Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullocková) nedostala do vienka ani veľa krásy ani ženské správanie a šarm. Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a hrozne sa oblieka. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý sa vyhráža bombovým útokom na vyhlasovaní MISS USA. A keďže jediná schopne vyzerajúca agentka je na materskej, veliteľ tímu Eric sa rozhodne na odvážny ťah. Nasadí Hartovú ako jednu z kandidátok na kráľovnú krásy. A tak prichádza známy pygmalionoský motív, keď hlavný štylista Victor Manning musí vykúzliť z hrubej policajtky pôvabnú "missku". Zmenená Gracie zapadne medzi krásne kandidátky a zároveň sa snaží prekaziť Občanovi jeho plán. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Při prvním pokoukání to bylo na 80%, při druhém podání je to už "jen" velmi solidní šedesátková záležitost a možnost užít si jeden z největších přínosů moderní technologie světu. Ano, řeč je o kosmetice:) Tedy pokud se nachází ve schopných a soudných rukou...ale dost řečí o ženách, i když hlavně o nich, respektive o jedné velmi úzké skupince žen je tenhle film především. Pojďme se bavit o tom jak masivní je vtip a sarkasmus Michaela Cainea. Nebo radši ne, přišli byste o to nejlepší co je na Miss Congeniality k slyšení a vidění. ()

Kamiiik 

všetky recenzie používateľa

Vážně moje nejoblíbenější komedie. Ano, možná to bude tím, že jsem byla ještě malý prd, když to poprvé přinesla mamka domů na videokazetě z videopůjčovny, ale i po těch 12 letech se u toho stále moc dobře bavím. Pokaždé na stejných místech, stejným vtipům a stále mě to baví, a to nekecám, viděla jsem to určitě více jak 30x. Tímhle filmem si mě Sandra získala. Opravdu zábavná komedie ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Hoci mam Sandru Bullock ako herecku dost rad, sama neutiahne celu komediu. Film ma hluche miesta a prazdne dialogy, no a reziser Donald Petrie je len rutiner - sice zrucny, ale iba rutiner. Za rok 2000 dam urcite vyssie Fotr je lotr s kvalitnym zydom Benom Sztillerom a aj Vesmirni Kovbojove od VychodnehoLesa su podstatne vyssie : 69 % ()

Lencha 

všetky recenzie používateľa

Asi jsem blázen, ale tenhle film jsem viděla snad 20x. :-)))) A pořád mě baví. :-))) Sandra je tady výborná, krásná (krom začátku, to bych jí dala i pětikorunu, když bych ji potkala na ulici), vtipná (s alobelem na hlavě, kdy říká, že by na to chytla i HBO je fakt hodně vtipná), drsná. :-)) Krimi zápletka je tu také dobře zpracovaná (nehodnotím, jak jednoduchá je) a film působí jako celek odpočinkově. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pohodova komedia, ktora si robi srandu z klise o misskach a celej tej sutazi. Pritom ani raz nesklzne k trapnym primitivnym scenam. Cely cas to je strasne roztomile. Celemu filmu dominuje Sandra Bullock vo svojej najvtipnejsej ulohe v ktorej sa z drsnej agentky prerodi v krehku miss, ktora si praje svetovy mier. Ten jej krochkajuci smiech ma zakazdym dostane. Perfektne jej sekunduje nevrly Michael Caine ako specialista, ktory znej ma spravit krasku. Tie ich slovne vymeny su strasne zabavne. Vo vedlajsich ulohach sa nestratia ani William Shatner alebo Candice Bergen. Plne hodnotenie nedavam len kvôli tomu, ze ma nikdy nenadchla romanticka linia, pretoze Benjamina Bratta nemusim. Skoda, ze namiesto neho tu nehra niekto sympatickejsi. Ale aspon som si uzil ako ho Sandra vo finale zmlatila. Vysledkom je najvtipnejsia komedia so Sandrou, ktoru si môzem pustit kedykolvek a nechapem ako mohlo vzniknut tak trapne pokracovanie v ktorom sa vsetko strasne pokazilo. 8/10. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)
  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené