Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratislava, rok 1986. Mladá recidivistka a povaľačka Anna Š. bezcitne zneužije slabomyseľného kolportéra Vladimíra. Pozná jeho absurdnú nenávisť k starým ženám a preto ho opije, omámi liekmi a nahovorí, aby zavraždil 77-ročnu dôchodkyňu Teréziu Gálfyovú. Z bytu zavraždenej stareny potom ukradne jej úspory vo výške vtedajšieho priemerného platu. Svoju vinu pritom vytrvalo popiera, hoci ju z osnovania úkladnej vraždy usvedčuje viacero dôkazov. Brutálny zločin však ostáva nepotrestaný. Pre svoj duševný stav páchateľ nemôže byť trestne stíhaný a súd napokon prekvapivo oslobodí aj hlavnú vinníčku Annu Š... (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z epizod který mě vyústěním úplně nepřesvědčili. Ano je těžký dokazovat mord dvěma dementům s iq houpacího koně co můžou mluvit částečně pravdu, ale taky fabulovat a vymýšlet úplný hovadiny, ale že to prošlo i tý kundě která je k tomu evidentně navedla a věděla sakra takový detaily, že minimálně na místě činu být musela se mi zdá nepochopitelný. Tak jako tak máme vraždu, ale nemáme pachatele i když je jasný, že v tom ta povedená trojka jela, ale dokázat to se holt nepovedlo a tak zůstala jen pachuť nevyřešeného případu. Škoda tady dostala spravedlnost lehce na prdel.65% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hnusné zábery opäť zvyšujú kvalitu inak retardovaného prípadu. Retardovaného doslova a Loj tu dokázal, že je veľmi dobrým hercom, jemu tu retardáciu bolo naozaj veriť, dokonca s podozrením, že to ani nehrá. A opäť justícia úradovala. V podstate zákony sú tu pre vrahov. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak tady se soudy a vyšetřovatelé vážně předvedli…Defakto nevyjasnili vůbec nic, přitom měli před sebou dva mentálně zaostalé borce – z nichž minimálně jeden se přiznal ke dvěma vraždám (které si dle slov soudu mohl vymyslet, jen o nich slyšel a přivlastnil si je) a pak mrchu Jánošičku, která dokázala manipulovat bratry a k činu je navedla – dle všeho se toho i nepřímo účastnila, nicméně i ona vyvázla bez trestu pro nedostatek průkazných důkazů. Takže se vlastně nic nestalo (no mrtvoly jsou, ale vrah – vrahové ne…). Výsměch spravedlnosti, ale jak se říká je potřeba nejprve dokázat a usvědčit, ne jen obviňovat… ()

Reklama

Reklama