Reklama

Reklama

ZOOM: Akadémia pre superhrdinov

  • Česko Zoom: Akademie pro superhrdiny (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pripútajte sa a pripravte sa na jazdu, ktorá je ako z iného sveta! Zemi hrozí bezprostredná skaza a náš vysilený, nezamestnaný a stroskotaný bývalý superhrdina je znovu povolaný do akcie, aby katastrofe zabránil. Má to však menší háčik. Jack Shepard alias “Kapitán Zoom”(Tim Allen) prišiel o všetky svoje úžasné schopnosti. A tak je na generálovi Larrabym (Rip Torn) a doktorovi Grantovi (Chevy Chase), aby ho prehovoril ešte k jednej, už poslednej misii: vytrénovať nezbednú partiu detí, ktoré sú obdarené ohromnou silou. Keď sa s pomocou bystrej Marshy Holloway (Courteney Cox) deti naučia spolupracovať ako tím a spoja svoje sily dohromady, môžu sa pustiť do rovného súboja s desivou hrozbou, ktorá je odhodlaná urobiť všetkým zo života peklo... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Wez

Wez (hodnotenie, recenzie)

Na jedno podívání to jde,ale Sky High to nesahá ani po paty a ve srovnání s ním působí jako chudej příbuznej

CarloRizzi

CarloRizzi (hodnotenie, recenzie)

Pokud nechce ztratit svůj drahocený čas prosím, vyhněte se tomu to filmu. Děkuji:-)

jirka86.eu

jirka86.eu (hodnotenie, recenzie)

OMG! Film, který stojí 700 000 000 CZK a udělají z toho takový shit?! To v tom Hollywoodu tunelují? Chuděra Courteney Cox, ale zase na druhou stranu..., sama si vybrala hrát v tomto filmu.

nses

nses (hodnotenie, recenzie)

Film je urceny mladsim vekovym kategoriam, keby som sa mal na to pozerat detskymi ocami (co je uz problem) davam urcite 4*, takto len slabe 2*. K Chevy Chasemu, posobil na mna rozpacitym dojmom, neviem ci bol jeho herecky prejav dany pokynmi rezisera, pripadal mi dost strnuly.Poslednym z jeho ako tak pozeratelnych filmov bol Neviditelny na uteku.Tomuto panovi uz bude coskoro 65.Cas plynie a Fletch 3 uz bude bez toho "praveho" Fletcha (mozno sa tam mihne v nejakej malej rolicke).

rsimonyi

rsimonyi (hodnotenie, recenzie)

Proboha, co se to stalo s Chevym Chasem. Hnusnej tlustej dědek. Kde je sympaťák Clark z Bláznivých dovolených?

Reklama

Reklama