Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavnou postavou príbehu je Julia Jones, ktorej priezvisko je kombináciou mien hereckej superstar Julie Robertsovej a fiktívnej filmovej postavy Bridget Jonesovej. Jedným z filmov, ktorých dejové prvky sa ukázali ako vhodná predloha šťavnatej paródie bol komerčný trhák Moja tučná grécka svadba. Podobné ťažkosti pri hľadaní „pána Pravého" spôsobuje rodina aj Julii vo filme Strašná haluz – jej rodičia vyžadujú, aby si našla niekoho, kto má rovnaké korene. A vzhľadom na to, že jej rodina dáva slovu multikulturalizmus celkom nový rozmer – otec je Afroameričan, matka indiánka a sestra Japonka – nie je táto úloha ľahká. Julia skrátka nemôže vyhovieť všetkým... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (428)

otík 

všetky recenzie používateľa

Je těžké natočit dobrou parodii na jakýkoli žánr. A zvláště z vtipných scén udělat ještě více vtipné a zároveň se neztrapnit, je nesmírně těžké. Tady se povedlo jediné. Napráskat do filmu scény z neuvěřitelného množství romantických či jiných komedií (jen namátkou: Když Harry potkal Sally, Nevěsta na útěku, Pretty Woman, Jeho fotr, to je lotr & Fotr je lotr, Svatby podle Mary, Pán prstenů, Mr. & Mrs. Smith, Kill Bill, Hitch, 40 let panic, Trosečník, King Kong, Slečna Drsňák) a dokázat udržet dějovou linii takovou, aby to aspoň dávalo jakž takž příběh. Jinak je na tomto filmu špatné úplně vše, svými prdícími a dalšími nechutnými scénami je trapný, parodované scény jsou vždy slabší než originál. Ale jedna hvězda je alespoň za to, že díky této trapárně si uvědomíte, jak se vám všechny ty zparodované filmy líbily a že to tehdy mohlo dopadnout daleko hůř. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Vy ste boli zasnúbení?“ – „Išlo skôr o sex.“ Hoci sa mi páčia inteligentné komédie MÔJ BRATRANEC VINNY, ZOOLANDER a TROPICKÁ BÚRKA, v poslednom čase zisťujem, že prestávam nenávidieť záchodové bláznivé komédie bez IQ, scenára a hereckých výkonov a že mi na nich spravidla neprekáža ani tak to, že sú v nich hovná, ale že je v nich MÁLO hovien. Zabite ma. Divák (niektorý) proste pri týchto sračkách fajn zrelaxuje. Samozrejme, musí zabudnúť na doby, kedy paródia mala rozpočet, kvalitný scenár a herci v nej podávali miestami takmer oscarové výkony. Dnes je tam natrepané všetko a najväčšou hviezdou v obsadení je Carmen Electra. Smršť primitívnych gagov je ale natoľko masívne mohutná, že zúbožený divák nezvládne situáciu a vyprskne od smiechu (sex-kocúr, Guča mužských chlpov, „Predstavte si chlpatú mrkvu.“, vyrážka, „Pripravil ho o panictvo.“). Nikdy si však asi nezvyknem na to, že noví tvorcovia paródií parodujú nielen vážne filmy (PÁN PRSTEŇOV, KING KONG, KILL BILL), ale i komédie; je bizarné robiť si srandu z vecí, ktoré boli vtipné už v originály (PÁN A PANI SMITHOVCI, ŤAŽKO ZAMILOVANÝ). ()

Reklama

dr.Orlok odpad!

všetky recenzie používateľa

Tato americká obdoba našeho Kameňáku ( s tou výjimkou, že si za námět neberou anekdoty ale různé scény z filmových hitů posledních let). Vtipy jsou laciné a hlavně dopředu předvídatelné.K tomu jsou neskutečně protahované (například vymáčkávání velkého uhru či umývání auta blondýnkou,jenž při této činnosti konzmuje dva hamburgry). Někomu se možná zdá vtipné když kluk říká dívce :"I'm just a girl. Standing in front of a boy. Asking him to love her." ... Mně ne ()

Boogeyman 

všetky recenzie používateľa

Parodie komedií i parodií, no to mě poser. Jako hlavní objekt zesměšňování si Date Movie vybralo filmy Fotr je lotr 1,2, což jsou dle mého zdařilé komedie, ale mamutí zásluhu na tom má bezelstně tupý výraz Bena Stillera a charisma Roberta De Nira. Co se může stát, když tyto herce nahradíte dvěma nepříjemnými trapáky a většinu vtipných situací z originálů zparodujete stylem „do extrému, pokud možno nechutně“? Vznikne Date Movie, film který vydělá spousty peněz a miliony teenagerů z něj budou na prášky. Jo, časy jsou zlé, Kamile! Ale abych nebyl tak nekompromisní, musím uznat, že jednou jsem se pousmál (Pan a Paní Smithovi – „Jsme spolu pět dní“, „Šest“, „Pět,šest dní“) a smrsť parodovaných snímků byla tak vysoká, že člověka bavilo hádat filmy, ze kterých si zrovna tvůrci „utahují“. To dohromady dá celou jednu hvězdičku, ale když si vzpomenu na všechny scény s kocourem, mám sto chutí jít do odpadu! ()

MikeCool odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokud chcete vidět odpad s velkým "O", podívejte se na tuto americkou, trapnou snůšku scén, při kterých se člověk pousměje nad nehoráznou a kýčovitou trapností. Musím uznat, že mě malinko pobavila parodující scéna na Tarantinův kult Kill Bill, ale to bylo asi to "nejpozitivnější" co jsem v tomto odpadu viděl. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (9)

  • Žena zobrazená v reklamě na reality show, do které se přihlásí Julia, je doublerka herečky Alyson Hannigan. (HappySmile)
  • Carmen Electra byla za svůj výkon ve filmu v roce 2006 oceněna Zlatou malinou pro nejhorší herečku ve vedlejší roli. (Pepinec)
  • Neslyšící pár ve výtahu hrají Anthony Natale a Andrea Ferrel, kteří si zde zopakovali / zprarodovali svou scénu z Jerryho Maguirea (1996). (HappySmile)

Súvisiace novinky

Další „parodie“ na 300

Další „parodie“ na 300

27.08.2008

He? Na DVD právě dorazil výplach Tohle je Sparta! (pokud se na něj chystáte, možná byste se nejdřív měli mrknout na hodnocení zdejších uživatelů), ale „sranda“ nekončí. Řítí se na nás další film,… (viac)

Reklama

Reklama