Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do školiaceho strediska FBI vo Washingtone prichádza príslušníčka námornej pechoty Elizabeth „Ellie“ De Wittová (Rebecca De Mornay), aby naplnila svoj veľký sen a stala sa špeciálnou agentkou FBI. Spolu s kamarátkou Janis Zuckermanovou (Mary Gross) sú totiž prijaté na špeciálny výcvik na slávnej akadémii! V priebehu šestnástich týždňov sa tu majú naučiť zaobchádzať so strelnými zbraňami, vyznať sa v súdnom lekárstve, v spletitej sieti právnych vyhlášok a odolávať zločineckým spôsobom. Privítanie však nie je práve optimistické - hneď v úvode sa dozvedia, že do prípravky boli prijaté len preto, lebo sú ženy, ktorých určitý počet sa jednoducho musí prijať, aj keď na to rozhodne nemajú. Ellie nemá problémy s telesným výcvikom a Janis, ktorá má toľko univerzitných titulov, že ich ani nedokáže spočítať, zase nerobí problém chápať i nepochopiteľné. Ani jedna z nich nie je ochotná len tak sa vzdať! Aby prešli bez ujmy všetkými náročnými skúškami, nezostáva im nič iné, ako spojiť svoje sily - sú totiž odhodlané dokázať všetkým mužom, že na to rozhodne majú! (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (11)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Janis je nesympatická hlavu ma jako žampion a celý film se snaží udělat dojem ale to nehrozí protože nudí a je to celkem blbost. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky klišé ako hrom. Ale zase je to aj celkom starý film... Jedna je drsná a druhá je múdra... A vraj je to vtipné. Ale aj som to celé dopozeral. (Vtedy sa mi páčilo, že aj filmové hrdinky sa musia učiť ako ja...) Druhý krát nemusím... S prihliadnutím na rok vzniku dávam 3*... ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Zábavná klasika osemdesiatych rokov so skvelým hlavným ženským duom. Disponuje príjemnou atmosférou, dostatkom humoru a kvalitným spracovaním, ktoré nenudí. Klasická 80sákovina, v podstate priemerná, ale zábavná a príjemná ... a mierne nostalgicky mnou nadhodnotená ;) ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Klasická pochabá komédia osemdesiatych rokov, ktorú spoznáte už po pár záberoch, dialógoch a hereckých tvárach (treba povedať, že Rebecca De Mornayová mi bola snáď prvý raz sympatická). ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama