Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 4

(séria)
Trailer
Veľká Británia, 2017, 5 h 50 min (Minutáž: 41–77 min)

Tvorcovia:

Charlie Brooker

Scenár:

Charlie Brooker

Hrajú:

Rosemarie DeWitt, Owen Teague, Jesse Plemons, Cristin Milioti, Jimmi Simpson, Michaela Coel, Andrea Riseborough, Andrew Gower, Kiran Sonia Sawar (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

V příbězích o zdivočelé technologii se fantazie vymyká kontrole, vševidoucí zařízení odhalují ponurá tajemství a žena utíká před nelítostným lovcem. (Netflix)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (44)

kaylin 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čtvrtá sezóna „Black Mirror“ pokračuje ve skvělé jízdě, kdy pokud máte alespoň trochu rádi sci-fi, které je chytré, rozhodně se zde najdete. Stejně jako v případě, pokud máte rádi trochu toho sociálního přesahu, protože mnohé, co se zde odehrává, je nám v dnešním technologickém věku blízké. Jde jen o to, jak se k tomu postavíme a jestli se technologiemi sami nenecháme pohltit. ()

Reklama

Melios 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

4. Séria si dokázala udržať kvalitu (aj keď kvalitá ,často padá a znovu narastá) ,ale ako som predpokladal nedokázala prekonať 3. sériu. Hodnotenie: (1) - 94% ,výborné vysokorozpočtové akčné sci-fi. Pokiaľ milujete Star Trek ,alebo akýkoľvek iný retro sci-fi seriál prídete si na svoje. (2) - 79% ,podobná téma tu už raz bola ,ale je o niečo premakanejšia ,vďaka čomu je finále desivo reálne a šokujúce. (3) - 83% ,zaujímavá zápletka ,ktorá sa ztrhne do niečoho ,čo pripomína detektívku ,triler a masaker. (4) - 80% ,chytí vás to ak máte radi romanťáky ,sci-fi prelom zaručený. (5) - 65% pekný vizuál ,ale slabé prevedenie. Efekty divné ,zápletka a dej predvídateľné. Zabaví ,no oproti tomu ,čo tu bolo predtým ,len slabý odvar. (6) - 96% ,perfektný príbeh ,ktorý sa zdá jednoduchý a predvídateľný ,ale verte tomu ,že nie je. Ževraj je to podľa knihy. Tak už viem ,čo si prečítam. Verdikt: 4. Sezóna sa predviedla v plnej kráse a dokázala ,že stále ma seriál ,čo ponúknuť. Bohužiaľ sa mu nepodarilo poraziť predošlú sériu. Za splnenú snahu a za naplnené očakávania dávam tejto sezóne zaslúžených 82% ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Čo sa môjho vkusu týka, asi kvalitatívne najvyrovnanejšia séria. Chápem, ak je už niekto s relatívne podobných námetov už unavený, ja však ani náhodou a pevne dúfam aj v sériu č.27, napríklad. Osobne by som kľudne privítal aj nejaké tie adaptácie krátkych či dlhších poviedok od Asimova alebo Dicka, aj tak by zrejme nadpolovičná väčšina divákov pôvodné príbehy nepoznala a tí, čo áno, by sa určite takémuto kroku potešili. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nakoniec milosrdné 4 hviezdičky najmä vďaka USS Callister a Metalhead, pretože tvorcovia už príliš často rovnakú myšlienku zabalia do nového príbehu a skrátka už veľmi nedokážu prekvapiť. Čo je veľká škoda, pretože ja by som privítal viac surrearilistických scifi príbehov v štýle spomínaného Metalhead ako opakovanie príbehov s prenosom vedomia človeka, ktoré tvorili prevažnú časť príbehov v celom seriály rovnako ako v tejto sérii. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (58)

  • Callister Inc. je na 13. poschodí, čo je odkaz na film Trináste poschodie (1999), ktorý obsahuje aj simuláciu virtuálnej reality. (Arsenal83)

Reklama

Reklama