Reklama

Reklama

Hľadá sa ideálny muž

  • Česko Miluji tě k sežrání (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Dobromyseľný tučko Chris (Ryan Reynolds) miluje pôvabnú spolužiačku Jamie (Amy Smart). Tá má k nemu vrúcny, veľmi dôverný, no len kamarátsky vzťah. O tom, že je jeho životnou láskou, pochopiteľne, nemá tušenie. Sklamaný mladík sa rozhodne radikálne zmeniť svoj život. Po desiatich rokoch žije v Los Angeles. Schudol, je úspešným manažérom v hudobnom priemysle a tiež cynickým lámačom dievčenských sŕdc. Zhodou náhod sa na Vianoce ocitne v rodnom mestečku s hlúpou speváčkou Samanthou (Anna Faris), ktorej má na želanie svojho šéfa znášať modré z neba. Mrzí ho to o to viac, keď sa znovu stretne s Jamie, ktorú stále miluje... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (201)

IQ Tiqe odpad!

všetky recenzie používateľa

Až si budete po 20 minutách říkat, že ta trapná část, kdy je hlavní hrdina v minulosti, je u konce a teď v přítomnosti to bude cool, tak budete na omylu. Z celého filmu si nevybavuju jediný světlý okamžik. Americké romantické komedie jsou obvykle průměrné, spousta lidí je už z principu odsuzuje, ale přesto se při nich zasmějete. U téhle jsem se jedinkrát nezasmál. ()

terin.manka 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film je dobrý taky trochu i kvůli Ryanu Reynoldsovi. Příběh o tlustém chlapci který byl na střední zamilovaný do jedné jeho kamarádky,když se jí to chystal říct tak se mu všichni vysmáli a on utekl z města. Vrátil se jako zbohatlý,hubený,pohledný a zábavný fešák. Svou kamarádku 'Jen' potká znova a city se nezměnili,pořád jí miluje. Ale překážkou toho všeho je Anna Faris s kterou má odjet do Paříže kvůli práci a a spíš jí jen hlídá,je trochu šílená a zkomplikuje mu to. ()

Reklama

redwik 

všetky recenzie používateľa

Začalo to ako hlúposť, pokračovala to tak isto a záver bol presne taký istý, ako začiatok. Nebyť Amy Smart a Anny Faris, asi by som nedal ani tú jednu hviezdičku. Ryan Reynolds v tomto filme podľa mňa ako herec jednoznačne pohorel. I keď sa tu občas dalo na pár scénach celkom dobre zasmiať, ostatné mi prišlo ako príliš prehnané a príliš americké. Veľmi slabé. ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Romantické komédie, zvlášť tie z americkej produkcie, sú určite najľahšie predvídateľným filmovým žánrom. Až na pár výnimiek sa všetky točia podľa podobnej šablóny a film vždy zaručene skončí happyendom. Čo sa tohto týka, ani tu nečakajte žiadnu originalitu, ale predsa len nejaké malé výkyvy zo zabehaných koľají tohto žánru sa tu nájsť dajú. Dlho totiž nie je jasné, ktorý z dvojice Chris – Dusty je ten dobrý, ktorý Jamie naozaj miluje a ktorý ju chce len využiť. No divák zbehlý v tomto žánri sa určite nenechá zaskočiť a všetko mu bude jasné už na začiatku. Čo by to ale bolo za komédiu, keby sa hlavnému hrdinovi neustále nediali rôzne trapasy. Tých je tu požehnane a prekvapivo väčšina z nich je naozaj smiešna. A to sa tvorcovia zaobišli aj bez výšplechov rôznych telesných tekutín, čo im slúži ku cti vzhľadom k tomu, čo na divákov chrlia americké (ale už aj európske) komédie v posledných rokoch. Hodnotiť herecké výkony v takomto filme je asi zbytočné, lebo žiadne oscarové výkony sa tu čakať nedajú. Ryan Reynolds zvládol svoju úlohu dobre, aj keď to nemal až také jednoduché, keďže jeho postava prešla vo filme značnými povahovými zmenami. Amy Smart je krásna a milá, čo myslím, pre túto úlohu úplne stačí. Ale vyzdvihol by som výkon Anny Faris, ktorá tú síce mala hrať až druhé husle, no svoju extravagantnú postavu si zjavne veľmi užila a v spoločných scénach s hlavnými predstaviteľmi strháva pozornosť na svoju stranu. A nemôžem nezmieniť Julie Hagerty v úlohe Chrisovej matky, ktorá pôsobí tak milo pošahane. V konečnom dôsledku ide o celkom vydarenú romantickú komédiu, na ktorej sa dobre zabavíte. Taká príjemná nenáročná zábava na jeden večer. ()

Cement73 

všetky recenzie používateľa

V podstate je to za 3 a pol. Celkom vydarená romantika. Autori sa pohrali aj s maskami... Tlstý-chudý; Mladý hulvát-prestarlá plešatá stratená existencia. Opäť "vydarený" preklad originálneho názvu, či už do SK alebo CZ :( Príbeh, hoci jednoduchý je milý a celkom milo komický, takže to nebol stratený čas. ()

Galéria (134)

Zaujímavosti (8)

  • Ryana Reynoldse maskéři dostávali do filmové podoby každý den celé čtyři hodiny. (imro)
  • Během natáčení Reynolds vyšel mezi lidi ve svém „tlustém“ oděvu. Když se ho fanousci zeptali, zda je na place Ryan Reynolds, pověděl jim, že ano a poslal je za ním. (imro)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama