Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rozpad vzťahu nebýva ľahký ani pre jednu zo strán, ale v niektorých prípadoch môže byť dokonca nebezpečný. Obyčajný chlapík Matt Saunders (Luke Wilson) si konečne nájde ideálnu priateľku, krásnu Jenny Johnsonovú (Uma Thurmanová), ktorá je zhodou okolností superhrdinkou G-Girl. Sebecká a majetnícka žena má však privysoké nároky a vo všetkom ho obmedzuje, nuž sa rozhodne zo vzťahu vycúvať. Ako sa však rozídete s priateľkou, ktorá vie lietať, zdvíhať autá a pohľadom prepaľuje oceľ? Keď sa Jenny alias G-Girl dozvie ešte aj o Mattovom romániku s kolegyňou Hannah Lewisovou, pomocou svojich superschopností rozpúta také peklo, na ktoré jej milý len tak ľahko nezabudne. Keď on jej zlomil srdce, ona mu zlomí úplne všetko! Chcel rozchod, bude ho mať so všetkým, čo k tomu patrí. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (394)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Skvelý námet, ale všetky tie vtípky a bohužiaľ aj postavy sú napísané jak v nejakej pubertálnej komédii. A bohužiaľ nie dvakrát vydarenej. Najhoršia v tomto smere je postava Rainn Wilsona, ktorý bežne dokáže byť strašne vtipný, ale tu je za neskutočne otravného kokota. Film v mojich očiach zachraňujú hneď dve moje milované blondínky. Ako vždy roztomilá Anna Farisová a tentokrát miestami neskutočne neznesiteľná Uma Thurmanová. Ale dokiaľ jej od žiarlivosti nejebne, tak by som si aj od nej nechal povedať a nejaké to mumbo jumbo by som s ňou absolvoval. Takže celkovo je to skôr sklamanie. Skvelý potenciál nebol príliš dobre využitý. S inteligentnejším scenárom a sympatickejšími postavami to mohla byť klasika. Takto je to len prízemná priemerná komédia. Ale stále stokrát lepšia ako napríklad Thunder Force, ktorá nie je ani zábavná a ani tam nehrajú žiadne krásky. 5/10. ()

pivo 

všetky recenzie používateľa

Je to tak na hrane. Neviem ako ostatným, ale mne sa viac páčilo, keď boli spolu, ako keď sa rozišli. Niektoré vtipy boli síce aj vtedy vydarené, ale nie až tak, ako v prvej polovici. Luke Wilson je fajn, našťastie nie nejaký ideál krásy (veľké brucho, lúzer :-)), Uma Thurman je takisto dobrá v obidvoch polohách. Zvyšný herci ich celkom slušne dopĺňali. Mal som však pocit, akoby Rainn Wilson v role jeho kamaráta kopíroval Vincea Vaughna. Ten by sa možno hodil trochu viac. 70% ()

Reklama

Damiel 

všetky recenzie používateľa

Dlouhou dobu jsem nebyl s to rozklíčovat, čím vlastně Superbejvalka od režiséra Krotitelů duchů chce být. Romantickou komedií? Parodií na superhrdinské filmy? Parodií na Scary Movie (díky Anně Faris:-)? Jedno totiž podráží nohy druhému, takže ve finále ani ryba, ani rak, spíš kočkopes... Umě to jako nevýraznému civilnímu alter-egu superhrdinky vůbec nesluší, tahle ženská je kost a nesmí se z ní dělat puťka, protože jí to vůbec nesekne. Z Luka Wilsona jsem měl dlouho pocit, že sleduju odvar z 40 let panic. K tomu připočtěme všechny "nutné" ingredience hollywoodské zábavy středního proudu v čele s trapným kamarádem hlavního hrdiny, jenž Mattovi udílí "cenné" rady, jak to skoulet se ženskými... (s takovým kamarádem bych já osobně komunikoval maximálně po internetu, né ho tahal do hospody :-) Čitelné zvraty a zoufalý konec mě už vůbec nepřekvapily, spíš jsem se k provařené pointě docela pronudil. ()

prsvl 

všetky recenzie používateľa

Moje superbejvalka lehce nabourává tradiční koncept romantický komedie (kdy žena v autobuse není ona láska na celý život, ale to je na druhou stranu patrné už z názvu), což je ale bohužel asi jediný plus. Je to film o vztazích (a superhrdinech a superpadouších), ale ty nejsou dostatečně hluboce vykresleny a jejich průběh je extrémně zkrácen. Roli v tom hraje i to, že jsou kladeny důrazy na řešení zbytečnejch věcí, a tak nezbývá čas na to podstatný. Tak se divák nemá možnost ztotožnit (respektive mu je to jedno) s motivací k jednotlivejm činům a s chováním jednotlivejch postav. Ty (postavy) jsou mimochodem vysoce stereotypizovány, nemaj hloubku a jejich vývoj je předvídatelnej - podobně lze aplikovat na příběh. Když k absolutní povrchnosti všeho co se filmu týká připočtu ještě relativně velkou nudu a některé na nervy lezoucí scénky a postavy (kamarád hlavního hrdiny je hovado), tak mi to dohromady dá krásnou jednu hvězdičku, a to ani nevim za co. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ale ušetríš za parkovanie.“ Zlý sen. Snáď EŠTE horšie, ako Moja krásna čarodejnica s Nicole Kidman. Za iných okolností talentovaní a zaujímaví herci sú tentoraz záhadne nesympatickí, výprava z Priateľov, triky ako z roku 1994, zápletka dobrá (čo sa stane, ak dáte košom babe, ktorá je v skutočnosti komiksová superhrdinka?) ale úplne neprepracovaná a za hodinu a pol (v skutočnosti to vyzerá ako 240 minút, jedným slovom utrpenie) ma pobavila JEDINÁ vec (nechutne digitálny žralok, ale čert to ber, aspoň je to dobrý nápad). Niektoré filmy sú snáď nejakým trestom alebo čo. Keď v záverečných titulkoch uvidíte človeka, ktorý kedysi režíroval veci ako Krotitelia duchov, možno vám začne byť smutno. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (4)

  • Scenárista Don Payne prišiel na nápad napísať tento film pri prácach na seriáli Simpsonovci (1989), v hlave sa mu zrodilo, že skombinovať romantickú komédiu a superhrdinu je dobrá myšlienka. (Greenpeacak)
  • Natáčanie trvalo zhruba jeden mesiac. (Greenpeacak)
  • Internetová stránka (professorbedlam.com), kterou zmiňuje dr. Bedlam, ve skutečnosti vede přímo na oficiální filmovou stránku Foxu. (HappySmile)

Reklama

Reklama