Reklama

Reklama

ZOOM: Akadémia pre superhrdinov

  • Česko Zoom: Akademie pro superhrdiny (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pripútajte sa a pripravte sa na jazdu, ktorá je ako z iného sveta! Zemi hrozí bezprostredná skaza a náš vysilený, nezamestnaný a stroskotaný bývalý superhrdina je znovu povolaný do akcie, aby katastrofe zabránil. Má to však menší háčik. Jack Shepard alias “Kapitán Zoom”(Tim Allen) prišiel o všetky svoje úžasné schopnosti. A tak je na generálovi Larrabym (Rip Torn) a doktorovi Grantovi (Chevy Chase), aby ho prehovoril ešte k jednej, už poslednej misii: vytrénovať nezbednú partiu detí, ktoré sú obdarené ohromnou silou. Keď sa s pomocou bystrej Marshy Holloway (Courteney Cox) deti naučia spolupracovať ako tím a spoja svoje sily dohromady, môžu sa pustiť do rovného súboja s desivou hrozbou, ktorá je odhodlaná urobiť všetkým zo života peklo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

ajuska 

všetky recenzie používateľa

Superhrdinové pro děti. Celý film je prakticky o ničem, výcvik je nudný a závěrečný souboj rozhodně neodpovídí předcházejícímu vyhrožování, navíc všechno slouží jen výchovnému aspektu, kde se obligátně mluví o rodině, přátelství, odlišnosti atd. Jediná sympatická postava je malá blonďatá holčička, která dokáže občas vyvolat i úsměv na rtech. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Už plagát napovedá, že sa nebude jednať o supercomicsový film, ale o infantilný zábavný pokus. A na mňa ten pokus zabral. Teda v rámci možností. Triky a efekty sú na takúto blbosť celkom utešujúce, nápad nebol zlý, ale všetko to vravím len z toho pohľadu, že som čakal totálnu stokarinu. K tomu mladí sympatickí herci a stlstnutý Chevy Chase, dalo sa na to pozerať. 45%. ()

Reklama

Georgeo2 

všetky recenzie používateľa

Pokial ste uplny komiksovy maniak, tak na prvych miestach musia byt filmy ako X-meni, Spider-man, Superman a pod...No este raz, pokial ste uplny komiksovy maniak, tak sa vam pacia aj filmy ako My super ex-girlfriend tak aj Skola superhrdinov a tak aj Zoom...Kaslat na velmi zle vykony Tima ci Chevyho(na ktoreho som sa po rokoch doslova tesil), kaslat aj na totalne stupidne sceny ci scenar.... Pokial si uvedomite ze tento film je hlavne pre deti - 50% ako vysitych! ()

ThomasL 

všetky recenzie používateľa

Velice jednoduchá ptákovina, ve které má bývalý superhrdina Tim Allen předat své znalosti dětem s nadlidskými schopnostmi a samozřejmě je ze začátku proti, aby na konci mohl být pro. A nakonec přemůžou zlosyna(kterého zde vykreslovali jako největšího parchanta a zabijáka, co kdy po zemi chodil - souboj s ním mi přišel jako rutina všedního dne) a vše se v dobré obrátí a společně zachrání svět. Kolikrát už tu bylo něco podobného - podobně stupidního? Musím, ale uznat, že na castingu vybrali tu podle mého názoru nejroztomilejší dívenku do role šestileté holčičky, která byla schopná uzvednout prakticky cokoliv - ta byla kouzelná. Zbytek stál tak říkajíc za hovno! ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabučké, videl som to už pár krát a dnes som si to zopákol s malou dcérkou, lebo som si dal takú malú sériu Sky High, Zoom, Thunderbirds a We Can Be Heroes. Nezvolil som správny postup a vedel som to dopredu, len som to schválne chcel zrovnať. Tam, kde Sky High bola nadčasová skvelá a aj dnes pozerateľná superhrdinská a dobrodružná rodinná zábava, tam je Zoom trápna hlúposť, ktorú žiaľ nevytrhol z biedy ani evidentne znudený Tim Allen a už vôbec nie totálne trápny Chevy Chase. Kde sú len tie časy, keď obaja patrili medzi komediálne hviezdy. No nič. Thunderbirds bude o niečo málo lepší ako Zoom, ale slabší ako Sky High a som zvedavý na We Can By Heroes, to si dám premiéru, už mi to na disku chvíľu leží. Ale keďže sa dcérke páčili aj Spy Kids, tak myslím, že toto sa bude páčiť tiež. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Film se natáčel v Kingmanu v Arizoně v USA a v Torontu v Kanadě. (rafix)

Reklama

Reklama