Reklama

Reklama

James Wong sa po šiestich rokoch vracia k dnes už kultovému hororovému thrilleru Nezvratný osud a prináša na plátna kín jeho tretie pokračovanie. V jednotke i dvojke sme videli márny boj skupinky ľudí, ktorí sa snažili uniknúť rafinovaným nástrahám smrti. A "oklamať smrť" sa budú snažiť aj hlavní hrdinovia trojky. Osud hrdinov prvých dvoch príbehov sa uzavrel a začína sa úplne nová kapitola. Po lietadle a diaľnici sa tentokrát dej prenesie na horskú dráhu. Hlavná hrdinka Wendy má predtuchu, že populárna horská dráha "The Devil's Flight" sa vykoľají a všetci pasažieri budú doslova rozmetaní po celom zábavnom parku. Podarí sa jej presvedčiť zopár ľudí, aby sa horskej dráhe vyhli a našli si radšej inú zábavu. Po chvíli z bezpečnej vzdialenosti sledujú, ako sa vízia stáva skutočnosťou a horská dráha sa rozpadáva. Ale ako sme sa už dozvedeli z predchádzajúcich filmov, smrť sa len tak ľahko oklamať nedá. A ak je váš čas, ona si spôsob ako vás dostať nájde... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (488)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Stále sledovateľné, ale nápady akoby už vyprchali a až dvakrát tu vidíme, ako sa nejaká postava rozhodne vykrikovať do nebies: ja neumriem, ja neumriem, len aby vzápätí očakávane umrel. To bolo také prvoplánové. Presne ako napísal Trevor, dlhšia pauza by prospela. Lenže potom by sa asi toľko nezarobilo. V kinematografii je jasne nastavený cieľ: rýchlo točiť, rýchlo zarobiť. Kľudne aj za cenu toho, že to trochu pokafreme. Divák si zanadáva, ale hlavne, že zaplatí. ()

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

A nedají si říct a nedají. Budou vydělávat další a další prachy na zbytečných komerčních slátáninách a budou. Kdo dokáže odpovědět na otázku - kolik ještě bude nezvratných osudů? Toto nekonečné natahování hororových filmů, které zazářily většinou pouze svým prvním dílem, je už značně otravné. Ale komu to dá nevidět po čtvrté a po páté úplně to samé jen v jiném obalu? Nezvratný osud 2 + hromadná nehoda na dálnici = Nezvratný osud 3 + nehoda na horské dráze!!! Je to opět to samé, ale stejně mi to nedá, abych za X let zhléhnul i další kopie Nezvratného osudu. Kdoví jak dlouho budou scénaristi vymýšlet čím dál tím více debilnější úmrtí. Nehoda není náhoda... 45% ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Tak už to v této sérii zkrátka chodí - kdo se vyhne jednomu ladnému švihu kosou v podání Chmurného žnece, toho v blízké budoucnosti čekají tupé cepy, drtící mlýnská kola a rozzuřené kombajny.. Wong se drží zavedeného schématu jak lejno košile, domino-efektem náhod způsobené mordy jsou dostatečně krvavé a příliš mladí na smrt zkoumají fotografie ve stylu Donnerova The Omen jako o život. Originalita veskrze žádná, ale co jsem čekal, to jsem dostal. Kdo očekával existenciální drama o kurdské pastevkyni jaků putující krajinou s tureckým chlapcem trpícím Downovým syndromem, musí čekat někde jinde.. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Nie je to až také zlé, ako SAW 2 (3, 4, 8...), ale proste sme to už dvakrát videli a teraz to vidíme tretí raz. Bohužiaľ, hoci „veľkolepý návrat ku koreňom série“ sľuboval na pľac sa (po prestávke s dvojkou) vracajúci pár Wong/Morgan, snímke prekvapivo chýba práve zlovestná atmosféra ich mrazivej a skvelej jednotky. V podstate jediné, čo je nové, je fyzická neprítomnosť Tonyho Todda (iba nadaboval cirkusovú atrakciu, fakt) a dráha namiesto lietadla/automobilov. Prekvapivo pribudla tiež nuda (blbé reči a otravné herecké výkony). Už dvojka ma extra nebavila a toto je ešte slabšie. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem si doplnila restík a zkoukla jsem jediný díl, který jsem z dosavadní série neviděla. Jednička byla ve své době originální natolik, že jsem měla potřebu tahat jí všude s sebou a každému ji pouštět, dvojka byla ještě svižnější a vůbec nevadilo, že kopíruje koncept jedničky, o to přeci šlo a navíc byla hlavní hrdinkou Ali Larter, která mě v jedničce zaujala nejvíc. Čtyřka už ale předvedla, že to jde natočit i docela nudně s necharizmatickými herci a bez špetky invence. Takže zbývala trojka. No potěšení na mé straně, svižná a pořád dost zábavná popcornová zábava to byla, navíc v dobrém smyslu se špatným koncem, který mě vážně potěšil, tak se mi to líbí. Trojka svým předchůdcům, narozdíl od čtvrtého dílu, ještě ostudu nedělá. ()

Galéria (89)

Zaujímavosti (17)

  • V solárku hraje „Love Rollercoaster“ od Ohio Players. (Duoscop)
  • Horská dráha z filmu sa nachádza v zábavnom parku Playland v kanadskom Vancouveri a volá sa "Corkscrew", čo v preklade znamená “Vývrtka“. Aby bola scéna so spomínanou dráhou hotová, museli na nej herci absolvovať 26 jázd. (Raccoon.city)
  • Z autorádia hraje „Turn Around Look At Me“ od The Lettermen. (Duoscop)

Súvisiace novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (viac)

Reklama

Reklama