Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (307)

petero 

všetky recenzie používateľa

Trošku som sa bál že z príbehu budem dosť mimo ale našťastie sústredil som sa ako sviňa a vyplatilo sa. No nemôžem sa tiež nezmieniť o vizuálnej stránke a schopnosti talentovaného režiséra nestratiť a nespanikáriť v treskúcej akcii (ktorou je tento film preplnený, vďaka za tie precítené chvíľky u neakčných scén) a na začiatku v rýchlom vysvetlení. Je to proste 90 minutová pecka. ()

2Pac 

všetky recenzie používateľa

Velmi, velmi lutujem, ze som nemal moznost zahrat si hru resp. poznat lepsie background jednotlivych postav, lebo niekedy som sa v pribehu stracal. Avsak neskonale dokonala grafika (az na tie neustale suche vlasy), hudba z rise snov a nadupana akcia, vytiahli u mna FF 7 na velmi silne 4*. PS.dost ma prekvapil ten silny krestansky odkaz na konci filmu. ()

Reklama

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Hrála jsem skoro rok v kuse Final Fantasy VII, ikdyž nějaký pátek už to bude....Přesto mě film absolutně neoslovil a de facto i nudil. Zamilovala jsem si filmy Silent Hill i Metal gear solid, právě díky znalosti herních předloh, z nichž filmy mnoho připoměli a vystihli, v tomto případě se tak nestalo a tento film u mne nezabodoval ,přestože má k tématu Final Fantasy mnohem blíže, než americký pokus, který měl pěkné zpracování, ale s tematikou Final Fantasy měl společný jen název. ()

wipeout 

všetky recenzie používateľa

Pre môj stý komentár som si schválne vybral tento skvost. Hneď od rpvej minúty je jasné, že sa jedná o dielo určené výhradne fanúšikom, kde sa vôbec nestráca čas nejakým dôkladnejším predstavovaním postáv. Dokonca aj mne človeku FF svetaznalému často robilo problém stíhať s dialógmi, ktoré sa podobali viac svojím herným kolegom ako filmovej rozprávačskej technike rozvíjania deja. Ten začína 2 roky po ukončení bratovražedného honu za zachránením planéty. Človeku čo FF7 hral búši celý čas srdce pri pohľade na hrdinov ktorý mu robili spoločnosť v hre niekoľko stoviek hodín.(už len z tohto sa dá usúdiť, že objektivity by sa u mňa v tomto prípade nenašlo ani za štipku :) ).Animácia je naprosto úžasná aj keď našli by sa aj slabšie miesta. Postavy sa pohybujú prirodzene a sú animované na tej najvyššej možnej úrovni. Boje, ktoých choreografia a dinamickosť musia nadchnúť aj nezainteresovaného človeka, teda pod podmeinkou, že sa nebude snažit pozerať sa na ne len cez prizmu reálne možného. Najmä Cloudove sôboje a to najmä boj s Bahamuthom a Shepirothom sú úplne dychvyrážajúce. Pre fanúšikov žánru povinnosť a istý plný počet a pre tých ostatných vizuálne orgie. ()

mandes 

všetky recenzie používateľa

final fantazy 8 som celú prešiel (zabralo mi to dva mesiace školských prázdnin a pri záverečnom šéfovy som od zlosti rozbyl playstation ) ale FF7 som nikdy nehral a peto mi dej,chovanie a motivácie postáv nedávajú žiadný zmysel .celý film mi prišiel ako zostrih či zopakovanie najdôležitejších častí hry.takže po dejovéj stránke to vôbec nehodnotím,ale každy velmi dobre vie prečo sa na toto oplatí pozrieť. to je vyzuálná stránka +atmosféra+ perfektné akčné scénky+ ktoré sú dotiahnuté do dokonalosti.okrem toho hlavný hrdina má takú charyzmu že strčí do vačku Michaela Scofielda aj z Bruceom Willisom ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (22)

  • Stvoření Bahamut se v sérii Final Fantasy objevuje často, a to tři druhy: Bahamut, Neo Bahamut a Bahamut Zero. Ve filmu je zcela nový druh, Bahamut Sin. (akisha)
  • Film je součásti Kompilace Final Fantasy VII, která mimo něj obsahuje ještě původní hru Final Fantasy VII (1997), krátké animované filmy Final Fantasy VII: Last Order (2005) a On the Way to a Smile: Episode Denzel (2009), PSP hru Crisis Core: Final Fantasy VII (2007), PS2 hru Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII (2006) a mobilní hry Dirge of Cerberus: Lost Episode: Final Fantasy VII (2006) a Before Crisis: Final Fantasy VII (2004). (Raztubyl)
  • Ve filmu Sephiroth (Toshiyuki Morikawa) probodne Cloudovi Strifovi (Takahiro Sakurai) rameno mečem. Je to odkaz na skoro stejnou, slavnou scénu z počítačové hry. (akisha)

Reklama

Reklama