Reklama

Reklama

Recenzie (5)

Rattlehead 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Krucifix, Himmelhergott, doprdele práce, to je úplná mariášová Bílá hora". Zajímavá vsuvka s mariášem, kam se hrabou bondovky s kasinovejma scénkama :-) Arcilotr Straka urve hydrant a svádí vinu na Hartla, ten se konečně sblíží s Kořínkovou, ale na happy end je ještě moc brzy... ()

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Bohouš Straka začíná aspirovat na titul největšího záporáka českých seriálů. Když už jsem postavu Jaromíra Hanzlíka s jeho sexuálním apetitem přirovnal ke Christianu Troyovi ze seriálu Plastická chirurgie, nemohu si odpustit přirovnat mariášovou genialitu Jiřího Hartla k Dr. Housovi, příteli Monkovi či Patricku Janehovi z Mentalisty. Škoda, že veškeré jeho schopnosti zůstávají právě jen u karet. ()

Reklama

javlapippi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kombajnéri dorazia do pohostinných južných Čiech, kde sú ubytovaní na privátoch a je o nich natoľko kráľovsky postarané, že dokonca aj hypernáročný fajnšmeker Sloup zažíva kulinárske orgazmy. "Jen dej chase dosytosti, ať se má k dílu!" Prehnane sebavedomý sexmachine Hanzlík a jeho nesmelý wingman Hašek vďačne prijmú lôžko u mladej vdovy Geprtovej, ale žiadne úspechy sa nedostavia. "Vdova, rozumíš, to je jak vyprahlá...skrátka ruka v rukávě!" Karbaníci Hartl s Menšíkom sa zase dobre zavedú u miestnych vyznavačov čertových obrázkov, ktorým uštedria nezabudnuteľný debakel, Hartlovo ego ešte o kúsok viac nabobtná keď za ním tesne po úspechu v hazarde prilezie Kořínková a následné daždivé dni strávia intímnym zbližovaním. "Mě se zdá pořád jedno a to samý a teď se mě to zdá o vás." Všeobecnú pohodu naruší neskorý príchod, utrhnutý hydrant, poškodený kombajn a pracovný kolektív, ktorý zase raz drží stranu záporákovi Samekovi.  "Plaší to ptactvo a zvěř a mezi lidi to vnáší sváry!"  ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama