Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Absolventka vysokej školy Andy Sachsová (Anne Hathawayová) úspešne prešla výberovým konaním na post asistentky šéfky módneho časopisu Runway, tvrdej a neľútostnej Mirandy Priestlyovej (Meryl Streepová). Andy žije v jednoduchých pomerov s priateľom Nateom (Adrian Grenier), kuchárom. Jej začiatky na poste, pre ktorý by sa vraždilo, nie je najšťastnejší. Vlastne nie je šťastný ani pre tých, čo tam pracujú roky. Miranda bez štipky ľútosti totiž zničí každého, ale Andy sa rozhodne, že sa nedá. Zmení svoj štýl obliekania, stane sa znalkyňou módy a dokonalou manhattanskou kráskou. Svet módy ju vťahuje do seba a andy si spočiatku ani neuvedomuje, ako veľmi sa zmenila... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina
03:00

Súvisiace novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (viac)

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (viac)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (viac)

Čertova švígrmutr

Čertova švígrmutr

30.06.2006

Někteří charakterní herci hrávají v inteligentních hlubších filmech, když jim jde o umění a touhu něco po sobě zanechat. Z toho se ale objeví v tak prvoplánovém hloupoučkém čemsi, že se člověk… (viac)

Reklama

Reklama