Reklama

Reklama

Flynn Carsen 2: Návrat do baní kráľa Šalamúna

(TV film)
  • Slovensko Flynn Carsen: Návrat do baní kráľa Šalamúna (viac)

Obsahy(1)

Flynn Carsen, náš známy knihovník, sa vracia na scénu! Po tom, čo už raz zachránil ľudstvo, osud sveta opäť leží na jeho pleciach. Záhadná mapa ukazujúca cestu k legendárnym baniam kráľa Šalamúna je jeho jediným kľúčom k posvätnej Knihe Šalamúnovej. Keď ho však prepadnú a mapu ukradnú, vydá sa Flynn do Maroka, kde stretne krásnu profesorku Emily Davenportovú. Keďže Emily je rovnako múdra a sčítaná ako Flynn, ak nie dokonca ešte viac, tvoria výborný tím. Spoločne sa vydávajú do temných baní a konajú rýchlo a s rozvahou, aby si pred svojimi protivníkmi udržali potrebný náskok. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (195)

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Druhá časť série je podobná blbosť ako tá prvá, ale narozdiel od nej, dvojka postráda to čaro, čo jednotku povyšuje z blbosti na príjemný film. Neviem či je to inou herečkou, vtipmi, ktoré sú originálne asi ako "krabie tyčinky", alebo jednotka vyčerpala všetko, z čoho chcela ťažiť aj dvojka, ale Návrat do baní kráľa Šalamúna je len podpriemerný film, ktorý by som si v živote nepozrela, keby sa mi tak nepáčila Honba za kopijou osudu. ()

Radyo 

všetky recenzie používateľa

Tedy upřímně, ona ani jednička nebyla žádné veledílo, ale vedle dvojky jde o učiněný skvost. Ve dvojce se k pokusu o Indianu Jonese ještě začaly míchat infantilní "HarryPotterovské" triky (jako třeba létající předměty), jejichž úroveň místy navíc vypadala jako by je tvořil nějaký študentík na svém "pařanském pécéčku". K popukání je Carsenova schopnost vyřešit cokoliv max. do 2-3 minut, a to jen tak "mimochodem" (člověku se mimoděk vybavuje ono "zázraky na počkání, nemožné do hodiny"). Pokud ten film byl cílen na dětskou populaci, mělo by to být uvedeno v popisku, ale nebylo. Bohužel. Ale děti by zase asi nepochopily některé připitomělé fórky (turínské plátno apod.). Btw. V USA je slovo "knihovna" synonymem pro "muzeum"? ()

Reklama

Orthank 

všetky recenzie používateľa

To, že Flynn Carsen je stupídna a lacná blbosť sa dá ľahko akcpetovť,vzhľadom na to, že sa jedná o TV film.Ale to ako nútene sa snaží tváriť na Indiana Jonesa sa už prehliadnuť nedá.....Smiešne triky,smiešne dialógy a smiešne dejové myšlienky,pochovávajú tento film (eeej...ako sa mi to slovo len zle písalo) pod čiernu "televíznu" zem:-) ()

hnkflknk 

všetky recenzie používateľa

2-3 hvězdičky. Docela to jde. Teď můžu začít kritizovat, jak to je celé nelogické a nic tam nedává smysl, ale to nehodlám, protože to už v takovýchto filmech bývá a člověk na to musí být připravený, už když vidí v TV programu napsané "dobrodružný film." Tadyto má aspoň od jiných dobrodružných filmů připsané k dobru to, že je vidět, že to je brané jako sranda. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„To je zlé.“ – „No, dobré to nie je.“ Sympaťák z najlepšieho nemocničného seriálu na svete „Pohotovosť“ („Dr. House“ nie je klasický nemocničný seriál), Noah Wyle, v r. 2004 dostal od televízie ponuku na stvárnenie nešikovného vzdelaného akčného knihovníka Flynna Carsena. Snímka niesla podtitul Honba za kopijou osudu a napriek menšiemu rozpočtu sa variácia na finančne lacnejšieho Indiana Jonesa páčila. Slabšie triky a biednejšie akčné scény (a vôbec) zachraňoval práve pohodičkár Wyle. NÁVRAT DO BANÍ KRÁĽA ŠALAMÚNA (po ktorých prišiel zatiaľ posledný diel, Kliatba Judášovho kalichu) je to isté – je to milé, pôvabné, finančne lacné, ale neprekáža to a má to hrochov a chémiu medzi Ním a Ňou („Netvrdím, že ste hlupák, ale ja som múdrejšia.“). ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy se Flynn Carsen (Noah Wyle) a Emily Davenport (Gabrielle Anwar) loučí s domorodcem a poté kráčí savanou, má Emily na zádech modročerný batoh. Ještě při setmění batoh stále má, avšak druhý den oba kráčí bez něj. V následující scéně, kdy dvojice dorazí do města, má Emily batoh opět na zádech. (zdeny99)
  • Natáčelo se v Keni a Jihoafrické republice. (Varan)

Reklama

Reklama