Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staří kamarádi z vysoké školy Danny a Carl se potkávají ve virtuální realitě své oblíbené počítačové hry. Z nočních dýchánků se ovšem vyklube něco nečekaného. (Netflix)

Recenzie (92)

Lacike 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tempo tejto epizódy je strašne pomalé, ale to nie je hlavný problém. Tým pre mňa bola zápletka. Chápem, že existuje množstvo sexuálnych úchyliek, ktoré nepochopím a táto novo vymyslená patri k nim. Vôbec som sa nevedel vcítiť do situácie postáv a bolo mi jedno jak to skončí. Holt, ja som svojho najlepšieho kamaráta nikdy nechcel ošukať ani v hre ani v reály. 4/10. ()

collector 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nemôžem uveriť, že som opäť prekvapený tým čo si pre nás tento seriál tentokrát pripravil. Skutočne bola 1.časť ukončená dajme tomu šťastne a nikto pri nej nemusel umrieť ani nemuselo byť nikomu ublížené ? Skvelý herec v hlavnej roli pridal môjmu celkovému dojmu. Rozhodne nepodporujem myšlienku, že všetko na čom táto časť stavia je akýsi vzťah medzi dvomi mužmi. Myšlienka je skvelá a koniec opäť prekvapivý. Po prvej epizóde sa nemôžem sťažovať. ()

Reklama

oasismanik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!!Nepriame spoilery!!! Asi prvý krát som mal pri Black Mirror priblblý úsmev na tvári takmer celú epizodu. "I Fucked a Polar Bear!" Trochu som sa obával, že to skončí po bitke tradične Blackmirrorovsky tragicky, ale nie, tvorcovia sa s tým vysporiadali s nadhľadom a naozaj majstrovsky a som rád, že aj v poslednej sérií majú ešte stále relatívne originálne nápady. Čiže ak by som mal zhrnúť túto epizodu dvoma slovami: "neškodná blbostička". PS: perfektné lokácie. ()

PeteBuck 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vcelku hlavne úsmevná epizóda o tom, že ľudia môžu podvádzať aj v alternatívnej realite a jeden by neveril, aké dvere do Vášho podvedomia môžete otvoriť. Aj také, ktoré Vás budú riadne šokovať a budete sa tomu vzpierať. A o tom, ako Vám to môže posrať manželstvo. Už len za ten vtip som tomu možno dal o hviezdičku viac, než si to zaslúžilo a virtuálnu realitu tu Charlie Brooker používa už x-tý krát, ale treba povedať že vždy s istým nádychom originality. Hlavne vďaka zápletke. Koniec trochu ujetý, hlavne teda štýlom, ako sa pani manželka na konci zachovala, aj keď ja by som to neporovnával s tým, čo urobil jej manžel, ale dobre. Ľudia sa dokážu zachovať rôzne a povedzme si to tak, že som podobné riešenia vo vzťahoch videl u známych častejšie, než by človek chcel. Ale teda nikto tam nešukal virtuálnu kočku, ktorú ovládal nejaký chlap. ()

H34D 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl mi přišel po delší odmlce vynikající. Vylepšená virtuální realita, do které může uniknout i obyčejný "rodinný člověk" a přitom její dalekosáhlé následky... Není to však vědecko-fantastická vyfikundace, která je na tomto dílu tak zajímavá, je to lidský rozměr příběhu a niterné vykreslení nesmírně reálných pocitů, které ústřední trojice postav prožívá. 9/10 ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (4)

  • V této epizodě se opět objevují malá kulatá zařízení, která si postavy umísťují na spánky, aby vstoupili do virtuální reality. Podobná technologie byla použita již v epizodách USS Callister (2017), Černé muzeum (2017) a Krokodýl (2017) například ke hraní her, svědecké výpovědi či extrakci vzpomínek. (hansel97)
  • Epizoda se natáčela v brazilském São Paulu od 18. března do 18. dubna 2018. (IvcaSammet)
  • Podobný styl domů a oblečení naznačuje, že se epizoda odehrává na stejném místě a ve stejném čase jako epizoda Pád střemhlav (2016). (hansel97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené