú (Uma Thurmanová), ktorá je zhodou okolností superhrdinkou G-Girl. Sebecká a majetnícka žena má však privysoké nároky a vo všetkom ho obmedzuje, nuž sa rozhodne zo vzťahu vycúvať. Ako sa však rozídete s priateľkou, ktorá vie lietať, zdvíhať autá a pohľadom prepaľuje oceľ? Keď sa Jenny alias G-Girl dozvie ešte aj o Mattovom romániku s kolegyňou Hannah Lewisovou, pomocou svojich superschopností rozpúta také peklo, na ktoré jej milý len tak ľahko nezabudne. Keď on jej zlomil srdce, ona mu zlomí úplne všetko! Chcel rozchod, bude ho mať so všetkým, čo k tomu patrí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (394)

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Ľahká, nenáročná a pohodová komédia obsahujúca pár slušných vtipov a keďže režíruje môj krajan Reitman, slávny to režisér legendárnych Krotiteľov duchov aj výborné triky. Luke Wilson je sympaťák, no Umu by som radšej videl v tom sexy oblečení z Kill Bill, pretože tie okuliare a parochňa, no neviem... ()

Lateef 

všetky recenzie používateľa

Další příklad filmu, který navnadí dobrým trailerem, ale posléze bohužel zklame. Situaci zachraňuje(alespoň v první polovině) rozkošná Uma Thurman - v jejích scénách se nuda poroučí za dveře, aby se však o chvíli později vrátila a byla ještě nudnější. Invence nápadů šílených kousků mstící se G-girl je slušná(zejména finta se žralokem), technické provedení je však o poznání horší(triky slabé). Díky scénáři je závěrečná dvacetimitovka příšerně zmatlaná. Hezká a příjemná Uma, nic víc. 60 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Reklama

viperblade 

všetky recenzie používateľa

Zatraceně, když vidím, tu záplavu dvoj a troj hvězd, skoro se za své hodnocení stydím, ale co. Bavil jsem se a mám slabost pro Umu a Annu. Pár originálních nápadů (žralok 4ever :-)) a hned z toho máme (teda, soudě podle hodnocení ostatních jen mám) příjemnou komedii. Pro sobotní večer jako dělanou. A teď do fronty a hop hop na mě těma šutrama… :-) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ale ušetríš za parkovanie.“ Zlý sen. Snáď EŠTE horšie, ako Moja krásna čarodejnica s Nicole Kidman. Za iných okolností talentovaní a zaujímaví herci sú tentoraz záhadne nesympatickí, výprava z Priateľov, triky ako z roku 1994, zápletka dobrá (čo sa stane, ak dáte košom babe, ktorá je v skutočnosti komiksová superhrdinka?) ale úplne neprepracovaná a za hodinu a pol (v skutočnosti to vyzerá ako 240 minút, jedným slovom utrpenie) ma pobavila JEDINÁ vec (nechutne digitálny žralok, ale čert to ber, aspoň je to dobrý nápad). Niektoré filmy sú snáď nejakým trestom alebo čo. Keď v záverečných titulkoch uvidíte človeka, ktorý kedysi režíroval veci ako Krotitelia duchov, možno vám začne byť smutno. ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Nejhorší film Reitmana? Ale jděte. Já se bavil královsky, hudba byla tak neskonale parádní že jsem si obstaral i soundtrack, režie byla v pohodě, efekty pohodové. A navíc Faris je roztomilá a praštěná. Humor mi přišel takovej sice jednoduší ale o to víc jsem se zasmál. Nemám moc výtek, a v budoucnu si film dám znova. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (4)

  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Hrad, který je v Mattově akváriu, je zjednodušený model slavného designu pro dům zvaný "Fallingwater" od Franka Lloyda Wrighta. (HappySmile)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené