Reklama

Reklama

Epizódy(26)

Smrť na koľajniciach pod vlakovou súpravou. Koniec života. Nie však pre dve hlavné postavy, ktoré sa zrazu ocitnú v prázdnom byte s ďalšími rovnako zmätenými ľuďmi. Ako sa tam dostali? Prečo sú tam? Na tieto otázky nájdu odpoveď počas hrania čudesnej hry GANTZ. Pravidlá sú jasné. Ulov čo najviac mimozemšťanov a preži. Hrá sa len o tvoj život.

Tento japonský seriál má 26 častí, ktoré zachytávajú osudy viacerých ľudí. Ich smrť, a následný boj o holý život. Krvou sa v seriály rozhodne nešetrí, bez ohľadu na jej farbu. Smrť je jeho bežnou súčasťou a brutálne bojové scény prichádzajú ako na bežiacom páse. Nič pre citlivejšieho diváka. (oPICKA3773)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Nýdnol zmazal svoj príspevok.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

SonGokussj

SonGokussj (hodnotenie, recenzie)

Ke konci se mi vybavila jedna citace nějaké spisovatelky. "Pointa v mých knížkách je, že hlavní hrdina na konci umře. Pokud by nezemřel, knížka by neměla takový dopad a nestala se takovým bestsellerem." :-)

Kewlang

Kewlang (hodnotenie, recenzie)

D.Snake: Kdyby ste měli titulky i na americkou verzi, byl bych vám vděčný, tyhle na ni nesedí, i když sem s nima hodinku pracoval

D.Snake

D.Snake (hodnotenie, recenzie)

Každopádně to bylo originální. Nebýt toho podivného konce tak taky dám 5 hvězd. Doostalo mě to hlavně tou napínavou atmosférou, protože ať už jsou postavy jakkoli hlavní, nikdy si nemůžeme být jistí jejich přežitím ^_^

Predatos

Predatos (hodnotenie, recenzie)

Delsi dobu sem premyslel jestli se na toto anime mam zacit divat,ale tedka muzu s klidnym srdcem konstatovat ze toho rozhodne nelituji.Zprvu si clovek vsimne ze team co tvoril Gantz disponoval o hodne lepsim grafickym enginem nez jejich kolegove,grafika je proste uchvatna a zpracovana do detailu jak u postav tak u *priser* ,hlavni silna stranka Gantz jsou dokonale souboje na zivot a na smrt a hlavne to me na tom udivilo ale zaroven potesilo=Gantz si na nic nehraje a nikomu neda sebemensi protekci na preziti,proste kdo udela jeden spatny krok tak je odepsany vetsinou straslivym zpusobem (na zadnou postavu si moc nezvykejte akorat budete sklamani ).Dalsi stranka Gantz jsou vztahy postav mezi sebou,o tomhle by se dalo vypravet na hodne dlouho takze se to pokusim zkratit=hlavni hrdina je ze zacatku mirne sobecky,ne moc odvazny a hlavne nadrzeny kluk ktery si u vsech tise mysli jen to nejhorsi,postupem casu projde zmenou k lepsimu (aspon podle me) je to asi jedina postava co prosla pribehem s vetsi zmenou chovani,pote jsou tu *ostatni* kteri vetsinou vydrzi tak 1-2 epizody ale kazda z nich ma svuj vlastni pribeh a nekolik jich zasahne hodne do pribehu ( u 2 vedlejsich postav mi bylo opravdu lito kdyz zemreli) a tedka bych se chtel vyjadrit k nazoru *proc sakra vsichni stoji a cumi kdyz jim jde o zivot?*,na otazku odpovim otazkou:A co byste delali vy?Ja osobne nevim co bych delal mozna bych take stal a srotil v hlave jak prezit a mozna taky ne to je podle kazdeho osobnosti (tuto mensi vadu mi vynahradilo obcasne cteni myslenek hlavniho hrdiny a ostatnich ),jedine co muzu opravdu vytknout je chaoticky a strasne umely konec.... opravdu necekejte na konci neaky osudove vysvetleni toho vseho ... muzete me ukamenovat ale ja davam 5/5 hvezdicek uz jen za originalitu,vybornou grafiku a nic nepredstirajicim cistym masakrem z vlastni blbosti.

Reklama

Reklama