Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V roku 1997 sa odohrala rukojemnícka dráma. Jej hlavným aktérom bol narkoman Masár, ktorý prepadával a okrádal ženy. Ako každý narkoman, aj on potreboval peniaze. Jeho metódy sa stávali každým dňom brutálnejšie a ku krádežiam postupne pribúdalo aj fyzické násilie. Keď ho začala naháňať polícia, na úteku zastavil auto, vodiča zastrelil a utiekol. V Kaplnej však havaroval a tak mu zostali iba dve možnosti. Pokračovať v zúfalom pokuse o útek, alebo sa vzdať polícii. Masár sa rozhodol vbehnúť do blízkeho domu, kde zadržal viacčlennú rodinu ako svojich rukojemníkov... (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda si vyloženě říká o filmové zpracování. Trojnásobná vražda honička s ukradeným autem a závěrečný drama s rukojmími. Masár další zajímavý hovado co by udělalo cokoliv aby se dostalo k další dávce zaslouženě sedí na doživotí. Nicméně trochu lepší zásah policejního odstřelovače mohl ušetřit daňovým poplatníkům peníze. Každopádně jeden z důkazů, že ty nejvýživnější storky píše život sám. Ujme se toho někdy někdo? Byl by z toho rozhodně minimálně potenciál na zajímavou akční kriminálku o tom žádná.100% ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Henrich Masár – fetka která si z fleku zasloužila dostat trest smrti za trojnásobnou vraždu, jenže bohužel ten byl už v ČR a na Slovensku zrušený. Přitom tohle je jasný důkaz toho, že by měl být znovu obnoven. Bez slitování zabil tři lidi – z čehož dvě stařenky umlátil a ubodal k smrti, muže střelil do hlavy. Proč? Jen kvůli penězům na drogy – ani omluva jeho matky jim život nevrátí a on vyfasoval za své zrůdné činy pouze doživotí. Hnus. Alespoň že ti jeho rukojmí přežili ve zdraví, jen s psychickou ujmou. ()

Reklama

Reklama