Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá agentka FBI Gracie Hartová (Sandra Bullocková) nedostala do vienka ani veľa krásy ani ženské správanie a šarm. Na pracovisku vzrušuje svojich kolegov asi tak ako prítomnosť kopírky. Berú ju ako chlapa, pretože sa nespráva ako žena: pri smiechu chrochtá, pri chôdzi sa kláti a hrozne sa oblieka. To ju však netrápi, jej nesplnenou túžbou je veľký prípad. Namiesto toho však jej vinou pri akcii postrelia kolegu a šéf ju za trest pošle do kancelárie. Snáď by tam už zostala až do dôchodku, keby sa neozval tajomný terorista menom "Občan", ktorý sa vyhráža bombovým útokom na vyhlasovaní MISS USA. A keďže jediná schopne vyzerajúca agentka je na materskej, veliteľ tímu Eric sa rozhodne na odvážny ťah. Nasadí Hartovú ako jednu z kandidátok na kráľovnú krásy. A tak prichádza známy pygmalionoský motív, keď hlavný štylista Victor Manning musí vykúzliť z hrubej policajtky pôvabnú "missku". Zmenená Gracie zapadne medzi krásne kandidátky a zároveň sa snaží prekaziť Občanovi jeho plán. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (334)

AdamesWWE 

všetky recenzie používateľa

[7/10] Celkom dobrý film. Nejak extra som sa nenudil, dá sa to pozrieť aj viac krát ale po každom pozretí kvalita a záujem o film klesá, ale páči sa mi tu herecké obsadenie najmä Michael Caine a Sandra Bullock, poteší aj William Shatner, príbeh ma tiež zaujal, niektoré vtipné situácie sa tiež vydarili. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Komedie / Thriller??? Na komedii mi to přišlo poněkud málo komický a nazývat tohle thrillerem, to snad ani nemůže nikdo myslet vážně. Spíš je to hodně blbej romantickej film. Jedinej důvod, proč jsem se na tuhle pakárnu vydržel dívat až do konce, byl ten, že se mi tam líbily ty soutěžící missky a Sandře to překvapivě taky docela seklo, i když na soutěž královny krásy je to už stará rachejtle. ()

Matty 

všetky recenzie používateľa

Od akční komedie z prostředí MISSek se Sandrou Bullockovou v hlavní roli a priori nečekáte žádné zázraky. A pak jste překvapeni, že jde přes urputnost snahy o vtipnost za každou cenu a vyčpělost vtipkování na účet soutěží krásy o celkem snesitelnou zábavu s velmi příjemným obsazením. 60% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Dannysek4U ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Pro mě asi nejznámější (a možná i nejvtipnější) role Sandry Bullock, ve které si jí vždy vybavím, když slyším její jméno. Uchrochtaná, sarkastická, chvílemi agresivní ... inu prostě slečna drsňák. Nutno zmínit skvělého Michaela Caina, který jako stárnoucí odborník na krásu skvěle sarkasticky doplňoval a stíral hlavní hrdinku. Zkrátka taková ta oddychová komedie ze zámoří, u které sice víme, co se dopředu stane, ale i přesto nenudí a rozesměje - a to je přece také důležité pro světový mír. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (15)

  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)
  • Chrochtavý smích, který Sandra Bullock (Gracie Hart) ve filmu předvádí, se prý naučila na jedné vesnické zábavě. (lesumir)

Reklama

Reklama